Thenie filozofike pjesa 39

Document Sample
Thenie filozofike pjesa 39 Powered By Docstoc
					Vetëm dashuria mund ta ndërtojë brenda një nate Murin Kinez.
Koreane

Jeta pa dashuri është si viti pa pranverë.
Suedeze

Me atë që duhemi, tallemi më së shumti.
Franceze

Çdo ndarje është një pjesë e vogël e vdekjes.
Fmnceze

Bukuria për një herë, dituria për gjithë herë.
Shqipe

Bukuria është si lulja kur lulëzon, por shpejt vyshket.
Italiane

Bukuria është premtim i fatit.
Stendali

Të bukura janë vetëm ato gjëra, që nuk na interesojnë.
Uajldi

Ishte e bukur si gruaja e huaj.
Morandi

Ari është i bukur, por bukuria ia tajkalon.
Masingjeri

Bukuria e vërtetë, si dhe mençuria e vërtetë është shumë e thjeshtë dhe e kuptueshme për
të gjithë.
Gorki

Bukuria është diç shtazarake nëse nuk përshkohet edhe me mençuri.
Demokriti

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:2
posted:10/17/2011
language:Albanian
pages:1
Description: Thenie filozofike, thenie dhe fjale te urta, fjale te bukura, thenie te bukura filozofike, thenie te bukura