Docstoc

Bahasa Sunda

Document Sample
Bahasa Sunda Powered By Docstoc
					Nama mata diklat         : Bahasa Sunda

Kelas                    : XI TKJ

Nama guru                : Ade Misbahudin




RINGKASAN MATERI

Pek pilih salah sahiji judul drama dihandap

 1.     Capitaru

        Perpisahan kelas – Kanaekan Kelas – Rajaban jeung agustusan

 2.     Tugasna

        Pilih Pamaen lengkap tugas jeung caritana

 3.     Eusina

        Pika seubeuleun, pika reuseupeun, seudiheun anu ahir caritana tobat masing-masing

        kelompok 6 pamaen bebas

 4.     Carana

        Rekam jieun cabaret kanu kaset vita waktuna 60 – 120 meunit

 5.     Ahirna

        Naskah di keutik kumpulkeun jeung hasilna paling lambat

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:325
posted:10/12/2011
language:Indonesian
pages:1