Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

Bahasa Sunda

VIEWS: 325 PAGES: 1

									Nama mata diklat         : Bahasa Sunda

Kelas                    : XI TKJ

Nama guru                : Ade Misbahudin




RINGKASAN MATERI

Pek pilih salah sahiji judul drama dihandap

 1.     Capitaru

        Perpisahan kelas – Kanaekan Kelas – Rajaban jeung agustusan

 2.     Tugasna

        Pilih Pamaen lengkap tugas jeung caritana

 3.     Eusina

        Pika seubeuleun, pika reuseupeun, seudiheun anu ahir caritana tobat masing-masing

        kelompok 6 pamaen bebas

 4.     Carana

        Rekam jieun cabaret kanu kaset vita waktuna 60 – 120 meunit

 5.     Ahirna

        Naskah di keutik kumpulkeun jeung hasilna paling lambat

								
To top