Docstoc

IBM MASTERY 000-M239

Document Sample
IBM MASTERY 000-M239 Powered By Docstoc
					WWW.EXAMSKING.COM




 IBM Mastery EXAM 000-M239
 WebSphere Sales Mastery Test
 for the Sales Professional v4
 http://www.examsking.com/000-M239.html
                                          Exams King

                                          www.examsking.com
Question: 1



What is an ideal next step after the Business Process Management (BPM) whiteboarding exercise?

A. Provide the client with Industry Use Cases.
B. Ask the client for the order of the products you discussed during whiteboarding exercise.
C. Gain agreement to move forward with a Business Value Assessment (BVA) Workshop.
D. Schedule a second whiteboarding session with the IT staff.

                                                                                         Answer: C


Explanation:
After some discussion and quick whiteboarding, the processes are redesigned on paper and the major
improvements are kept in pipeline. So the ideal next step is to gain agreement to move forward with a
Business Value Assessment (BVA) Workshop and think of process changes that could lead to business AND
customer benefits.
http://www.bpm.com/is-the-business-really-interested-in-business-architecture.html


Question: 2



How does JBoss define a "socket"?

A. a CPU
B. the number of processor cores
C. Intel only chips
D. none of the above

                                                                                        Answer: A


Explanation:
JBoss, an open source project is sponsored by Red Hat to build Java-based middleware application server. It
defines socket to refer to places that you plug things into your mother board i.e.; CPU, memory, add on
cards etc.
http://wiki.answers.com/Q/How_does_JBoss_define_a_socket&src=ansTT




For interactive and self-paced preparation of exam 000-M239, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.
                                                                                                              2
Question: 3



Customer Opportunity Workshops should

A. be used to salvage a sale that is collapsing
B. be used late in the sales cycle
C. be considered and included in every Win Plan
D. not require customer participation

                                                                                         Answer: C


Explanation:
Customer Opportunity Workshops should be considered and included in every Win Plan. It is a Quick-Results
Method for Improving Day-to-Day Service by building teamwork, to engaging the customers and updating
plans to create a positively memorable service experience.
http://www.customerfocusconsult.com/customer-service-seminars.htm


Question: 4



WebSphere Enterprise Service Bus (WESB) is central to the SOA evolution. Which of the following
statements describe value delivered by WESB?

A. Integrates seamlessly with the WebSphere platform
B. Delivers business-critical qualities of service.
C. Is an integrated solution for service mediation and hosting
D. All of the above

                                                                                         Answer: A


Explanation:
WESB is a flexible connectivity infrastructure for integrating applications and services. It is built on
WebSphere Application Server for an integrated SOA platform. It integrates seamlessly with the WebSphere
platform, delivers business-critical qualities of service, and is an integrated solution for service mediation
and hosting.
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:CCe7vlufH_cJ:www-
05.ibm.com/si/dw_soa/presentations/reilly_esb.pdf+WebSphere+Enterprise+Service+Bus+Is+an+integrated
+solution+for+service+mediation+and+hosting&hl=en&gl=in&pid=bl&srcid=ADGEESibITdfFwSjPhTrs_4aXac9
For interactive and self-paced preparation of exam 000-M239, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.
                                                                                                                 3
-6YQK-fovp_O4YNF3YPkm1emSY18gosQW1HS6rTXhuAce3-
SW_WYXE5TSqHaGRqBX08oJORg9Eozhmkbcc7ByklWVNHQnMO06GQ509D3KcwHPQe4&sig=AHIEtbTELkTbt
a9Pfpt0xpxit4Q4dc2-7A




Question: 5



Which of the items below is NOT an attribute of a Use Case?

A. repeatable
B. solutions oriented
C. complex
D. industry focused

                                                                                       Answer: B


http://books.google.co.in/books?id=IYdJocLVa8wC&pg=PA174&lpg=PA174&dq=attributes+of+a+Use+Case+r
epeatable&source=bl&ots=zWd5ej1n8o&sig=tc91U2iNy4tk8OgcFzkpmEiIhdY&hl=en&ei=T_UrTYLCEYnxrQfNj
bmECg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CCgQ6AEwAw#v=onepage&q=use%20case&f=fal
se


Question: 6



What value is provided by WebSphere service visibility and governance capabilities?

A. Ensures services can be found and right services are accessed.
B. Reduces costs and duplication by leveraging existing assets.
C. Meets audit requirements by tracking services and transactions.
D. All of the above.

                                                                                       Answer: D


http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:akC-WW5qygYJ:https://www-
950.ibm.com/events/wwe/grp/grp004.nsf/vLookupPDFs/Base%2520Connectivity%2520%26%2520Integratio
n%2520Hursley%2520Comes%2520to%2520NA%25202Q/%24file/Base%2520Connectivity%2520%26%2520I
For interactive and self-paced preparation of exam 000-M239, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.
                                                                                                   4
ntegration%2520Hursley%2520Comes%2520to%2520NA%25202Q.pdf+WebSphere+service+visibility+and+g
overnance+Meets+audit+requirements&hl=en&gl=in&pid=bl&srcid=ADGEESgljZmBeB9P-lXrZXfd8ItKkungH-
w-P8D-MUzzOT6r27x2oKoO8lDslROD4efQbUsUDrezqdyUyEHIgM07DA5rwjEOOIwE-
1rBJYmBJcGbxVct1dVcpjSyyCZe9Bjy_nwgRFXp&sig=AHIEtbQfzX3VFLDS8DU_hR54QXyelSaiMw




Question: 7



Which statement below accurately tefleds the concept of Business Process Management (BPM)?

A. BPM is a discipline designing and managing systems in a thoughtful, systematic and flexible way that takes
the whole, end-to-end business process into account
B. The use of software, such as orchestration engines and workflow tools, at run-time, to direct the
sequence of execution of software components and human activity steps in a process
C. Using software to control the conditional execution of activities based on rules and potaes
D. all of the above

                                                                                        Answer: A


http://en.wikipedia.org/wiki/Business_process_management


Question: 8



Which choice     is TRUE of WebSphere sMash?

A. use of BPM to model company carbon footprint
B. platform to reduce application server costs
C. open source version of WebSphere Application Server (WAS)
D. Application Server & Development Platform for lightweight Java/PHP applications

                                                                                        Answer: D


http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/wsmashin/v1r0/index.jsp?topic=/com.ibm.websphere.sMash.doc
/overview/zero.overview.doc/docs/en/Overview.html




For interactive and self-paced preparation of exam 000-M239, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.
                                                                                                                5
 Thank You For Trying Our Demo




                     IBM Mastery EXAM 000-M239
                       WebSphere Sales Mastery Test
                         for the Sales Professional v4
                      http://www.examsking.com/000-M239.html




If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.


For interactive and self-paced preparation of exam 000-M239, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam 000-M239, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.
                                                                                       6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:2
posted:10/6/2011
language:English
pages:6
Description: This free IBM 000-M239 exam study material is provided by examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific 000-M239 product page for more IBM MASTERY 000-M239 preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.