MB3-861 Question Answers

Document Sample
MB3-861 Question Answers Powered By Docstoc
					           www.certsking.com




                        MBS Exam-MB3-861
         Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration

                           http://www.certsking.com/MB3-861.html




                                        Total Questions:                      10




For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    1
      Question: 1


      Which of following prerequisites can be installed automatically from the Component Installation window
      when installing Microsoft Dynamics GP? Choose the 2 that apply.

      A. Microsoft .Net Framework 3.5
      B. Microsoft Dynamics GP Add-In for Microsoft Word
      C. Microsoft SQL Server Native Client 10.0
      D. Microsoft SQL Server 2008

                                                                                            Answer: AC



      Question: 2


       What do you need to use gain remote access to Microsoft Dynamics GP? Choose the 2 that apply.

      A. Local Area Network (LAN)
      B. Named Pipes
      C. Peer to Peer
      D. Wide Area Network (WAN)

                                                                                            Answer: AD



      Question: 3


       What should you install to edit Microsoft Word Templates? Choose the 2 that apply.

      A. Microsoft Dynamics GP Add-in for Microsoft Word
      B. Microsoft Dynamics GP Report Writer
      C. Microsoft Word 2007 or later
      D. SQL Reporting Service

                                                                                            Answer: AC




For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                       2
      Question: 4


       The installation prerequisites for GP2010 include: Choose the 2 that apply.

      A. Internet Explorer.
      B. Microsoft .Net Framework.
      C. Microsoft Dexterity Shared Component.
      D. SQL Integration Services.

                                                                                        Answer: BC



      Question: 5


      What conditions should exist to send predefined or customize Microsoft Word forms from Microsoft
      Dynamics GP? Choose the 2 that apply.

      A. Macros must be enabled in Microsoft Word
      B. User sending the documents must belong to the POWERUSERS role
      C. The documents must be supported by Microsoft Word templates
      D. The documents must be sent from a MAPI compliant email service

                                                                                        Answer: CD



      Question: 6


      When installing Microsoft SQL Server what setting should you configure to be compatible with Microsoft
      Dynamics GP?

      A. Definition
      B. Region Code
      C. Service Account Setup
      D. Sort Order

                                                                                        Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                     3
      Question: 7


      When configuring service for SQL Server for Microsoft Dynamics GP, it is recommended that you: Choose the
      2 that apply.

      A. set all services to start automatically.
      B. set all services to start manually.
      C. use a different account for each SQL Server service.
      D. use the same user account for all SQL Server services.

                                                                                             Answer: AD



      Question: 8


       When installing Microsoft SQL 2008 for use with Microsoft Dynamics GP, you should select:

      A. Business Intelligence Development Studio.
      B. Client tools Connectivity.
      C. Integration Services.
      D. SQL server Book Online.

                                                                                              Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                        4
        Thank You For Trying Our Demo




                        MBS Exam-MB3-861
         Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration

                           http://www.certsking.com/MB3-861.html



      If you have any questions or difficulties regarding this
      product, feel free to contact Us.


      For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our
      practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
      features!




For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:8
posted:10/3/2011
language:English
pages:5
Description: Enjoy free MB3-861 exam preparation material. Certsking.com is the industry leader in all MICROSOFT and other IT certification preparation products. MICROSOFT MBS MB3-861 and all other exam products are provided with full technical support and money back guarantee.