Hitachi HH0-270 Exam

Document Sample
Hitachi HH0-270 Exam Powered By Docstoc
					                                               Hitachi HH0-270 Exam




Hitachi HH0-270 Exam

HH0-270: HDS Implmenetation Specialist-Business Continuity Exam
Practice Exam: HH0-270 Exams
Exam Number/Code: HH0-270
Exam Name: HDS Implmenetation Specialist-Business Continuity Exam
Questions and Answers: 106 Q&As
( Hitachi Data Systems )


We provide professional Hitachi HH0-270 exam information and free demo for           E x a m : HH0-270
HH0-270 certification exam's PDF. It is the best and the latest Hitachi
Practice Exams. Download our HH0-270 PDF. We are committed to your ongoing success. Free PassBible HH0-270
exam and HH0-270 Q&As are constantly being updated and compared to industry standards.


PassBible Test tool's advantages:
High Quality and Value of HH0-270 exam
PassBible Hitachi Hitachi Data Systems HH0-270 Practice Questions is developed and finished by Hitachi technical
team , cover every field of the exam . Besides, we have verified HH0-270 answers,almost 100% correct.


100% Guarantee to Pass HH0-270 Exam
We promise to give you FULL REFUND if you fail the Hitachi Data Systems HH0-270 certification(Hitachi Certified
Network Associate) with the use of our PassBible testing engine.


HH0-270 Self Test Mode
PassBible provides a simulated and interactive environment where you can test your knowledge and skills about HH0-
270 to ensure enough assurance in real testing center.


Periodic Updates of PassBible HH0-270
Once there is some change on Hitachi HH0-270 exam, we will update it timely, and the product you buy will be
updated within 90 days for free.


Professional and Efficient Service
We offer 7*24 customer support via diverse channels: LIVE CHAT,MAIL.Expeciting the communication with you about
IT certification.


This HH0-270 pdf demo do not include the questions and answers's picture.




Exam : Hitachi HH0-270
Title : HDS Implmenetation Specialist-Business Continuity Exam




1. A customer has replicated his database internally using ShadowImage.
Which two benefits can be expected from this approach? (Choose two.)
A. Fewer storage units are needed for Disaster Recovery.
B. Multiple updates can be made against the data at the same time.
C. More reporting applications can be run against the secondary copy.
D. The applications can be restarted faster in the event of a database corruption.
Answer: CD
2. Which two statements describe the characteristics of asynchronous replication? (Choose two.)
A. It provides a mechanism for copying data across any distance.
B. An incomplete operation is rolled back at both locations, guaranteeing that the remote copy is always an exact
image of the primary.
C. After a successful write of data to the primary storage system, the application continues processing without
waiting for an acknowledgement of a successful write at the secondary storage.
D. After a disruption, business operations can resume immediately at the remote site, starting from the exact point
the primary site stopped. Only I/Os that were in-flight at the instant of disruption will be lost.
Answer: AC


3. What are two purposes of a TrueCopy Asynchronous Consistency Group? (Choose two.)
A. It controls multiple volume pairs as a single entity.
B. It provides a real-time copy of the P-VOL on the S-VOL.
C. It allows priority to be assigned to a group of volume pairs.
D. It ensures data is written to the S-VOL in a consistent manner.
Answer: AD


4. You are working on a Business Continuity plan for one of your customers. The customer states, "This business
process is very important for us so we cannot afford any data loss. However we can tolerate three hours to recover."
Which two statements correctly reflect the business process requirements? (Choose two.)
A. The business recovery time objective is zero.
B. The business recovery time objective is three hours.
C. The business process recovery point objective is zero.
D. The business process recovery point objective is three hours.
Answer: BC


5. After executing a paircreate command you find that the secondary volume is mounted to a system.
Which action sequence should be used to correct this situation?
A. Unmount the secondary volume.
B. Unmount the secondary volume then execute the paircreate command again.
C. Execute pairsplit -S, unmount the secondary volume, then execute the paircreate command again.
D. Unmount the secondary volume, execute pairsplit -S, then execute the paircreate command again.
Answer: C


6. A customer wishes to copy a database on external storage controlled by a Universal Storage Platform over 10km
using TrueCopy Synchronous.
Which HiCommand product is used to manage the replication?
A. HiCommand Device Manager (HDvM)
B. HiCommand Protection Manager (HPtM)
C. HiCommand Replication Monitor (HRpM)
D. HiCommand Tiered Storage Manager (HTsM)
Answer: A


7. Your customer must decide if TrueCopy Asynchronous or TrueCopy Synchronous is the best solution.
Which three statements describe TrueCopy Synchronous characteristics? (Choose three.)
A. TrueCopy Synchronous guarantees an RPO of zero.
B. TrueCopy Synchronous turn around times become unacceptable at longer distances.
C. TrueCopy Synchronous maintains consistency of data with time stamping and sequence numbering.
D. TrueCopy Synchronous can register a maximum of sixteen remote control units (CUs) for one local CU.
E. TrueCopy Synchronous reports the ending status to the host only after the S-VOL update copy operation is
complete.
Answer: ABE
8. A customer has a multi-target Three Data Center (3DC) implementation to protect a mission critical UNIX
application. The production host crashes, but the array and network are still working. The customer wants to bring up
the application on a host at the local data center and still maintain two remote copies of the data.
What must be performed first at the local data center?
A. Perform swap takeover for the HUR pairs.
B. Perform swap takeover for the TrueCopy pairs.
C. Perform Delta Resync between the local and remote arrays.
D. Perform Delta Resync between the local and production arrays.
Answer: B


9. If a customer has a server cluster, what does a quorum disk do? (Choose two.)
A. It is a configuration database.
B. It tells the applications what storage to access.
C. It decides where to run an application if a node fails.
D. It tells the storage which applications are accessing it.
Answer: AC


10. A customer has implemented a Disaster Recovery solution which involves replicating his data over 100km with
TrueCopy Synchronous.
Which two describe the customer's reasons for doing this? (Choose two.)
A. There must be an exact copy of the data at all times.
B. The customer needs a cost-effective Disaster Recovery solution.
C. The customer's auditors have dictated this for regulatory reasons.
D. The customer's auditors need exact copies of the data to check consistency.
Answer: AC


11. A customer must implement a second data center about 80km from the primary data center. The intent is to
implement the extended cluster server feature.
Which two statements should the customer be aware of? (Choose two.)
A. Each node has its own quorum disk.
B. Each node can operate independently.
C. Each node requires a quorum majority to run.
D. Each node must start on its own before joining the cluster.
Answer: AC


12. You are working on a Business Continuity plan for a customer. The customer states, "This business process is
important for us but we can afford one hour data loss and two hours are tolerable to recover."
Which two statements correctly reflect the business process requirements? (Choose two.)
A. The business recovery time objective is one hour.
B. The business recovery time objective is two hours.
C. The business process recovery point objective is one hour.
D. The business process recovery point objective is two hours.
Answer: BC


13. Your customer's business critical applications are backed up every night. The backup starts at 7:00 PM and
finishes at 7:00 AM the next morning. The RPO and RTO take about two hours. The customer's focus and threat
sources have changed making immediate application availability a requirement. When an update to the Business
Continuity plan was recently completed, the backup was ruled out as a proper solution.
Which solution will satisfy the customer's new requirements?
A. electronic tape vaulting
B. synchronous remote disk copy
C. asynchronous remote disk copy
D. synchronous remote disk copy with extended server clustering
Answer: D


14. Which two configurations are good candidates for a Three Data Center (3DC) Multi-target type replication without
purchasing additional hardware? (Choose two.)
A. Two local 9980v connected through a SAN to Windows 2003 servers with a TrueCopy Asynchronous link to a
distant 9980v 300km apart connected through a SAN to disaster recovery Windows 2003 servers.
B. Two local USPs connected through a SAN to Windows 2003 servers both having a TrueCopy Asynchronous link to
a distant USP 300km apart connected through a SAN to disaster recovery Windows 2003 servers.
C. One primary USP connected through a SAN to Windows 2003 servers having a TrueCopy Synchronous link to a
disaster recovery local USP. A secondary site 300km apart with a USP connected through a SAN to Windows 2003
servers.
D. A primary USP connected through a SAN to Windows 2003 servers. A secondary USP connected through a SAN
to Sun servers. Both USPs being cross copy connected by TrueCopy synchronous. A disaster recovery distant USP
300km apart off-line to any CPU connected to local USPs by a Universal Replicator.
Answer: BC


15. Your customer must decide which Three Data Center (3DC) Business Continuity Solution configuration meets
expectations.
Which 3DC configuration is accurate?
A. 3DC Multi-target with a Journal Group on all three USPs.
B. 3DC Multi-target with a Journal Group on each of two USPs.
C. 3DC Pass-Through Cascade with a Journal Group on two USPs.
D. 3DC Pass-Through Cascade with a Journal Group on three USPs.
Answer: A


16. A customer has a server cluster, what are two features of a quorum disk? (Choose two.)
A. It must reside on a RAID disk.
B. It must be accessible by all nodes.
C. It contains the status of all nodes in a cluster.
D. A copy must always be available to all nodes.
Answer: BC


17. A customer must implement a Disaster Recovery environment for a mission critical UNIX database. The
production and recovery sites are 30km apart and a DWDM infrastructure is in place between the locations. The
requirement is for zero data loss in the event of a disaster.
Which HDS replication technology meets the customer's requirements?
A. Universal Replicator
B. TrueCopy Synchronous
C. TrueCopy Asynchronous
D. TrueCopy cascaded from a local ShadowImage
Answer: B


18. A customer has a 20TB database at his primary site. The database is copied using TrueCopy to a second site
about 20km away. There are problems with the link to the second site. The second copy of the database should
always be the same as the primary copy.
Which solution should be implemented?
A. Specify FENCELEVEL=DATA on the TrueCopy links.
B. Specify FENCELEVEL=NEVER on the TrueCopy links.
C. Create a third copy of the database using ShadowImage at the primary site.
D. Create a third copy of the database using Universal Replicator at a third site.
Answer: A


19. The Hitachi Storage Cluster (HSC) with Windows 2003 uses which method to prevent "Split Brain Syndrome"?
A. majority node sets
B. shared quorum disk
C. extended SAN with multiple quorum disks
D. -quorum parameter for horctakeover
Answer: A


20. A customer wishes to create copies using Copy-on-Write SnapShot of a database containing a large number of
changes -- about 50 percent for each day. The customer also wants to keep five copies of the database though
access to the copies is not high.
Which statement is correct?
A. The pool should reside on external storage to keep costs low.
B. The pool logical volumes should be the same size as the production logical volumes.
C. The database should be copied using ShadowImage and not Copy-on-Write SnapShot.
D. The pool should be at least three times the size of the database if Copy-on-Write SnapShot is used.
Answer: D


More HH0-270 exam information



 Related Hitachi HH0-270 Exams
    hh0-120   Hitachi Data Systems Storage Foundations - Modular Exam

    hh0-110   Hitachi Data Systems Storage Foundations - Enterprise Exam

    HH0-210    HDS Certified Implmenter-Enterprise

    HH0-220    HDS Certified Implmenter-Modular

    HH0-400    Hitachi Data Systems Architect-Business Continuity

    HH0-280    HDS Implemetation Specialist - Storage Management

    HH0-440    Storage Architect - Performance & Virtualization

    HH0-270    HDS Implmenetation Specialist-Business Continuity Exam

    HH0-330    HDS Storage Manager-Business Continuity Enterprise

    HH0-380    Hitachi Data Systems Architect - Business Continuity

    HH0-340    Hitachi Data Systems Storage Manager-Storage Management

    HH0-015    TagmaStore NSC-Installation and Configuration

    HH0-005    TagmaStore AMS and WMS-Installation and Configration

    HH0-240    HDS Storage Manager-Business Continuity Modular

    hh0-200   certified modular integration specialist exam

    HH0-230    HDS Storage Manager-Business Continuity Enterprise

    HH0-020    Adaptab le Modular Storage 2000 Family Install and Config

    HH0-250    Hitachi Data Systems Implementer File Services-NAS


 Other Hitachi Exams
    HH0-280        HH0-400          HH0-330       HH0-220         hh0-200    HH0-270        HH0-380      HH0-005

    HH0-440        HH0-250          HH0-210       HH0-020         HH0-340    hh0-110        HH0-015      HH0-240

    hh0-120        HH0-230

				
DOCUMENT INFO