RRAHJET E SHPESHTA TE ZEMRES by sciencenow

VIEWS: 107 PAGES: 1

More Info
									RRAHJET E SHPESHTA TE ZEMRES
Kujdes-pas pierjes se disa kafeve me radhe ndjeni rrahje te shpeshta te zemres,eshte
mire qe te kontrollohet melqia.ne rastete kur keni probleme me funksionimion e
melqise,kofeini i kafes grumbullohet ne gjak dhe keshtu fillojne te rrahurat e
shpeshta te zemres.

								
To top