Your Federal Quarterly Tax Payments are due April 15th Get Help Now >>

2009 – 2010 Master Class Schedule by smitty1254

VIEWS: 13 PAGES: 2

									                      2009 – 2010 Master Class Schedule
Young Children’s Division
Age     Class Name        Time               Day         Instructor   Length
2.5-3.5 Creative Movement  9:30-10:15 a.m.   Wednesday   Brittany     .75hr 8-wk sess.
2.5-3.5 Creative Movement  9:30-10:15 a.m.   Saturday    Kelly        .75hr 8-wk sess.
3&4     Ballet / Tap       5:15- 6:00 p.m.   Tuesday     Shelley        .75 hr.
3&4     Ballet / Tap       6:00- 6:45 p.m.   Tuesday     Kelly          .75 hr.
3&4     Ballet / Tap      10:15-11:00 a.m.   Wednesday   Brittany       .75 hr.
3&4     Ballet / Tap       5:15- 6:00 p.m.   Wednesday   Kelly          .75 hr.
3&4     Ballet / Tap       5:30- 6:15 p.m.   Thursday    Kelly          .75 hr.
3&4     Ballet / Tap      10:00-10:45 a.m.   Saturday    Shelley        .75 hr.
5&6     Ballet / Tap       5:15- 6:15 p.m.   Monday      Shelley      1     hr.
5&6     Ballet / Tap       6:00- 7:00 p.m.   Monday      Brittany     1     hr.
5&6     Ballet / Tap       5:15- 6:15 p.m.   Tuesday     Christina    1     hr.
5&6     Ballet / Tap       6:15- 7:15 p.m.   Tuesday     Christina    1     hr.
5&6     Ballet / Tap       6:00- 7:00 p.m.   Wednesday   Kelly        1     hr.
5&6     Ballet / Tap       6:15- 7:15 a.m.   Thursday    Kelly        1     hr.
5&6     Ballet / Tap      10:15-11:15 a.m.   Saturday    Kelly        1     hr.

Main Dance Division
Age     Class Name        Time               Day       Instructor     Length
7&8     Ballet I           6:00- 6:45 p.m.   Tuesday   Shelley          .75 hr.
        Jazz / Tap         6:45- 7:45 p.m.             Shelley        1     hr.
7&8     Ballet I           6:15- 7:00 p.m.   Wednesday Brittany         .75 hr.
        Jazz / Tap         7:00- 8:00 p.m.             Kelly          1     hr.
7&8     Ballet I          10:00-10:45 a.m.   Saturday  Kaitin           .75 hr.
        Jazz / Tap        10:45-11:45 a.m.             Shelley        1     hr.
7&8     Hip Hop            9:15-10:00 a.m.   Saturday  Christopher      .75 hr.
8 - 12  Lyrical            7:15- 8:15 p.m.   Tuesday   Christina      1     hr.
9 & 10  Jazz               7:00- 7:45 p.m.   Monday    Brittany         .75 hr.
        Tap                7:45- 8:15 p.m.             Brittany         .5 hr.
9 & 10  Jazz               5:30- 6:15 p.m.   Wednesday Shelley          .75 hr.
        Tap                6:15- 6:45 p.m.             Shelley          .5 hr.
9 - 11  Hip Hop           10:00-11:00 a.m.   Saturday  Christopher    1     hr.
11 & 12 Jazz               7:45- 8:30 p.m.   Tuesday   Shelley          .75 hr.
        Tap                8:30- 9:15 p.m.             Shelley          .75 hr.
11 & Up Modern             8:15- 9:15 p.m.   Tuesday   Christina      1     hr.
12 & Up Hip Hop           11:00-12:00 noon   Saturday  Christopher    1     hr.
12 & Up Jazz              12:00- 1:00 p.m.   Saturday  Shelley        1     hr.
12 & Up Contemporary I     7:30- 8:30 p.m.   Thursday  Anat           1     hr.
13 & Up Contemporary II    5:00- 6:15 p.m.   Thursday  Anat           1.25 hr.
13 & Up Jazz               6:45- 7:45 p.m.   Wednesday Shelley        1     hr.
        Tap                7:45 -8:30 p.m.             Shelley          .75 hr.
Ballet & Pointe Classes with Levels- Instructor Approval Required for Placement
Class Name                 Time                Day         Instructor     Length
Ballet II                   5:15- 6:00 p.m. Monday         Brittany         .75 hr.
Teen Ballet                 9:00- 10:00 a.m. Saturday      Kaitin         1     hr.
Ballet III                  5:00- 6:15 p.m. Wednesday Kari                1.25 hr.
Ballet III & IV- Plus       5:00- 6:30 p.m. Thursday       Elizabeth      1.5 hr.
Ballet IV                  10:45-12:15 p.m. Saturday       Kaitin         1.5 hr.
Ballet V & VI               5:00- 6:30 p.m. Tuesday        Elizabeth      1.5 hr.
Ballet V & VI- Plus         6:15- 7:45 p.m. Wednesday Kari                1.5 hr.

Kick Team Division- Instructor Approval Required for Placement
Class Name                 Time             Day           Instructor       Length
Glitters                    7:15- 8:15 p.m. Thursday      Shelley          1    hr.
Sparklers                   6:45- 7:45 p.m. Tuesday       Kelly            1    hr.
Dazzlers                    6:15- 7:15 p.m. Thursday      Shelley          1    hr.
Diamonds                    8:15- 9:15 p.m. Thursday      Shelley          1    hr.
Flash                       5:00- 6:15 p.m. Thursday      Shelley          1.25 hr.

Platinum Division- Audition at Summer Intensives Required for Placement
Class Name                  Time             Day         Instructor    Length
Pearls Jazz/Tap Company      6:15- 7:30 p.m. Monday      Shelley       1.25 hr.
Sapphires Tap Company        6:00- 7:00 p.m. Monday      Kaleena       1    hr.
Garnets Tap Company          5:00- 6:00 p.m. Monday      Kaleena       1    hr.
Rubies Tap Company           7:00- 8:00 p.m. Monday      Kaleena       1    hr.
Jades Jazz Company           7:30- 8:30 p.m. Monday      Shelley       1    hr.
Emeralds Jazz Company        7:00- 8:15 p.m. Monday      Anat          1.25 hr.
Opals Jazz Company           8:15- 9:30 p.m. Monday      Anat          1.25 hr.
Elite Jazz/Lyrical Company 5:00- 7:00 p.m. Monday        Anat          2    hr.
Peridot / Elite Ballet Cos.  7:45- 9:00 p.m. Wednesday Kari            1.25 hr.
                            &6:30- 8:30 p.m. Thursday    Elizabeth     2    hr.
Peridot Beg./Int. Pointe     9:00- 9:30 p.m. Wednesday Kari              .5 hr.
Elite Ballet Company         6:30- 8:15 p.m. Tuesday     Elizabeth     1.75 hr.
Elite Adv. Pointe            8:30- 9:00 p.m. Tuesday     Elizabeth       .5 hr.
Peridot / Elite Adv. Pointe  8:30- 9:00 p.m. Thursday    Elizabeth       .5 hr.
Topaz Lyrical Company        6:15- 7:30 p.m. Thursday    Anat          1.25 hr.
Gems Musical Theater Co.     7:00- 8:00 p.m. Wednesday Brittany        1    hr.
Crystal Musical Theater Co. 5:00- 6:00 p.m. Wednesday Brittany         1    hr.

Adult Division- Classes Run in 8 Week Sessions
Class Name                    Time              Day         Instructor     Length
Adult Tap I                    8:00- 9:00 p.m. Monday       Betty Jo       1 hr.-8 wk. sess.
Adult Tap II                   8:30- 9:30 p.m. Monday       Shelley        1 hr.-8 wk. sess.
Adult Modern                   7:15- 8:15 p.m. Thursday     Christina      1 hr.- 8wk. sess.
Adult Yoga                    11:00 - Noon      Wednesday   Brittany       1 hr.-8wk. sess.
   ***Schedule is subject to change ~~ (Revised 7-7-09)

								
To top