Docstoc

Rational Performance Tester User Guide

Document Sample
Rational Performance Tester User Guide Powered By Docstoc
					                              TestInside IBM 000-647 IBM certifications II Certification




000-647 IBM certifications II
IBM Rational Performance Tester

Practice Exam: 000-647 Exams
Exam Number/Code: 000-647
Exam Name: Rational Performance Tester
Questions and Answers: 57 Q&As
( IBM certifications II )


"Rational Performance Tester", also known as 000-647 exam, is a IBM
certification.With the complete collection of questions and answers,                    E x a m : 000-647
TestInside has assembled to take you through 57 Q&As to your 000-647
Exam preparation. In the 000-647 exam resources, you will cover every field and category in IBM Certification helping
to ready you for your successful IBM Certification.


Quality and Value for the 000-647 Exam TestInside Practice Exams for IBM IBM certifications II Certification 000-647
are written to the highest standards of technical accuracy, using only certified subject matter experts and published
authors for development.


TestInside provide the professional Q&A.

1. We offer free update service for three month.
After you purchase our product, we will offer free update in time for three month.


2. High quality and Value for the 000-647 Exam.
000-647 simulation test questions, including the examination question and the answer, complete by our senior IT
lecturers and the IBM certifications II product experts, included the current newest 000-647 examination questions.


3. 100% Guarantee to Pass Your IBM certifications II exam and get your IBM certifications II Certification.
If you do not pass the IBM Certification 000-647 exam (Rational Performance Tester) on your first attempt using our
TestInside testing engine and pdf file, we will give you a FULL REFUND of your purchasing fee.



use TestInside 000-647 Q&A ensure you pass the exam at your first try.

TestInside professional provide IBM certifications II 000-647 the newest Q&A, completely covers 000-647 test original
topic. With our complete IBM certifications II resources, you will minimize your IBM certifications II cost and be ready
to pass your 000-647 tests on Your First Try, 100% Money Back Guarantee included!


IBM 000-647 Test belongs to one of the IBM certifications II certified test, if needs to obtain the IBM certifications II
certificate, you also need to participate in other related test, the details you may visit the IBM certifications II certified
topic, in there, you will see all related IBM certifications II certified subject of examination.



TestInside Testing Engine Features

Comprehensive questions and answers about 000-647 exam
000-647 exam questions accompanied by exhibits

Verified Answers Researched by Industry Experts and almost 100% correct
000-647 exam questions updated on regular basis
Same type as the certification exams, 000-647 exam preparation is in multiple-choice questions (MCQs).
Tested by multiple times before publishing
Try free 000-647 exam demo before you decide to buy it in Test-Inside.com.
Note:This pdf demo do not include the question's picture.




Exam : IBM 000-647
Title : Rational Performance Tester




1. What is one way to modify or enhance a test programmatically?
A. add Java custom code classes to a test as well as directly to the test code (*.java)
B. add Java custom code classes to a test, but not directly to the test code (*.java)
C. directly modify the test code (*.java) by adding custom code classes to the appropriate files
D. modify the default test superclass with custom code
Answer: B


2. You have an RPT test that does not indicate the correct number of pages in the actual web-based application. An
application goes through eight distinct pages but the RPT recorded test only shows six pages.
How can you correct this?
A. change the Performance Test Generation - Protocol preferences and re-generate the test from the recorded
session (.recmodel file)
B. change the HTTP Recorder Options and re-record the test
C. manually add the missing pages or remove the extra/redundant pages from the test editor
D. re-record the test and, while recording, click on New Page?from the Recorder Control tab where the pages were
skipped
Answer: A


3. What documents all artifacts that define the system, users, and tasks associated with the target workload for the
performance testing effort?
A. datapool document
B. product manual
C. test schedule guide
D. workload analysis document
Answer: D


4. During test execution, the datapool framework is used to vary _____.
A. user names and passwords
B. data in a transaction flow
C. the contents in responses
D. request header variables
Answer: B


5. What is the fastest way to debug a test by validating data returned from a server?
A. run the test and then, in the Execution History, view the page in the Protocol Data ?Browser tab and manually
verify the displayed value
B. enable a content verification point (VP) for the value on the page where it is displayed
C. create a reference from the returned value and then validate the reference against a datapool using a condition test
element
D. create a reference from the returned value and then validate the reference against a datapool using an if-then?
statement in custom code
Answer: B
6. What must you do if you want to record tests on a web browser other than Microsoft Internet Explorer?
A. download and install the RPT IE plug-in for the supported web browser from developerWorks
B. select Enable Environments for Testing?from the Configure menu and add the web browser as described in the
product documentation
C. manually configure the browser to communicate to the server(s) via a SOCKS proxy as described in the product
documentation
D. manually configure the web browser to use the Microsoft JVM as described in the product documentation
Answer: C


7. What must you do if you want to reuse RPT tests on a server other than the one on which they were recorded?
A. use the Test Search feature to find and replace the server host name(s) in each RPT test
B. select each page for each RPT test in the test editor and change the Target host to the new server host name
C. create a new location and deployment for the new server host name(s) and add the RPT tests as artifacts for the
deployment
D. re-record the tests in the new environment because it is not possible to reuse a recorded test on different servers
Answer: A


8. What must you do to change the connection security in an existing test from SSL to non-secure (assuming the
servers are reconfigured for this)?
A. use the Test Search feature to find and replace each connection string from http?to https?
B. create a new location for each server using an SSL connection and deselect the Enable SSL checkbox in the
server details window
C. go to a performance test schedule and deselect the Enable SSL checkbox in the Schedule Element Details
connection settings
D. go to the test editor and deselect the Enable SSL checkbox in the Connection Details Authentication and Security
pane
Answer: D


9. Which type of performance test determines the conditions under which a system fails and how it fails?
A. load
B. longevity and endurance
C. stress
D. volume
Answer: C


10. How can you create a copy of an RPT test?
A. right-click the test; select Copy from the menu; enter a new name for the copied test
B. select the test; from the File menu, click ? Save As?; enter a new name for the copied test
C. switch to the Navigator view; select the source Java file (*.rec) of the test; from the File menu, click ? Save As?
enter a new name for the copied test
D. from the Navigator view, right-click the .recmodel file; select Generate Test; choose Performance Test Generator;
enter a new name for the copied test
Answer: D


More 000-647 Information



 Related 000-647 Exams
    000-331    Power Systems Sales for AIX and Linux

    000-253    Test253. IBM Web S.App.Svr.Ntwork Develoyment V6.1.Core Admn

    000-903    IBM Tivoli Netcool/xSM

    000-926    IBM Certified Deployment Professional-Maximo V6 ITSM
 000-351   ib m eserver i5 iseries single system adminsitration v5r3

 000-647   Rational Performance Tester

 000-833   Ob ject Oriented Analysis and Design-Part1(Analysis)

 000-443   db 2 content manager v8.3

 000-807   Test 807, Web Services Dev for IBM Web Sphere App Server V6.1

 000-806   IBM Test 806, IBM Web Sphere Ap Svr Ntwk Deploy V6.1 Adv Admn

 000-631   rational-clearcase for unix

 000-918   System Administration for IBM Informix Dynamic Server V11

 000-284   Test 284, IBM Wb s. DataPower SOA Appliances, Fimware v3.6.0

 000-649   Rarional Software Architect

 000-798   ib m tivoli monitoring for transaction perf v5.2 implement

 000-971   System i Administrator V5.07.11

 000-637   rational-requirements management with use cases-part2

 000-664   Test664.SOA Fundamentals

 000-484   enterprise connectivity with j2ee v1.3

 000-635   rational-fundamentals of rational rose


Other IBM Exams
 000-787       000-R18          000-229         000-712         000-P02    000-908   000-435   000-770

 000-060       000-892          LOT-836         000-074         000-897    000-293   000-138   000-351

 000-924       000-926          000-856         000-631

				
DOCUMENT INFO
Description: Rational Performance Tester User Guide document sample