Docstoc

fallin' in luv

Document Sample
fallin' in luv Powered By Docstoc
					tande2 awal kiter nih dah jatuh cinta ngan samone...

1) ko ader ramai gegiler kengkawan tapi...dlm byk2 tu gak ko asyik ingat
ajer kat dier...mcm2,dier c-hat ke x,dier dah
mamam ke belum,dier ingat kat ko ker x,dier tgh watpe,dan lain2 lah
lagi...hey,xde keje lain ker..tapi,x tau napekan!!
sampai tgh melabur pun t' bayang muke dier jerk.
2) ko jadi resah n gelisah kalau xdpt dengo suara dier..xkesahla,suare
sumbang,suara gorila,suara ayam,suara katak or
anything..ko akan jadi malap,kelabu asap tapi bile dah dpt dengo
aje,automatik segar bugar,perut lapar pun terus kenyang...
bak kate dr. luv,‘mandi xbasah,tido xlena,makan xkenyang,idup mcm xidup
aje.
3) ko jeleih nak mampuih biler dier story pasal kecunnan/kehenseman
gurl/boy yang dier minat. kekadang ko kecik ati ngan
dier sbb asyik citer pasal org lain yg lagi power dari ko. Nak marah,
tapi… cayang plak!!! Kang dier merajuk..
4) ko dpt jumper dier sekali jer dlm seumur idup.. so biler dpt jumpe,
apelagi melompat sampai ke planet pluto.. rase cam
dunia ni ko yg punyer (perasan nak mampuih) balik umah muke dier jer yg
berpusing2 mcm tayar. tapi ko pelik asal le mesti
ader feeling camtu kat dier.
5) segale harte bende termasuk sampah, selipar jepun atau ape je yg dier
kasi, ko simpan sampai penuh satu bilik khas yg
dibina utk simpan mende merepek tuh. kalau ade lipas, pepijat or ape2 je
yang kacau, usik, gigit n bla.. mampuih diorg smue
6) kekadang ko saje je buat smthin yg nak bg dier jeles, tapi dier but
bodo aje.. xde respon langsung!! sebaliknye ko
sendiri yg mkn ati .. tapi ko x sedar nape ko wat cam tuh... asal nak bg
dier jeles hah???
7) u trust him very much.. ko sedia share anythin ngan dier termasuklah
segale secret diri ko. ko suke giler dengar celoteh
dier walaupun kekadang tu, boring giler!! But, u still sanggup nak layan
kerenah dier. Pelik…pelik..
8) biler papa n mama sebut pasal jodoh, laju je ko ckp xde calon
sedangkan dlm kpale otak ko dah dok terbayang2 bersanding
ngan dier...siott!!!
9) tu adelah secebis feeling ko kat dier..tapi wat is da' meaning behind
that feeling? nak kate cm kwan biase, asal ko
treat dier spesel camtuh? ala, ngaku jela yg ko ni sbenarnye........
jeng..jeng..jeng.. DAH FALLIN' IN LUV DEKAT DIER!!!!
10) ko tau x... mengikut survey, tule sbhgn tande2 awal org dah JATUH
CINTA. perasaan tu sdkt sbyk akan menyiksa diri
sendiri. sebab ape yek? sebab KO PUNYE EGO TU TINGGI SANGAT... ape, susah
sgt ker ko nak declare yg ko ni betul2 dah
dilanda penyakit yg xde ubat iatu SARS..(sakit angau rindu semacam larr)
oppsss... i'm sorry!!! pompuan mmg la susah sikit
coz takut dikate perigi cari timbe plak kan… anyway, stp org ader care
tersendiri kan!!!

2003 dah nak abih? 2004 is just around da’ corner? Kepade korg smue kat
luar tuh, if ader satu or lebih perasaan spt
diatas, selidik betul2… jgn tunggu lame2, nanti melepas!! So kalau rase x
sabo nak sambut valentine pertame ngan si dier
or x sabo nak salam tok kadi, jgn tunggu lagi!!! Bagitau ape yg dirase
kat si dier, jgn malu jgn segan. Kalau x, nyesal
seumur idup…. Bak kate pepatah, “ KECEWA CINTA DITOLAK ADALAH LEBIH BAIK
DARIPADE KECEWA CINTA TERLEPAS “ ….Heh… so,
amacam??? Tepuk dade tanye hati or selera! Memane ler yg kowang suke ! ?
hehehepenyakit yg buat smone itu angau dan
sentiase ?…
(jika bahagia) … atau penyakit yg buat smone itu sentiase sedih dan
?…(jika keciwwa) kecewa? muram? ? gumbira?
Tersenyum? ? tak…tak… aku pernah kecewa dan menangis…:-( dan aku pernah
kecewa lagi tapi… kali ini , aku mampu ter?….Aku
pernah gembira dan ketawa terbahak2.. Aku juga pernah gembira tapi… masih
memberi Satu pesen muka toye… muke seposen…
Kecewa dan menangis bila tak dapat, Gembire sgt bila dapat.Cinta nampak
happy tapi…tak pasti akan berakhir Dengan
kebahagiaan… Kebahagiaan nampak gembira tapi… tak pasti akan Kekal
Selamanya…..

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Tags:
Stats:
views:9
posted:7/12/2011
language:Indonesian
pages:2