BeITCertified CompTIA Free Download Actual BR0-002 exam questions dumps as PDF by humsub

VIEWS: 29 PAGES: 5

More Info
									 Exam Name:      CompTIA Network + Bridge Exam
 Exam Type:      CompTIA
 Exam Code:      BR0-002                                      Total Questions:     142


Question: 1
Horizontal cross-connect (HCC) is a term in networks for a wiring closet where the horizontal
cabling connects to a patch panel which is connected by backbone cabling to the main
distribution facility. Which of the following is the maximum CAT3 length acceptable for a
horizontal cross-connect?

A. 100 meters (328 feet)
B. 125 meters (410 feet)
C. 256 meters (840 feet)
D. 328 meters (1076 feet)

Answer: A

Question: 2
Which wireless technology permits communication to run at 2.4Ghz and up to 54Mbps?




                                                            om
A. 802.11b
B. 802.11a
C. 802.11g
D. 802.11n




                                                      .c
Answer: C

Question: 3                                    d
                                            ie
John works as a network administrator of his company. He is noticing timeouts when a user logs
in. Which of the following would permit John to spread network authentication request traffic
across multiple authentication servers?
                                      tif

A. Load balancing
                               er


B. Caching engines
C. QoS
D. Traffic shaping
                         C



Answer: A
                  IT




Question: 4
          Be




What does the 10 stand for in 10Base-T?

A. Delay
B. Speed
C. Resistance
D. Length

Answer: B

Question: 5
Which of the following statements regarding FDDI (Fiber Distributed Data Interface) is TRUE?

A. FDDI uses CSMA / CD (Carrier Sense Multiple Access / Collision Detection) for media access
   control.
B. FDDI consists of two counter rotating token rings.
C. FDDI has a maximum transmission speed of 54 Mbps.
D. FDDI has a maximum transmission distance of 1,000 meters.

Answer: B
 Page 1 of 28
 Exam Name:       CompTIA Network + Bridge Exam
 Exam Type:       CompTIA
 Exam Code:       BR0-002                                      Total Questions:     142



Question: 6
Your company network has just been configured with a rogue WAP. Some workstations can??t
access network resources. Why?

A. WAP DHCP is enabled
B. WEP is enabled
C. WAP gateway address is not configured properly
D. WEP key is not valid

Answer: A

Question: 7
A large company with five-thousand local users must make sure that all users could access
needed Internet resources with the least amount of latency. Which of the following will permit the
network to maximize response time?




                                                             om
A. Install multiple DNS servers onsite
B. Install a DHCP server
C. Install an additional Application Server




                                                       .c
D. Install multiple NICs

Answer: A
                                                 d
                                              ie
Question: 8
Which IEEE standard describes Thinnet?
                                       tif

A. 802.3a
B. 802.3ab
                                er


C. 802.3ae
D. 802.3u
                          C



Answer: A
                   IT




Question: 9
A client workstation is unable to connect to the network due to having not been assigned an IP
          Be




address. Which server is MOST likely the problem?

A. DNS
B. WINS
C. DHCP
D. FTP

Answer: C

Question: 10
Look at the following items carefully, which is the approximate standard data transmission rate in
both directions for a T1 line?

A. 1.54Mbps
B. 44.73Mbps
C. 6.31Mbps
D. 10.54Mbps

Answer: A
 Page 2 of 28
 Exam Name:       CompTIA Network + Bridge Exam
 Exam Type:       CompTIA
 Exam Code:       BR0-002                                        Total Questions:   142



Question: 11
Single-mode fiber-optic cable is used in ______.

A. 100Base-FX and 1000Base-SX
B. 10 GBase-ER and 10 GBase-LR
C. 1000Base-SR and 10 GBase-SR
D. FDDI (Fiber Distributed Data Interface)

Answer: B

Question: 12
A computer can not connect to the network any more. The technician tries to ping the loopback
address and receives no response back and gets a timeout error message. Which action should
the technician take next?




                                                               om
A. Replace the Ethernet cable
B. Replace the WAP
C. Restart the router
D. Restart the computer




                                                        .c
Answer: D

Question: 13                                     d
                                              ie
A rollover cable will be used in which of the following situation?

A. Connecting a PC to a printer
                                       tif

B. Connecting two switches back-to-back
C. Connecting a PC to a console port
                                er


D. Connecting a PC to a switch

Answer: C
                          C



Question: 14
                   IT




When ending local exchange carrier responsibility, which of the following is the point?
          Be




A. MDF
B. Point of Presence (POP)
C. Smart jack
D. Demarc

Answer: D

Question: 15
Multimode fiber-optic cable is used in ______.

A. 1000Base-CX
B. 10 GBase - SR
C. 10 GBase-ER
D. 10 GBase-LR

Answer: B

Question: 16

 Page 3 of 28
 Exam Name:      CompTIA Network + Bridge Exam
 Exam Type:      CompTIA
 Exam Code:      BR0-002                                       Total Questions:    142


A routing protocol is a protocol that specifies how routers communicate with each other,
disseminating information that enables them to select routes between any two nodes on a
Computer network, the choice of the route being done by routing algorithms. Which routing
protocol is a link state and uses a backbone called area 0?

A. OSPF
B. BGP
C. IS-IS
D. EIGRP

Answer: A

Question: 17
Which network monitoring utility can make sure that there are no major collisions occurring on the
network?




                                                            om
A. Network access control software
B. Discovery and connectivity software
C. Antivirus and anti-spyware software
D. Interface counters




                                                      .c
Answer: D

Question: 18                                   d
                                            ie
A companys network currently has three Microsoft Windows 2000 servers. A Novell NetWare 4.0
server is added, but none of the Microsoft Windows 2000 servers can access the Novell server.
What must be done so that the Microsoft Windows 2000 servers can access the Novell NetWare
                                      tif

4.0 server?
                               er


A. Install NetBEUI (Network Basic Input / Output Extended User Interface) on the Microsoft
   Windows 2000 servers
B. Install NetBEUI (Network Basic Input / Output Extended User Interface) on the Novell NetWare
                         C



   4.0 server
C. Install NWLINK on the Microsoft 2000 servers
                   IT




D. Install NWLINK on the Novell NetWare 4.0 server
          Be




Answer: C

Question: 19
Which authentication protocol sends user credentials in plain text?

A. PAP
B. CHAP
C. MS-CHAPv2
D. MS-CHAP

Answer: A

Question: 20
Social engineering is the act of manipulating people into performing actions or divulging
confidential information. While similar to a confidence trick or simple fraud, the term typically
applies to trickery or deception for the purpose of information gathering, fraud or computer
system access; in most cases the attacker never comes face-to-face with the victim. Which of the
following can mitigate social engineering attacks?

 Page 4 of 28
 Exam Name:       CompTIA Network + Bridge Exam
 Exam Type:       CompTIA
 Exam Code:       BR0-002                                    Total Questions:       142


A. Policies
B. Logical network diagram
C. Baselines
D. Wiring schematics

Answer: A

Question: 21
Which of the following options allows for secure communication over the Internet?

A. RAS (Remote Access Service)
B. RDP (Remote Desktop Protocol)
C. SLIP (Serial Line Internet Protocol)
D. VPN (Virtual Private Network)

Answer: D




                                                            om
Question: 22
Which of the following is the 66 block termination point?




                                                       .c
A. Coaxial compliant.
B. IEEE 1394 compliant.
C. CAT6 compliant.
D. CAT3 compliant.                              d
                                             ie
Answer: D
                                          tif

Question: 23
Which of the following will have the MOST negative effect on network security?
                                er


A. HTTPS
B. RSH
                          C



C. SNMPv3
D. SCP
                   IT




Answer: B
          Be




Question: 24
certways.com has a token bus network. A break occurs in the network cable. How will this affect
the network?

A. The network will be split into two token bus networks.
B. The nodes downstream from the break will have no network connectivity.
C. The nodes upstream from the break will have no network connectivity.
D. The network will collapse.

Answer: D

Question: 25
Which media type is NOT susceptible to electromagnetic interference (EMI)?

A. Unshielded Twister Pair cable
B. Shielded Twister Pair cable
C. Co-axial cable
D. Fiber-optic cable
 Page 5 of 28

								
To top