BeITCertified Ericsson Free Download Actual ED0-001 exam questions dumps as PDF by humsub

VIEWS: 33 PAGES: 4

BeITCertified Ericsson Free Download Actual ED0-001 exam questions dumps as PDF

More Info
									 Exam Name:      Ericsson MSC/BSC Competence Exam
 Exam Type:      Ericsson
 Exam Code:      ED0-001                                    Total Questions:   99

Question: 1
Which of the following commands is used to add a device to the route?

A. EXDRI
B. EXDAI
C. EXDRP
D. EXDRE

Answer: A

Question: 2
Which of the following is the correct command sequence for a CP Fault?

A. REPRI,REMRI,RECPI
B. REPCI,REMCI,RECCI
C. RECCI,REPCI,REMCI
D. GSTEI,NTTEI,TCTDI




                                                          om
Answer: B

Question: 3




                                                    .c
Which of the following commands is used to make a copy of backup file RELFSW1 to the oldest
file in the SFR group?

A. SYTUC
                                             d
                                          ie
B. SYNIC
C. SYSFT
                                     tif

D. SYFSC
                              er


Answer: C

Question: 4
                        C



A rolling database of active and previous hardware alarms can be viewed using ______ ?
                  IT




A. ATR
B. ALB
C. ALV
          Be




D. ASM

Answer: B

Question: 5
Which file is used for automatic data dumps and automatic system reloads?

A. RELFSW0
B. RELFSW1
C. .RELFSW2
D. RELFSW100

Answer: A

Question: 6
Answer the following questions based on the Storage Layout printout above and the document in
Exhibit B:


 Page 1 of 24
 Exam Name:      Ericsson MSC/BSC Competence Exam
 Exam Type:      Ericsson
 Exam Code:      ED0-001                                     Total Questions:    99




                                                            om
                                               d       .c
What is the size alteration size for block RBLT24 set to?
                                            ie
A. 8912
B. 4992
                                      tif

C. 2498
D. H???2000
                               er


E. H??0148B0CC
                          C



Answer: B

Question: 7
                   IT




Which of the following commands is used to define a channel group for a cell?
          Be




A. RLDEI
B. RLDGI
C. RLDEC
D. RLDSI

Answer: B

Question: 8
Which of the following commands is used to print the process control in service performance log
data?

A. PRINTPROCESS
B. ALIST
C. ISPPRINT
D. ALOGLIST

Answer: C

Question: 9
 Page 2 of 24
 Exam Name:      Ericsson MSC/BSC Competence Exam
 Exam Type:      Ericsson
 Exam Code:      ED0-001                                      Total Questions:    99

Which of the following pairs of commands is used to replace the software version for the
Managed Objects?

A. RXEST and RXPLI
B. RXMOI and RXMSC
C. RXMSC and RXPLE
D. RXMSC and RXPLI

Answer: D

Question: 10
Software Error Information can be retrieved by command_____ ?

A. PTRIP
B. SYRIP
C. SYDIP
D. SYRSP




                                                            om
Answer: B

Question: 11




                                                      .c
When SAE individuals are increased or decreased,Program Store(PS) is affected?

A. True
B. False
                                              d
                                           ie
Answer: B
                                      tif

Question: 12
                               er


OMS and STS measurement jobs for use by the NWS are created with?

A. SDM
                         C



B. SGW
C. PMR
                  IT




D. SMIA

Answer: D
           Be




Question: 13
Which of the following commands is used to specify Routing Cases?

A. ANRSI
B. SUSR
C. SUPRI
D. None of the above

Answer: A

Question: 14
Which of the following commands is used to print out the TRH Event Log?

A. RAHEP
B. RAHHP
C. RAHLP
D. RAHTP

 Page 3 of 24
 Exam Name:      Ericsson MSC/BSC Competence Exam
 Exam Type:      Ericsson
 Exam Code:      ED0-001                                       Total Questions:   99



Answer: A

Question: 15
How many DCP2 are assigned to a GPRS and EDGE radio respectively?

A. 2 and 6
B. 3 and 6
C. 3 and 4
D. 2 and 8

Answer: D

Question: 16
The device type for the time slots on the Abis interface is a/an___?

A. RALT




                                                             om
B. MALT
C. RBLT
D. RTLTT




                                                       .c
Answer: C

Question: 17                                   d
SS7 is made up of a Message Transfer Part(MTP) and a number of User/Application parts. What
                                            ie
User or Application part is used for signaling between BSC and MSC in the GSM network?
                                      tif

A. BSSMAP
B. MAP
                               er


C. OMAP
D. INAP
                          C



Answer: A
                   IT




Question: 18
A real-time ?¡âscoreboard?¡Á of current active hardware alarms can be viewed using________?
          Be




A. ATR
B. ALB
C. ALV
D. ASM

Answer: D

Question: 19
Which of the following commands is used to activate an SS7 signaling link?

A. S7RSI
B. S7SLI
C. S7LAI
D. S7OPI

Answer: C

Question: 20

 Page 4 of 24

								
To top