Docstoc

CISCO DATA CENTER 646-985

Document Sample
CISCO DATA CENTER 646-985 Powered By Docstoc
					                Data Center EXAM 646-985
                         Data Center Networking Solution Sales

            http://www.certificationtutorials.com/cisco/646-985-exam.htm




For interactive and self-paced preparation of exam 646-985, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    1
       Question: 1


       Which product can deploy virtual SSL security contexts logically across the data center network from a single
       physical device?
       Select the best response.

       A. Cisco Nexus 7000 Module
       B. Cisco Storage Services Module
       C. Cisco Application Control Engine Module
       D. Cisco Firewall Services Module

                                                                                        Answer: C


       Question: 2


       What two things can a business implement to achieve better utilization of IT resources? (Choose two.)
       Select 2 response(s).

       A. distributed management
       B. role-based access control
       C. embedded network intelligence
       D. consolidation of data center resources
       E. business continuity with mirrored primary and secondary sites

                                                                                       Answer: CD


       Question: 3


       Which explanation best describes the difference between a data center sales cycle and a traditional network
       sales cycle?
       Select the best response.

       A. A data center sales cycle begins much earlier in a project.
       B. A data center account manager requires more technical skills than commercial skills.
       C. A data center sales professional should use the customer's network team to advise him when best to get
       involved in the sales cycle.
       D. A data center sales professional should wait until the design phase is complete before determining which
       Cisco solution best fits the requirements.

                                                                                        Answer: A


For interactive and self-paced preparation of exam 646-985, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                       2
       Question: 4


       What are blade switches? Select the best response.

       A. end-of-row switches
       B. top-of-rack switches
       C. modules that fit into MDS switches
       D. modules that fit into blade server chassis

                                                                                        Answer: D


       Question: 5


       How does the Cisco ACE XML gateway improve server performance? Select the best response.

       A. by blocking XML traffic to the server
       B. by offloading XML functions from the server
       C. by providing SSL security for XML transfers
       D. by translating XML messages to HTML messages

                                                                                        Answer: B


       Question: 6

       Which feature is a feature of Cisco WAAS? Select the best response.

       A. firewall security
       B. TCP optimization
       C. Ethernet optimization
       D. server load balancing

                                                                                        Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam 646-985, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    3
       Question: 7

       What is the function of Cisco Data Mobility Manager?
       Select the best response.

       A. array-based data migration
       B. fabric-based data migration
       C. server-based data migration
       D. appliance-based data migration

                                                                                          Answer: B




       Question: 8


       What are two benefits of unified fabric? (Choose two.) Select 2 response(s).

       A. reduced cabling
       B. increased latency
       C. reduced throughput
       D. reduction of server adapters required for I/O
       E. reduced I/O bandwidth, which allows Fibre Channel over Ethernet to work

                                                                                         Answer: AD


       Question: 9


       Which statement is likely to be true about the role of a customer's chief security officer? Select the best
       response.

       A. The chief security officer has a technology focus.
       B. The chief security officer works closely with the chief technology officer to make technology decisions
       about which products to use for data center security.
       C. The chief security officer might have significant influence on the operation of the data center without
       necessarily having any understanding of the technology deployed in the data center.
       D. The chief security officer has an understanding of techniques and technologies such as RBAC, SSL, IDS, and
       firewalls but leaves the product selection decisions to the data center manager.

                                                                                          Answer: C



For interactive and self-paced preparation of exam 646-985, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                       4
       Question: 10


       What benefit does network-based virtualization bring to the overall virtualization strategy for the data center?
       Select the best response.

       A. merging the core and aggregation layers
       B. carrying multiple protocols across the same network
       C. combining ports for high availability and redundancy
       D. deploying multiple service contexts on the same hardware

                                                                                         Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam 646-985, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                          5
         Thank You For Trying Our Demo




                Data Center EXAM 646-985
                         Data Center Networking Solution Sales

            http://www.certificationtutorials.com/cisco/646-985-exam.htm

       If you have any questions or difficulties regarding this
       product, feel free to contact Us.
       For interactive and self-paced preparation of exam 646-985, try our
       practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
       features!




For interactive and self-paced preparation of exam 646-985, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Stats:
views:16
posted:5/20/2011
language:English
pages:6
Description: DATA CENTER 646-985 exams questions demo, these are the actual questions possible in DATA CENTER 646-985 exam. All Certification Tutorials products are provided with full technical support and money back guarantee. Visit: certificationtutorials.com for DATA CENTER and other CISCO certification preparation material. Free Demos Available.