Docstoc

Undangan 40 hari

Document Sample
Undangan 40 hari Powered By Docstoc
					   Kel. Alm. Bapa Cinda S                                                                                    Kel. Alm. Bapa Cinda S
   Rt.02 Rw.01 Dusun Padamulya                                                                               Rt.02 Rw.01 Dusun Padamulya
         Desa Padamenak                                                                                            Desa Padamenak
                                                  Kahatur Pengersa                                                                                          Kahatur Pengersa
                                                  Bapa/Saderek :                                                                                            Bapa/Saderek :
                                                  .....................................................                                                     .....................................................
                                                  di-                                                                                                       di-
                                                                                    Panglinggihan                                                                                            Panglinggihan




               Assalamu ‘alaikum warrahmatullahi wabarakatuh                                                             Assalamu ‘alaikum warrahmatullahi wabarakatuh

        Manawi aya widi ti Gusti Nu Maha Suci, kalayan teu kendat                                                 Manawi aya widi ti Gusti Nu Maha Suci, kalayan teu kendat
    nuhunkeun Ridho sareng Rahmat ti manteun-Na, sim kuring sakulawargi                                       nuhunkeun Ridho sareng Rahmat ti manteun-Na, sim kuring sakulawargi
         seja ngahaturanan Bapa miwah Saderek sumping dina raraga                                                  seja ngahaturanan Bapa miwah Saderek sumping dina raraga
                  Ngintunan du’a Saratus Dinten pupusna:                                                                    Ngintunan du’a Saratus Dinten pupusna:
      Alm. Bapa Cinda Sutrisna Bin Supanta                                                                      Alm. Bapa Cinda Sutrisna Bin Supanta
       Dupi katangtosan waktosna, Insya Allah bade dilaksanakeun dina :                                          Dupi katangtosan waktosna, Insya Allah bade dilaksanakeun dina :
                              Dinten : Minggu                                                                                           Dinten : Minggu
                         Kaping : 27 Februari 2011                                                                                 Kaping : 27 Februari 2011
                  Waktos : Tabuh 16.30 WIB (Ba’da Ashar)                                                                    Waktos : Tabuh 16.30 WIB (Ba’da Ashar)
        Tempat : Padumukan Simkuring Rt.02 Rw.01 Dusun Padamulya                                                  Tempat : Padumukan Simkuring Rt.02 Rw.01 Dusun Padamulya
                   Desa Padamenak - Kecamatan Jalaksana                                                                      Desa Padamenak - Kecamatan Jalaksana
Mangrupikeun hiji tawis kabingah sareng kabagjaan manah sim kuring sakulawargi                            Mangrupikeun hiji tawis kabingah sareng kabagjaan manah sim kuring sakulawargi
              saumpami Bapa/Saderek kersa sumping dina waktosna.                                                        saumpami Bapa/Saderek kersa sumping dina waktosna.
       Tina sadaya kaweningan galih sareng kasaean manah Bapa/Saderek                                            Tina sadaya kaweningan galih sareng kasaean manah Bapa/Saderek
  teu hilap sim kuring ngahaturkeun timpah rewu nuhun laksaketi kabingahan.                                 teu hilap sim kuring ngahaturkeun timpah rewu nuhun laksaketi kabingahan.
              Wassalamu ‘alaikum warrahmatullahi wabarakatuh                                                            Wassalamu ‘alaikum warrahmatullahi wabarakatuh

                                 Kel. Alm. Bapa Cinda S.                                                                                   Kel. Alm. Bapa Cinda S.
                                     Sakulawargi                                                                                               Sakulawargi

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:15266
posted:5/10/2011
language:Indonesian
pages:1
Description: Undangan untuk 40 harian meninggal seseorang atau undangan tahlilan 40 hari an.