Docstoc

kate2 sara

Document Sample
kate2 sara Powered By Docstoc
					      28 January 2011 ( Kate2 semangat yg diberi oleh seorg yg merasakan
dirinya tidak pernah melakukan kesalahan dan tak pernah aku ampunkan )..

salam..
 Sent at 3:32 PM on Friday
 me: dkt mane
urgent
 Sent at 3:34 PM on Friday
 jcvc078000: Wasalam
Maaf..
I tgh jumpa cust td
Kat opis
Nape?
 me: dah dpt loan lum????
 jcvc078000: Blom
Xde news ape2 pn
 me: i nak guna 3 ribu
kete excident
i standby je dulu
blh ke x!
 jcvc078000: What?
 me: x blh ckp x
 jcvc078000: Bile?
 me: tgh kat bengkel
kete excident tdi
but bkn i yg bwk
tpi org lain
so u x pyh tnye bnyak
cz i dah cukup tertekan
cz kete tu dkt i 9 years pun x penah excident
i ngah mngigil skrg
i takut i mati kejang
hri tu yg dgn u
i hampir kene kancing gigi
smpai i kena gigit baju
u FHM!
u sedar x u wat i hri tu cmne???
I HAMPIR KANCING GIGI
I X BLH NAFAS
I KENA GIGIT BAJU
skrg i nak tau u nak bgi ke x???
kalo x blh juz ckp
i x nak org mngungkit
 Sent at 3:41 PM on Friday
 jcvc078000: U..cuba bwk bertenang
U want me to help u
So,cube cite btol2
Mcmne boley accident
Sape yg bwk
Kat mane?
 me: i x nak sebut sape bwk
cukup ngan i ckp u kenal org ni
skrg ni u ckp ngan i
 jcvc078000: I dh agak dh
U dgn sape
Just tell me the name
 me: 'U want me to help u' ape mksd u dgn ayat u nie?
 jcvc078000: Mlm ari tu punya hal x stlle lg
 me: ape x setle?
 jcvc078000: Ye lah,mksud I,u nk I tlg u..so kena la trus trg
 me: owhhhhh
 jcvc078000: Xkn I nk tlg tanpa tau ape2..
 me: so now i nie yg terhegeh2 mnta tlg u ye
MINTAK TLG YE
 jcvc078000: Nope
I x mksudkn mcmtu
 me: bgus
x pe
 jcvc078000: But sbb u jd mcmni bru u ingat kat I,
 me: i dah bgtau
org pinjam kete i
i skrg dkt umahj
 jcvc078000: If not u dgn sape je
 me: u phm bahasa ke x???
i nie pakai laptop
 jcvc078000: Why org yg wat kete u accident tu x byr
 me: mstilah kat umah
 jcvc078000: Td u ckp kat bengkel
Mane satu ni
 me:kete yg kat bengkel
ko nie ingat aku nak menipu ko ke????
x cukup2 hati ko tu NEGETIF sgt ngan aku nie
x pe sara
 jcvc078000: Nope,td u ckp xley nk ckp sbb kat bengkel
Mlm ari tu punye cite,x sttle pn lg
I wat cmne je
 me: AKU BERSUMPAH ORG SELEPAS AKU YG KO KENAL @ COUPLE NGAN KO LPAS NIE
 jcvc078000: Lengan n leher I bengkak n lebam
U tuduh I mcm2
Now,u bg org pkai kete u senang2
 me: DIE AKAN JADI SPRTI APE YG KO BUAT DKT AKU SELAME NIE
 jcvc078000: Mesti u sgt syg kat org tu
 jcvc078000: I pn x penah pinjam kete u
 me: SUDAH
 jcvc078000: I boley agak dia sape
 me: AKU DLM KEADAAN MCM NIE
KO MSH X NAK MNGALAH DEMIALLAH
 jcvc078000: Sbb kau byk menipu n hiding benda dr aku
 me: AKU BERDOA AGAR TUHAN MMBLS APE YG KO BUAT SKRG DEMIALLAH TIADA
MAAF
 jcvc078000: Fida hsbc tu aku tau kau kenal dia
 me: TIME KSH
ASKUM ....AKU SUMPAH KAU YG BERNAME SAHarah
 jcvc078000: Nape life kau jd mcmni,sbb hati kau bsusuk terhadap aku.Kau
slalu pikir kau sincere.Tp kau byk wat hal blkg aku .Kau slalu sumpah
aku.Sdgkn aku byk bersusah pyh utk kau.Sbb tu kau x senang. Kau hati x
bersih n byk amik kesempatan menipu aku yg terlalu syg kat kau.Kalau kau
jujur,nape kau xnk bgtau name org yg bwk kete kau sdgkn kau nk aku tlg
kau.Nape kau xnk cite hal yg btol
Ye,mmg aku dh berubah skunk.Aku xnk jd bodoh lg..org makin pijak kepala
aku.Maki hamun aku n pukul aku sesuka hati sbb dia tau aku syg n snggup
buat ape saje.Kau snggup tlg org len n ntah ape lg kau buat slame gadoh
dgn aku ni.Mungkin Tuhan nk tnjuk kat aku ape yg sebenarnya.Ape yg jd ari
ni buktikn sumenya n tnjuk mcne hati kau pd aku.Cuba kau pikir nape aku
yg slalu x boley tengok kau susah
smpai berkata mcmni pd kau ari ni.Wlaupn aku penah dpt tau kau couple dgn
azie,aku x penah sumpah kau.Padahal ati aku ni hancur sgt2.Tp aku kuatkn
hati aku utk trus besame dgn kau n janji utk tlg kau smpai berjaya.Tp
balasan n kasih syg yg aku dpt dr kau..cukup kecewakn aku.Sms kau semlm
tuduh aku mcm2.Kau byk tuduh aku mcm2 but aku diam je..tp kau plak balik
kata aku tuduh kau mcm2
Wei hazel..kau sebok xnk aku tau umah kau kat mane..tp org len sennang2
tau kau dok mane n boley lepak umah kau
Bukan ungkit tp mcmne susah pyh aku carik duit utk tlg kau menyewa..bab
tu kau sket x pikir..yg kau pikir takut aku serang.Tu cite lame dowh.Aku
dh lame terase psl ni dgn kau.Kita perlu bwk haluan msg2
Kau dh byk berubah n aku sebenanye tau byk cite ape yg kau wat selame
ni.Saje aku tengok game kau.Phone pink aku yg kau bg tu, dh cukup
bukti.Kau ingat kau bijak dh delete sumekn.Tuhan tu nk tnjuk kat aku..Aku
ni dlu,org plg takut kau sakit n pergi,tp kau makin melampau2.Mcmnila,aku
tau kau ramai scandal n ramai yg suka kat kau.Aku xnk jd pengahalang
lg.Kita bwk haluan msg2..aku x baik utk kau
 Sent at 4:04 PM on Friday
 me: timeksh dgn segala kate2 ko ni...aku semat dlm hati aku...ko bakal
menyesal....aku bgi pinjam dkt org kete aku n ko ckp msti org yg aku syg
ye...baik...ko bakal mnyesal...tntang loan yg ko dpt tu x pe...aku x
hadap kalo ko x bgi...skrg ko hina aku lgi ye...hidup aku mcm nie sbb
hati busuk aku ye...DemiALLah...aku bersyukur dan Alhamdulillah dgn kate2
tu....ini ye sikap ko pd org yg ubah dan buka hati dan fikiran tentang
kehidupan dan kerjaya kau....INGAT! ...tiada kemaafan dri hati aku paling
dlm untuk ko HINGGA NAFAS YANG TERAKHIR...tanggal haribulan 28 aku terima
kata2 yg x dpt aku beri keampunan...ko gunalah rezeki yg Tuhan beri itu
semuanya....itu antara ko ngan Tuhan....aku sanjung dgn kate2 yg ko beri
dan amat sukar aku lupekan....disebabkan aku x bgtau name org yg pinjam
kete aku tu,ko hina aku ye...ko x blh fikir aku sedih dan keadaan aku
skrg dan ko msh mampu mnghina dan fitnah...lakhnat lah hidup
ko...ALLAHUAKBAR..ALLAHUAKBAR...ALLAHUAKBAR....dgn sikap ko tempuh
hari,ko sbnrnya hampir meragut nyawa aku....aku hmpir kancing gigi dan
terime kasih,ko lah seorang yg berjaya menjaga aku dgn baik...belum penah
seumur hidup aku diperlakukan begini dan dijaga hingga aku tiada
kerjaya....kau hina lagi aku bile aku ssh mcm
ni....Amin...Amin...Amin...Yarabbal alamin.....Assalamualaikum wahai kaum
hawa...
 Sent at 4:34 PM on Friday
 jcvc078000: Kau keep salahkn aku lg
Nape kau snggup bg pinjam kete sdgkn kete kau xde roadtax
Nape kau susah nk bgtau name tu sape
Kau yg soh org tu ccl aku
Baiklah
Time kasih byk2
Kau byk menipu aku
Semlm aku bgtau kau,chinese guys cll aku offer lg benda yg same
Dia ckp org yg cll aku before ni pendingkn offer aku
Ape motifnya
Ikhlas ke nk tlg aku mcmtu
 me: senyumlah senyumlah dan dabiklah dada skrg selagi ko mampu....aku x
minta keburukan untuk ko...tpi hnye petunjuk driNYA yg aku pohon untuk
ko....INGAT ..tiada kemaafan....ko tau hri pembalasan tetap hari
pembalasan.....yg penting skrg kate2 ko dah x blh ditarik balik....aku
terime dgn hati terbuka....ye mmg aku ssh dan mmg aku hina.....hnye TUHAN
mngetahui mengapa aku lakukan segala2nya yg hakikatnya untuk kebaikan
diri ko dan pengajaran agar ko jadi org yg dipandang tggi dan
berjaya....cukup...x perlu ko keluarkan ape2 kate...skrg kete aku
ye...kite x tau ape akan jadi...ko yakin tiada bala untuk
ko....saharah...gelaklah sepenuh haTI...seorg yg bongkak dgn
rezekinya...aku katekan ...aku bgi ko mase seminggu je...alhamdulillah
 jcvc078000: N aku bgtau kau..aku x dpt pn duit tu lg

				
DOCUMENT INFO
About