Docstoc

pam payudara

Document Sample
pam payudara Powered By Docstoc
					Printable Version of Topic
Click here to view this topic in its original format

CAKAP.Net _ Ruangan Urusniaga & Pengiklanan _ -ves vacuum breast pumpPosted by: mami Nov 4 2008, 05:26 PM

BREAST ENLARGEMENT PUMP Gunakan dalam masa 20~30 minutes daily, result dia anda akan nampak lepas 2-3 minggu..
Produk: Glo Breast Enlargement Cream Harga Pasaran dalam rm70 - 80..Disini hanya dapatkan MYR 50 sahaja..

100% Natural Herbal Breast Enlargement, Enhancement, Cream! (Non Alcoholic!) For Firmer, Fuller and Larger Breasts~

Pakej: 1 set of Ves-Co Breast Enlargement Pump + Glo Breast Enlargement Cream = RM 280
KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA MENGAPA HARUS MENDIAMKAN DIRI SEDANGKAN ADA PENYELESAIANNYA. DENGAN LANGKAH KESELAMATAN YANG TERJAMIN SAYA MEMBAWA ANDA KE http://WWW.PRODUK-WANITA.COM

Posted by: aina_sara Nov 4 2008, 09:18 PM hi mami..! pump jenis apa tu mami? nak dptkan kat mana??

Posted by: mami Nov 5 2008, 09:38 AM

QUOTE (aina_sara @ Nov 4 2008, 09:18 PM)

hi mami..! pump jenis apa tu mami? nak dptkan kat mana??

hai..ok ini pump jenis tangan..x menggunakan bateri.. hurm,3kali pump dia dah naik.u boleh tengok di laman web yang saya beri.. kebiasaanya cust akan tny china punya ke ape?,tp ini bukan china punya. segala testimoni u boleh tgk dalam laman web itu ye. tq mami Posted by: aina_sara Nov 5 2008, 05:13 PM emmm nampak mcm senang jer buat gitu2.. tp risau gak ahh takut ada apa2 kesan sampingan.. mami dah pernah try ka?

Posted by: mami Nov 6 2008, 08:59 AM

QUOTE (aina_sara @ Nov 5 2008, 05:13 PM)

emmm nampak mcm senang jer buat gitu2.. tp risau gak ahh takut ada apa2 kesan sampingan.. mami dah pernah try ka?

dah...insyaAllah setakat ni xda pulak yang return back or complain ada kesan sampingan ke... xpe,kalu ragu2 u tgk je dulu...k.. Posted by: aina_sara Nov 9 2008, 08:53 AM mami, nak tanya kalu still bf baby takpe ke dlm masa yang sama nak pakai benda nih??

Posted by: e_sentinel Nov 9 2008, 04:39 PM .. ooops ..sori .. tersalah masuk pulak ..

Posted by: mami Nov 10 2008, 08:51 AM

QUOTE (aina_sara @ Nov 9 2008, 08:53 AM)

mami, nak tanya kalu still bf baby takpe ke dlm masa yang sama nak pakai benda nih??

cemane tu??mami xpham.boleh terangkan dgn jelas Posted by: aina_sara Nov 10 2008, 08:25 PM camni, saya masih menyusukan bayi saya (usia 6 bulan), kalu saya guna benda ni ada apa2 efek tak?

Posted by: aina_sara Nov 10 2008, 08:28 PM

QUOTE (e_sentinel @ Nov 9 2008, 04:39 PM)

.. ooops ..sori .. tersalah masuk pulak ..

ai sentinel, ko pun berminat kee..? Posted by: e_sentinel Nov 10 2008, 08:55 PM hehehe .. aku tak leh guna , aku nye 'lain' ..

Posted by: mami Nov 11 2008, 08:51 AM

QUOTE (aina_sara @ Nov 10 2008, 08:25 PM)

camni, saya masih menyusukan bayi saya (usia 6 bulan), kalu saya guna benda ni ada apa2 efek tak?

oh.ok2..feeding... hm,xboleh..sb nanti u pam u kuar susu..effect xdalah..tp tulah y mcm mami ckp...

hm,u kena pkai after breast feeding... Posted by: mami Nov 11 2008, 08:52 AM

QUOTE (e_sentinel @ Nov 10 2008, 08:55 PM)

hehehe .. aku tak leh guna , aku nye 'lain' ..

hahha..hang punya lain..hang punya ape??extender??haha

Posted by: e_sentinel Nov 11 2008, 11:09 AM hehehe .. aku org lelaki la mami , dah terbaca topik ni jadi terkomen pulak .. sori mami ..

Posted by: mami Nov 11 2008, 11:50 AM

QUOTE (e_sentinel @ Nov 11 2008, 11:09 AM)

hehehe .. aku org lelaki la mami , dah terbaca topik ni jadi terkomen pulak .. sori mami ..

hahha..ok..mami paham... Posted by: aina_sara Nov 11 2008, 10:20 PM mami, nak tanya lg, sebenonya benda alah tu nak beso kan 'B' ke atau nk menegangkan??

Posted by: mami Nov 12 2008, 09:30 AM

QUOTE (aina_sara @ Nov 11 2008, 10:20 PM)

mami, nak tanya lg, sebenonya benda alah tu nak beso kan 'B' ke atau nk menegangkan??

macm ni..dia menaikkan,serta memjalkan bresat kita...menampakkan breast kita montok...dan tidak mengendurkan...

depends cr pemakaian seseorg... Posted by: aina_sara Nov 12 2008, 04:01 PM mami, bape inggit alat pam tu? mami dah try ke. in future betoi ke takde ifek apa2 mami? takut nnt makin mengendur naya la...

sori la mami, banyak lak tanya.. bukan pe, rasa cam berminat..

Posted by: mami Nov 12 2008, 04:14 PM

QUOTE (aina_sara @ Nov 12 2008, 04:01 PM)

mami, bape inggit alat pam tu? mami dah try ke. in future betoi ke takde ifek apa2 mami? takut nnt makin mengendur naya la...

sori la mami, banyak lak tanya.. bukan pe, rasa cam berminat..

insyaallah setakat ni mcm mami ckp blum pulak ada yang complian or return back yang mnegatakan ade effect..semua berpuas hati ats hasil mereka.. harga rm250..u dah tgk dah link yang saya bg tu?u tgk c2 semua info u dapat.. its ok xpe...xberapa pasti boleh tanye..kalu i jd u pon i akn keep on asking... of coz i dah try... Posted by: aina_sara Nov 13 2008, 09:06 PM mami, kenapa benda tu ada 3 set? kalu beli dpt ketiga2 tu ke.

Posted by: mami Nov 14 2008, 08:47 AM

QUOTE (aina_sara @ Nov 13 2008, 09:06 PM)

mami, kenapa benda tu ada 3 set? kalu beli dpt ketiga2 tu ke.

yes!...dapat ketiga2 tue...dia ad tiga set sb kita akan npk perubahan lpas ke satu2 cup hingga yang terbesar tu nampak perubahan..if dar kecik dia betukar kepada cup besar... Posted by: aina_sara Nov 14 2008, 02:09 PM

mak aiii.. besonya mami. kalu dah beso tu ada kemungkinan tak dia jd layu balik? jenuh la nnt asik nak kena pam je tiap hari. maafla mami, aina byk tanya plak, sbb berminat nih..

Posted by: mami Nov 14 2008, 03:06 PM

QUOTE (aina_sara @ Nov 14 2008, 02:09 PM)

mak aiii.. besonya mami. kalu dah beso tu ada kemungkinan tak dia jd layu balik? jenuh la nnt asik nak kena pam je tiap hari. maafla mami, aina byk tanya plak, sbb berminat nih..

haha,mcm ni..dia xlayu seperti yang aina jangka..seperti biasa ape2 yang kita lakukan kalu x maintain dia akn back to normal process..cuma kalu nak gapkan masa dlm sebulan xpakai..dun mind..\macam yang org suntikan,masuk silikon memg dia kekal mcm tue tp ada side effect.. yang mcm ni just keep on working jelah..dun worry mami pon pakai..but not everyday lah..tp ok jek.. Posted by: mami Nov 17 2008, 02:39 PM

...keindahan payudara... ...keistimewaan sejati kaum wanita...
Posted by: mami Nov 20 2008, 04:46 PM

Mahukan yang Terbaik untuk Suami??http://www.produk-wanita.com
Posted by: mami Nov 25 2008, 09:22 AM http://www.GlitterMaker.com/

Posted by: aina_sara Nov 25 2008, 01:24 PM mami, nak tanya la, ada kemungkinan x pakai benda ni jd 'terlebih' beso? takut jd cam dolly parton tu, naya la..

Posted by: mami Nov 26 2008, 09:16 AM

QUOTE (aina_sara @ Nov 25 2008, 01:24 PM)

mami, nak tanya la, ada kemungkinan x pakai benda ni jd 'terlebih' beso? takut jd cam dolly parton tu, naya la..

kalau u dah nampak besar tue,u berhnti.just miantain sebulan sekali je Posted by: aina_sara Dec 2 2008, 12:00 PM maksud mami tu selagi dok pam je akn bertmbh beso le mami ye.. kalu nak lebih beso, pam lebih skit, betul ke mami? tp kalu dah terlebih beso, nak kecikkan camana plak mami? ada mesin lain tak?

Posted by: WebZone-_-Attack Dec 2 2008, 04:16 PM Bersemangat betul miss http://www.cakap.net/index.php?showuser=5 kita

Posted by: mami Dec 3 2008, 09:22 AM

QUOTE (aina_sara @ Dec 2 2008, 12:00 PM)

maksud mami tu selagi dok pam je akn bertmbh beso le mami ye.. kalu nak lebih beso, pam lebih skit, betul ke mami? tp kalu dah terlebih beso, nak kecikkan camana plak mami? ada mesin lain tak?

cemane tu ye..ada ke mesin untuk kecilkan???hurmm

Posted by: mami Dec 3 2008, 09:24 AM

QUOTE (WebZone-_-Attack @ Dec 2 2008, 04:16 PM)

Bersemangat betul miss http://www.cakap.net/index.php?showuser=5 kita

tulah tu..hehe.

tapi beli x nie??miss sara kita nie??hehe

Posted by: lil Dec 15 2008, 09:52 AM Hello, may i know is it possible to work using the pump without applying any cream to it? thx

Posted by: mami Dec 17 2008, 09:27 AM

QUOTE (lil @ Dec 15 2008, 09:52 AM)

Hello, may i know is it possible to work using the pump without applying any cream to it? thx

can also..depends pd orglah,certain people wanna applying with cream.. but when u apply with cream myb the result more betterlah... tq Posted by: B@zSh Dec 22 2008, 10:48 PM Ahaks...thread ni mcm thread puan mami & aina jerk Sebenarnya aku ada nak tanya gak ni (jangan salah paham lak) Alat ni berfungsi untuk memontokkan payu dara gak ker? Coz kalo tengok mami tulis tu untuk membesarkan payu dara Kalo x nak membesarkan tp nak memontokkan guna kaedah & alat yang sama ke? P/S : Soklan ni bukan utk diri sendiri yer!!! hahah

Posted by: mami Dec 23 2008, 10:07 AM

QUOTE (B@zSh @ Dec 22 2008, 10:48 PM)

Ahaks...thread ni mcm thread puan mami & aina jerk Sebenarnya aku ada nak tanya gak ni (jangan salah paham lak) Alat ni berfungsi untuk memontokkan payu dara gak ker? Coz kalo tengok mami tulis tu untuk membesarkan payu dara Kalo x nak membesarkan tp nak memontokkan guna kaedah & alat yang sama ke? P/S : Soklan ni bukan utk diri sendiri yer!!! hahah

haha...thread mami n aina sara.. alat ini memontokkan dan secara x langsung dia menampak besarkan payudara kita..

absolutely can..hurm i guna i rasa sendiri..memg terasa perubahan... Posted by: B@zSh Dec 23 2008, 04:05 PM Ic...ok thanks mami for the info

Posted by: Cisqo87 Dec 23 2008, 04:09 PM

QUOTE (B@zSh @ Dec 23 2008, 04:05 PM)

Ic...ok thanks mami for the info

nampak cam semangat aje..nak try guna ke??? Posted by: mami Dec 24 2008, 03:33 PM

QUOTE (B@zSh @ Dec 23 2008, 04:05 PM)

Ic...ok thanks mami for the info

ok...kalu berminat just contact k.. Posted by: mami Dec 24 2008, 03:35 PM

QUOTE (Cisqo87 @ Dec 23 2008, 04:09 PM)

nampak cam semangat aje..nak try guna ke???

maybe dia nak tany bg pihaak someone special kowt... Posted by: mami Dec 24 2008, 03:36 PM

QUOTE (Cisqo87 @ Dec 23 2008, 04:09 PM)

nampak cam semangat aje..nak try guna ke???

maybe dia nak tany bg pihaak someone special kowt... Posted by: mami Dec 24 2008, 03:37 PM

QUOTE (Cisqo87 @ Dec 23 2008, 04:09 PM)

nampak cam semangat aje..nak try guna ke???

maybe untuk someone special kowt... Posted by: B@zSh Dec 25 2008, 02:37 AM Haha...aku dah agak dah..mesti ada yang mengata nnt Aku tanya bagi pihak wife aku la...isk2 Takper mami...nnt kalo berminat aku contact mami Tp kan mami...benda tu nampak simple jer...nape harga mahal mcm pistol?

Posted by: Cisqo87 Dec 25 2008, 12:51 PM

QUOTE (B@zSh @ Dec 25 2008, 02:37 AM)

Haha...aku dah agak dah..mesti ada yang mengata nnt Aku tanya bagi pihak wife aku la...isk2 Takper mami...nnt kalo berminat aku contact mami Tp kan mami...benda tu nampak simple jer...nape harga mahal mcm pistol?

jgn marah bro.gurau aje... Posted by: mami Dec 26 2008, 09:39 AM

QUOTE (B@zSh @ Dec 25 2008, 02:37 AM)

Haha...aku dah agak dah..mesti ada yang mengata nnt Aku tanya bagi pihak wife aku la...isk2 Takper mami...nnt kalo berminat aku contact mami Tp kan mami...benda tu nampak simple jer...nape harga mahal mcm pistol?

see..told u..haha neway nape dia mahal?? include 3 cup,material,dan kos... if nak murah,lagi lima tahun if produk ni byk dah kat luar mungkin harga dia akn turun..haha,tapi lama lah nak tunggu.. Posted by: mami Dec 26 2008, 09:43 AM

QUOTE (Cisqo87 @ Dec 25 2008, 12:51 PM)

jgn marah bro.gurau aje...

heppp!!! besa nie..babab karang....hehe Posted by: aina_sara Jan 5 2009, 11:49 AM mami...mami... nak tanya mami ni, benda ni kalu pakai mmg bleh terus nmpk perbezaannya ka atau kena tunggu 2-3 hari baru nmpk mengancam?

Posted by: Padaiyappa Jan 5 2009, 03:20 PM kalau nak mengancam,,, masuk blog nie http://butikrahsia.com

megancam ...

Posted by: aina_sara Jan 5 2009, 04:49 PM wow.. memang mengancam.. mami..mami.. ada jual baju2 gini gak tak?? mami buat la pakej, beli pump satu, free baju seksi satu.. sure ramai berminat.

Posted by: B@zSh Jan 5 2009, 05:56 PM

Kena jaga pandangan

Posted by: mami Jan 9 2009, 02:57 PM

QUOTE (aina_sara @ Jan 5 2009, 11:49 AM)

mami...mami... nak tanya mami ni, benda ni kalu pakai mmg bleh terus nmpk perbezaannya ka atau kena tunggu 2-3 hari baru nmpk mengancam?

ape2 produk kita pakai pon kena tunggu seminggu..tapi setakat nie ape yang i pakai 2 3 hari u dah terasa penuh bra u...siriusly i told..but depends pd orglah Posted by: mami Jan 9 2009, 02:58 PM

QUOTE (Padaiyappa @ Jan 5 2009, 03:20 PM)

kalau nak mengancam,,, masuk blog nie http://butikrahsia.com

megancam ...

ouh i penah bvuka laman web nie..memg rae gila web dia...

Posted by: mami Jan 9 2009, 02:59 PM to aina_sara ok2...i try utk akan datang wat kelainan dapat bagi percuma satu..thanx 4 e idea..but kita kena tgk dr kos kita dulu k..

Posted by: mami Jan 15 2009, 12:09 PM ARTIKEL Apa itu Pembesaran Payudara?

Saiz payudara bukan sahaja berbeza bagi setiap wanita malahan rupa dan saiznya sentiasa berubah mengikut faktor usia dan tahap kesihatan. Contoh yang paling ketara juga dapat dilihat pada bentuk dan saiz payudara pada sebelah kanan dan kiri. Payudara mula terbentuk seawal usia 10 tahun dan berterusan sehingga mencapai akal baligh. Faktor keturunan biasanya dikaitkan dengan saiz dan bentuk payudara. Walaubagaimana pun di antara ibu dan anak saiz pembesaran payudara juga adalah berbeza walaupun dalam satu keturunan yang sama.

Posted by: mami Feb 2 2009, 12:03 PM artikel

Elak Pakai Coli Lebih 12 Jam (Petua Wanita) Ada sebab mengapa saranan ini dibuat. Ia kerana memakai coli lebih daripada tempoh 12 jam sehari mampu meningkatkan risiko kanser payu dara. Sebabnya coli akan memberikan tekanan kepada payu dara terutama kepada sistem limfa. Sistem ini mengandungi sejenis saraf yang sangat kecil dan berfugsi untuk mengeluarkan toksin, sel debris, sel kanser, virus, bakteria dan sebagainya untuk keluar dari sistem payu dara. Namun begitu, coli juga penting kerana ia menyokong dan mengekalkan bentuk payu dara. Ramai wanita mengakui mereka tidak selesa jika tidak memakai coli. Sebagai penyelesaian, elakkan memakai coli semasa tidur. Ini adalah antara cara untuk membantu mengelakkan risiko kanser payu dara. Sumber:Petua lubuk warisan

Posted by: aina_sara Feb 2 2009, 03:58 PM aina teringin nak pakai pam mami tu.. tp takut kena kanser payu la mami.. pakai pam mami ni ada cover insuran gak ke mami??

Posted by: EenaDeena Feb 3 2009, 03:53 PM Maafkan saya, Disini saya sarankan penggunaan produk ini, sebabnya saya adalah salah seorang pengguna produk ini, Cubalah sendiri dan anda pasti terseyum dengan penampilan baru.

Posted by: ganazz Feb 3 2009, 04:33 PM

QUOTE (EenaDeena @ Feb 3 2009, 03:53 PM)

Maafkan saya, Disini saya sarankan penggunaan produk ini, sebabnya saya adalah salah seorang pengguna produk ini, Cubalah sendiri dan anda pasti terseyum dengan penampilan baru.

produk ni untuk pam kasi kembang je kan. bukan per.... ingat2 rasanya bley gak guna kasi manafaat pam sampai pejal tuk projek, jimat masa sket!!! Posted by: e_sentinel Feb 3 2009, 10:30 PM

QUOTE (ganazz @ Feb 3 2009, 04:33 PM)

produk ni untuk pam kasi kembang je kan. bukan per.... ingat2 rasanya bley gak guna kasi manafaat pam sampai pejal tuk projek, jimat masa sket!!!

Jangan kalut ganazz ... pelan2 Posted by: EenaDeena Feb 3 2009, 11:29 PM

QUOTE (ganazz @ Feb 3 2009, 04:33 PM)

produk ni untuk pam kasi kembang je kan. bukan per.... ingat2 rasanya bley gak guna kasi manafaat pam sampai pejal tuk projek, jimat masa sket!!!

Pekara ini bukan untuk suka2 je... Kena tau juga bahagian ini bukanlah untuk projek je, banyak fungsi lain yang penting, jadi penjagaan tu perlu Jika lelaki perlu ambik perhatian pada bahagian2 tertentu, orang perempuan pun sama la.. kena ambik berat tau... Posted by: EenaDeena Feb 4 2009, 11:45 PM mami...saya ada nak tanya ni, ...kalau nak bli krim tu sahaja boleh tak, sebabnya pump tu dah ada, rasa berminat nak gunakan krim yang di jual bersama tu.. sebelum ni gunakan pump tu saja..

Posted by: mami Feb 6 2009, 12:32 PM

QUOTE (aina_sara @ Feb 2 2009, 03:58 PM)

aina teringin nak pakai pam mami tu.. tp takut kena kanser payu la mami.. pakai pam mami ni ada cover insuran gak ke mami??

haha...mn ada syg oi...aina try tany eena deena tue..dia ada pakaikan...ask her experiences.. Posted by: mami Feb 6 2009, 01:12 PM

QUOTE (EenaDeena @ Feb 3 2009, 03:53 PM)

Maafkan saya, Disini saya sarankan penggunaan produk ini, sebabnya saya adalah salah seorang pengguna produk ini, Cubalah sendiri dan anda pasti terseyum dengan penampilan baru.

wow..bguslah u nie..so citerlah sikit kat thraed i nie..experience u..ada juga yg boleh certikan..one of my testi...semua org nak tahu Posted by: aina_sara Feb 6 2009, 01:23 PM mami, pam ni produk malaysia ke produk luar?

sbb kalu produk luar, takut x sama lak saiznya cup tu nnt.. sbb omputehnya beso2..

Posted by: mami Feb 6 2009, 01:23 PM

QUOTE (EenaDeena @ Feb 4 2009, 11:45 PM)

mami...saya ada nak tanya ni, ...kalau nak bli krim tu sahaja boleh tak, sebabnya pump tu dah ada, rasa berminat nak gunakan krim yang di jual bersama tu.. sebelum ni gunakan pump tu saja..

boleh..mesti boleh..ape sahaja untuk customer pasti boleh..harga dia satu RM50..kalu beli sekali dengan pump jatuh rm 30..termasuk dalam pakej.. tapi kalu mcm deena nak krim sahaja RM 50.. tq. nanti pape nak tau lagi,pm or post je forum k.

Posted by: EenaDeena Feb 6 2009, 05:42 PM

QUOTE (mami @ Feb 6 2009, 12:32 PM)

haha...mn ada syg oi...aina try tany eena deena tue..dia ada pakaikan...ask her experiences..

bleh la nak kongsi sikit2. Kalau banyak2 susah pulak karang. saya ni dah kahwin, jadi bila ada anak dan menyusukan baby.. bentuk asal payudara tu dah kurang cantik, mudahnya kendur la ..jadi saya usahakan la cari jalan la nak bagi cantik balik saya dah gunakan krim, beberapa jenis tak menjadi, bila saya jumpa website yang menjual produk ini, saya rasa berminat, saya pun beli, produknya cepat betul sampai, satu hari saja. Tapi jika tempat2 lain yang jauh tu mgkn 2/3 kot. cara gunakan produk nie mudah je, pump saje.. ikut la gunakan cup yang sesuai dulu dari a, b dan kalau nak besarkan lagi pakai je saiz c. pakai pagi dgn malam, saya rasa puas hati la, sebab hubby pun suke (org lelaki mana yang tak suka)

Posted by: EenaDeena Feb 6 2009, 05:45 PM

QUOTE (mami @ Feb 6 2009, 01:23 PM)

boleh..mesti boleh..ape sahaja untuk customer pasti boleh..harga dia satu RM50..kalu beli sekali dengan pump jatuh rm 30..termasuk dalam pakej.. tapi kalu mcm deena nak krim sahaja RM 50.. tq. nanti pape nak tau lagi,pm or post je forum k.

ok, la macam tu, sebabnya saya nak la gunakan krim yang disyorkan dengan pump tu.

Posted by: EenaDeena Feb 6 2009, 05:53 PM sori mami... ada orang suruh tanyakan, ada had umur tak untuk pakai produk ni ... maksud kalau umur dia 20 tahun dah boleh pakai ke, belum kahwin pun, tapi dia rasa tak selesa dengan penampilan diri dia.

Posted by: aina_sara Feb 7 2009, 11:03 AM

QUOTE (EenaDeena @ Feb 6 2009, 05:53 PM)

sori mami... ada orang suruh tanyakan, ada had umur tak untuk pakai produk ni ... maksud kalau umur dia 20 tahun dah boleh pakai ke, belum kahwin pun, tapi dia rasa tak selesa dengan penampilan diri dia.

lorr.. umo br 20 taun dah kendur ke? ke payu kecik sgt? ok la tu payu kecik.. wat pe beso2 sgt.. lgpun lum kawin kan.. Posted by: mami Feb 10 2009, 09:23 PM

QUOTE (EenaDeena @ Feb 6 2009, 05:53 PM)

sori mami... ada orang suruh tanyakan, ada had umur tak untuk pakai produk ni ... maksud kalau umur dia 20 tahun dah boleh pakai ke, belum kahwin pun, tapi dia rasa tak selesa dengan penampilan diri dia.

its ok xpe,memg dah biasa soalan nie orng tany.. produk ini tiada had umur..tapi semestinya 18 tahun dan keatas..yang belum kahwin biasanya permasalahan dalam tumbesaran.. buah dada nya yang kelihatan kecil tidak memberikan kepuasan dalam pemakaian atau merasa rendah diri adalah salah satu merka mahukan produk ini.. bg saya itu adalah positif..

Posted by: mami Feb 23 2009, 03:30 PM Artikel payudara Tanda dan Gejala Kanser Payudara Pembentukan gumpulan merupakan tanda biasa yang kekal untuk jangka masa yang panjang. Kemungkinan nodul asimptomatik akan muncul sebelum tanda atau gejala lain timbul. Sakit payudara atau mastodinia atau sakit pada gumpulan merupakan satu lagi gejala kanser payudara di peringkat awal. Kemudian tanda-tanda radang seperti sakit, panas, kemerahan atau bengkak akan berlaku jika salur limfa kecil di dalam kulit dan pembuluh limfatik diserang oleh tisu abnormal. Kulit akan mempunyai tekstur kupasan oren yang juga dirujuk sebagai “ peau d’ orange” . Gumpulan mungkin terjadi di payudara atau di ketiak. Rupa payudara juga akan bertukar melalui penebalan atau pertambahan saiz dan bentuk. Kulit payudara mungkin kelihatan seperti lekuk atau membentuk rabung. Puting mungkin terpusing ke dalam, menjadi merah atau bersisik atau mempunyai lelehan yang abnormal. Apabila ia merebak ke kawasan lain, akan menjelma tanda seperti demam, seram sejuk, sakit tulang dan sendi, sakit kuning, gejala neurologi dan curahan (efusi) pleura. Kelemahan adalah tanda atau

gejala awal kanser payudara mungkin tidak kelihatan, justeru kaum wanita perlu mengambil inisiatif membuat diagnosis dengan memeriksa sendiri payudara dan juga menjalani ujian payudara setiap tahun.

Posted by: aina_sara Feb 25 2009, 10:17 AM wow! ramai suka ini topik.. smpi 600 lebih klik tu...

Posted by: qifa_87 Feb 25 2009, 10:45 AM

QUOTE (aina_sara @ Feb 25 2009, 10:17 AM)

wow! ramai suka ini topik.. smpi 600 lebih klik tu...

mesti la..bile dgr/terbaca benda yang pelik2 aje.. pastu siap ade gambar...ramai la yang akan berkunjung... Posted by: biey_ila Feb 25 2009, 12:11 PM

QUOTE (qifa_87 @ Feb 25 2009, 10:45 AM)

mesti la..bile dgr/terbaca benda yang pelik2 aje.. pastu siap ade gambar...ramai la yang akan berkunjung...

suka sgt qifa nie erkkk..... Posted by: aina_sara Feb 25 2009, 03:13 PM

QUOTE (qifa_87 @ Feb 25 2009, 10:45 AM)

mesti la..bile dgr/terbaca benda yang pelik2 aje.. pastu siap ade gambar...ramai la yang akan berkunjung...

gambo mana satu yg ko suka sgt tu qifa..?? Posted by: qifa_87 Feb 25 2009, 03:58 PM

avatarnya kah..?? tajuknya kah..??

QUOTE (aina_sara @ Feb 25 2009, 03:13 PM)

gambo mana satu yg ko suka sgt tu qifa..??

avatarnya kah..?? tajuknya kah..??

jgn begitu wahau saudari semua... malu hambo... Posted by: aina_sara Feb 27 2009, 10:38 AM

QUOTE (qifa_87 @ Feb 25 2009, 03:58 PM)

jgn begitu wahau saudari semua... malu hambo...

ceh! malu tp mau.... Posted by: mami Mar 3 2009, 10:15 AM yeke..mami nak lagibayk info dr u all..if ada info best untuk payudara..just paste here k

Posted by: mami Mar 3 2009, 10:25 AM Bagi wanita yang mahukan buah dada yang menarik dan sentiasa sihat, menjaga kesihatan badan adalah penting. bersenamlah kerana membantu dalam melancarkan edaran darah beroksigen. Kurangkan makanan yang mengandungi lemak yang tidak sihat. Kurangkan pengambilan gula dan garam, kurangkan minuman berkaffeine seperti kopi, amalkan makan sayur-sayuran dan fiber.

Posted by: aina_sara Mar 4 2009, 12:40 PM mami, nk tawar menawar ngan mami ni. beli alat ni paling murah mami leh bagi bape hinggit?

Posted by: Padaiyappa Mar 4 2009, 12:43 PM

QUOTE (mami @ Mar 3 2009, 10:25 AM)

Bagi wanita yang mahukan buah dada yang menarik dan sentiasa sihat, menjaga kesihatan badan adalah penting. bersenamlah kerana membantu dalam melancarkan edaran darah beroksigen. Kurangkan makanan yang mengandungi lemak yang tidak sihat. Kurangkan pengambilan gula dan

garam, kurangkan minuman berkaffeine seperti kopi, amalkan makan sayur-sayuran dan fiber.

tip nie bagus, saya boleh amalkan Posted by: mami Mar 10 2009, 09:30 PM gud!guna info mami nie sebaik mungkin ok.

Posted by: mami Apr 1 2009, 12:22 PM mahukan info payudara yang lebih berinformasi serta petua dan dan amalan kesihatan tentang payudara. sila lihat blog dibawah http://www.info-payudara.blogspot.com

Posted by: aina_sara Apr 1 2009, 01:58 PM hi mami.. lama x nmpak..hawauyuuu....?? bagus la artikel psl payu tu. itu blog mami punya ke??

Posted by: mami Apr 1 2009, 03:28 PM ye itu salah satu blog mami punya...

Posted by: ganazz Apr 1 2009, 03:44 PM nak tanya la mami.... bley pump kasi ini macam ka?....

Posted by: cisqo87 Apr 1 2009, 07:09 PM kenapa ade letak gamba cam gini.. dah 18sx dah ni... besar2 sgt menakutkan rupanya.. eee...tak berat ke..mesti jln badan bongkok kedepan

Posted by: aina_sara Apr 1 2009, 07:37 PM

QUOTE (ganazz @ Apr 1 2009, 03:44 PM)

nak tanya la mami.... bley pump kasi ini macam ka?....

woi! kalu mau ini macam kena masuk itu silikon laaa..!!

Posted by: mami Apr 6 2009, 02:50 PM

QUOTE (cisqo87 @ Apr 1 2009, 07:09 PM)

kenapa ade letak gamba cam gini.. dah 18sx dah ni... besar2 sgt menakutkan rupanya.. eee...tak berat ke..mesti jln badan bongkok kedepan

kebiasaaanya,besar mcm tu akan meynebabkan sakit tulang belakang...

Posted by: mami Apr 6 2009, 02:53 PM

QUOTE (aina_sara @ Apr 1 2009, 07:37 PM)

woi! kalu mau ini macam kena masuk itu silikon laaa..!!

yup,betul kata aina_sara...breast pump mami menaikkan yang kendur..mencantikkan lagi buah dada.. usually yang xda breast tue baru nampak perubahan nya ketara kepada yang besar..puas hatilah..dr cup 32 A ke B mungkin..hurm...

Posted by: aina_sara Apr 6 2009, 08:33 PM

mami, nak tanya ni. pam tu ada warranty ka? bape tahun?

Posted by: ganazz Apr 6 2009, 10:14 PM

QUOTE (mami @ Apr 6 2009, 02:50 PM)

kebiasaaanya,besar mcm tu akan meynebabkan sakit tulang belakang...

sakit berkaitan sendi2 dah tak jadi masalah da...skang.... Posted by: cisqo87 Apr 6 2009, 10:33 PM

QUOTE (ganazz @ Apr 6 2009, 10:14 PM)

sakit berkaitan sendi2 dah tak jadi masalah da...skang....

aiikk..bro ganas byk tahu dlm benda2 ni.. bagus la.. Posted by: aina_sara Apr 8 2009, 05:01 PM ganazz, ko peminat dolly parton ke?

Posted by: ganazz Apr 9 2009, 08:54 AM

QUOTE (aina_sara @ Apr 8 2009, 05:01 PM)

ganazz, ko peminat dolly parton ke?

Dolly? wuuuu... anam puloh tiga tawun, beb!!!!

lum beranak lagi nie.... tapi keep busaq juga la..... diey!!! ahax!!! Posted by: bizonedrop Apr 9 2009, 09:54 AM Salam.. hangat gak thread ni ek... bagus gak..leh tambah info..thanks guys!

Posted by: cisqo87 Apr 9 2009, 11:01 AM

QUOTE (bizonedrop @ Apr 9 2009, 09:54 AM)

Salam.. hangat gak thread ni ek... bagus gak..leh tambah info..thanks guys! mmg hangat bro..ditambah plak ade gambar..ape yang disampaikan amat jelas Posted by: mami Apr 9 2009, 11:18 AM

QUOTE (aina_sara @ Apr 6 2009, 08:33 PM)

mami, nak tanya ni. pam tu ada warranty ka? bape tahun?

semestinya ada. Warranty yang diberikan hanya setahun. Posted by: mami Apr 9 2009, 11:19 AM

QUOTE (ganazz @ Apr 9 2009, 08:54 AM)

Dolly? wuuuu... anam puloh tiga tawun, beb!!!!

lum beranak lagi nie.... tapi keep busaq juga la..... diey!!! ahax!!!

ini silikon punya... Posted by: mami Apr 9 2009, 11:20 AM

QUOTE (bizonedrop @ Apr 9 2009, 09:54 AM)

Salam.. hangat gak thread ni ek... bagus gak..leh tambah info..thanks guys!

hangat!hangat...di tambah plak user yang memg sporting skali...come2..join us.. Posted by: cisqo87 Apr 9 2009, 11:24 AM

mami semua tahu eyh.. mami ni pakar kecantikan ke...

Posted by: mami Apr 9 2009, 11:41 AM

cara pembedahan untuk memasukkan silikon...sakitkan.. Kamu inginkan kesakitan???

Posted by: mami Apr 9 2009, 11:44 AM

QUOTE (cisqo87 @ Apr 9 2009, 11:24 AM)

mami semua tahu eyh.. mami ni pakar kecantikan ke...

untuk penjualan produk seperti ini..mami harus tahu semua berkaitan dengannya.. apa yang mami tahu,mami sama-sama kongsi dengan semua..segala info yang user nak tahu mami boleh terangkan, mengikut apa yang mami tahu ye Posted by: ganazz Apr 9 2009, 11:55 AM kalo pakai silikon, time sting puting tak keras. maknanya ia kekal besar, tetapi tak leh mengembang supaya tegang. Kalo pakai pum, boleh kembang tegang, tetapi kalo tak 'main'tain, balik asal.... amacam mamee... nak kena sentiasa pam ke? banyak masa nak kena abis... dulu...

Posted by: mami Apr 9 2009, 12:51 PM

QUOTE (ganazz @ Apr 9 2009, 11:55 AM)

kalo pakai silikon, time sting puting tak keras. maknanya ia kekal besar, tetapi tak leh mengembang supaya tegang. Kalo pakai pum, boleh kembang tegang, tetapi kalo tak 'main'tain, balik asal.... amacam mamee... nak kena sentiasa pam ke? banyak masa nak kena abis... dulu...

nop.utk maintain kannye, gunakan sebulan sekali.kalu kembali asal pon xkan ketara sangat..xda pula cust mami yang compliant ape-ape setakat ni.alhamdulillahla..silikon,once pecah dalam akibat ramasan..dia effect kepada didri kita...

Posted by: WebZone-_-Attack Apr 9 2009, 10:38 PM

QUOTE (mami @ Apr 9 2009, 12:51 PM)

nop.utk maintain kannye, gunakan sebulan sekali.kalu kembali asal pon xkan ketara sangat..xda pula cust mami yang compliant ape-ape setakat ni.alhamdulillahla..silikon,once pecah dalam

akibat

ramasan..dia effect kepada didri kita...

Posted by: ►cisqo87◄ Apr 9 2009, 11:50 PM kenapa gelak plak... itu salah 1 proses yang berkaitan..

Posted by: WebZone-_-Attack Apr 10 2009, 12:14 AM

QUOTE (►cisqo87◄ @ Apr 9 2009, 11:50 PM)

kenapa gelak plak... itu salah 1 proses yang berkaitan..

Posted by: ganazz Apr 10 2009, 08:46 AM pum ni befungsi secara menyedut la yerrr.... kalo sendiri sedot, bimbang juga takut jadi lanjut cam atu kopek!!!! sedut tak sama ngan isap? Mungkin mamee boleh bagi penerangan secara spesifik sket supaya tak kelabu mata menyedut....

Posted by: mami Apr 10 2009, 11:41 AM

QUOTE (ganazz @ Apr 10 2009, 08:46 AM)

pum ni befungsi secara menyedut la yerrr.... kalo sendiri sedot, bimbang juga takut jadi lanjut cam atu kopek!!!! sedut tak sama ngan isap? Mungkin mamee boleh bagi penerangan secara spesifik sket supaya tak kelabu mata menyedut....

hahaha...sedut dan isap dalam erti kata lain..sama je. itu tak menunjukkan apa kesan yang positif pon. itu adalah salah satu untuk merangsang si isteri di waktu permulaan satu permainan. Pam memberi tekanan pada payudara..dan secara x langsung dia membuatkan tubuh kita slim.. ok macm mana prosesnya??tengok gambarajah di bawah..

SEBELUM

SELEPAS

Once kita pump,segala lemak yang berlebihan akan di naikkan dan terkumpul..membuatkan payudara kita montok dan padat..

Posted by: ganazz Apr 10 2009, 12:19 PM konsep bekam la nie.... bila vacuum, ia akan menarik dan mengumpul

Posted by: mami Apr 10 2009, 01:21 PM

QUOTE (ganazz @ Apr 10 2009, 12:19 PM)

konsep bekam la nie.... bila vacuum, ia akan menarik dan mengumpul

yes!!! Posted by: aina_sara Apr 10 2009, 02:26 PM tapi kan mami apa kena mengena bila pam payu badan kita leh jd slim? bleh terang ngan lebih lanjut? setau aina, nak body slim, lps bersalin kena mantain breastfeed baby..betulkan mami?

Posted by: mami Apr 10 2009, 02:46 PM

QUOTE (aina_sara @ Apr 10 2009, 02:26 PM)

tapi kan mami apa kena mengena bila pam payu badan kita leh jd slim? bleh terang ngan lebih lanjut? setau aina, nak body slim, lps bersalin kena mantain breastfeed baby..betulkan mami?

x jugak..ramai jugak wanita yang xsampai sebulan menyusukan anak dah berhentikan..bg susu botol pon boleh je slim..tgk cara penjagaan seseorng juga aina..hurm,maksud pam payudara boleh slimkan katsini yelah, pam ini menarik segala lemak berlebihan dan terkumpul..menjadikan payudara kita montok..mami ada tunjuk contoh gambarajah diatas.. ia juga mengurangkan lebihan isi di sekitar bawah lengan...aina boleh tgk sendayu tinggi,produk terbaru mereka pam payudara..ia juga membuatkan badan kita slim dengan secara tidak langsung.. Posted by: WebZone-_-Attack Apr 10 2009, 03:27 PM Aina_sara ni dari hari tu lagi duk tanyea pasal ves vacuum

berminat sungguh, tapi tak beli2 lg,

Apa lg yg musykil tak tau la

Posted by: mami Apr 10 2009, 03:31 PM

QUOTE (WebZone-_-Attack @ Apr 10 2009, 03:27 PM)

Aina_sara ni dari hari tu lagi duk tanyea pasal ves vacuum

berminat sungguh, tapi tak beli2 lg,

Apa lg yg musykil tak tau la

xpelah dia nak pebanyakkan info dulu kot...masih belum pasti tu..bglah dia masa

Posted by: aina_sara Apr 10 2009, 07:29 PM

QUOTE (WebZone-_-Attack @ Apr 10 2009, 03:27 PM)

Aina_sara ni dari hari tu lagi duk tanyea pasal ves vacuum

berminat sungguh, tapi tak beli2 lg,

Apa lg yg musykil tak tau la

sibuk je ko ni webzone... ko kecik lagi, apa tau benda2 camni.. nah seposen, p main jauh2.. err.. mami, kita sambung perbincangan kita.. abaikanlah budak kecik tu.. mami, ves vacuum tu pakai kuasa bateri ke atau sambung kat suis? bukan pe, takut laa.. tengah syok pam tetiba kena karen plak nnt.. Posted by: ►cisqo87◄ Apr 10 2009, 08:02 PM

QUOTE (aina_sara @ Apr 10 2009, 07:29 PM)

tengah syok pam tetiba kena karen plak nnt..

xkan la sampai kena karen.. mesti ada cara2 dia. kalau kena karen xde org nak pakai. selamat... Posted by: WebZone-_-Attack Apr 10 2009, 09:01 PM

QUOTE (aina_sara @ Apr 10 2009, 07:29 PM)

sibuk je ko ni webzone... ko kecik lagi, apa tau benda2 camni.. nah seposen, p main jauh2.. err.. mami, kita sambung perbincangan kita.. abaikanlah budak kecik tu.. mami, ves vacuum tu pakai kuasa bateri ke atau sambung kat suis? bukan pe, takut laa..

tengah syok pam tetiba kena karen
nnt..

plak

Mcm2. Adoila tergelak lagi aku, tgk ayat ni Posted by: mami Apr 13 2009, 01:25 PM

QUOTE (aina_sara @ Apr 10 2009, 07:29 PM)

sibuk je ko ni webzone... ko kecik lagi, apa tau benda2 camni.. nah seposen, p main jauh2.. err.. mami, kita sambung perbincangan kita.. abaikanlah budak kecik tu.. mami, ves vacuum tu pakai kuasa bateri ke atau sambung kat suis? bukan pe, takut laa.. tengah syok pam tetiba kena karen plak nnt..

no using bateri..just by hand my dear...no worry..sangat selamat dan berkesan Posted by: mami Apr 13 2009, 01:27 PM

QUOTE (►cisqo87◄ @ Apr 10 2009, 08:02 PM)

xkan la sampai kena karen.. mesti ada cara2 dia. kalau kena karen xde org nak pakai. selamat...

xpelah webzone..aina xtau..dia nak bertanya..haha ape salahnye...

Posted by: aina_sara Apr 14 2009, 09:34 AM bukan webzone la mami, itu cisqo..webzone dah pi main buai kat taman..kui!kui! mami pun dh tershashul ye.. mami, boleh tak mami ceritakan pengalaman mami sendri menggunakan ini pam?? udah bape lama mami dok guna ini pam?? sblm beli kena tau dulu testimoni.. hehe..

Posted by: WebZone-_-Attack Apr 16 2009, 02:07 AM

QUOTE (aina_sara @ Apr 14 2009, 09:34 AM)

bukan webzone la mami, itu cisqo..webzone dah pi main buai kat taman..kui!kui! mami pun dh tershashul ye.. mami, boleh tak mami ceritakan pengalaman mami sendri menggunakan ini pam?? udah bape lama mami dok guna ini pam?? sblm beli kena tau dulu testimoni.. hehe..

Alamak, biar aku cuba tolong jawabkan utk mami ok, Setahu aku, mami guna benda ni hari2, dan tak silap aku pengalaman mami selepas menggunakan benda ni hidup lagi lebih ceria sebab banyak perubahan berlaku...

ko patut cuba aina_sara ?

kah kah, gurau2 je mami Posted by: biey_ila Apr 16 2009, 11:46 AM

QUOTE (mami @ Apr 13 2009, 01:27 PM)

xpelah webzone..aina xtau..dia nak bertanya..haha ape salahnye...

emm... org yg belum kawin pun boleh guna jgk ke??? huhuhuhu.... Posted by: aina_sara Apr 16 2009, 12:04 PM rasanya boleh kot.. sbb sblm ni dh ada yg tanya, apa2 pun kita tunggu mami jwb.. mana mami ni?? x habis lg ke wat roti canai..?

Posted by: ganazz Apr 16 2009, 12:42 PM

QUOTE (aina_sara @ Apr 16 2009, 12:04 PM)

rasanya boleh kot.. sbb sblm ni dh ada yg tanya, apa2 pun kita tunggu mami jwb.. mana mami ni?? x habis lg ke wat roti canai..?

mami sibuk ngan pam!!!. Yg lum kawin,.... ehem.... lambat sket kembang......SINGLE PUMP!!! Posted by: mami Apr 16 2009, 12:54 PM

QUOTE (aina_sara @ Apr 14 2009, 09:34 AM)

bukan webzone la mami, itu cisqo..webzone dah pi main buai kat taman..kui!kui! mami pun dh tershashul ye..

mami, boleh tak mami ceritakan pengalaman mami sendri menggunakan ini pam?? udah bape lama mami dok guna ini pam?? sblm beli kena tau dulu testimoni.. hehe..

mulanya mami pakai ikut rules dia..20-30 minit sehari.. sekarang nie mami maintain 2 minggu sekali..sebab mami rasa dah cukup berpuas hati.. benda ni pakai kena displin aina.. actually apa produk yang kita pakai atau makan mesti kena displin..kalu sekjap pakia sekejap x...mn nak npk perubahan dia.. Posted by: mami Apr 16 2009, 12:56 PM

QUOTE (biey_ila @ Apr 16 2009, 11:46 AM)

emm... org yg belum kawin pun boleh guna jgk ke??? huhuhuhu....

Boleh!!!mestilah boleh...ada yang sebelum kahwin inginkan payudara terletak cantik dan yang kecil ingin perbesarkan..ramai jugak yang beli..semuanya boleh dah sayang.. kesimpulan dulu dah xboleh pakai dah untuk sekarang..anak dara xperlukan semua tue..hurm itu x benar sama sekali ye.. Posted by: mami Apr 16 2009, 12:57 PM

QUOTE (ganazz @ Apr 16 2009, 12:42 PM)

mami sibuk ngan pam!!!. Yg lum kawin,.... ehem.... lambat sket kembang......SINGLE PUMP!!!

hahhaa...hepp!!!mana tau nie ganazz???hahaha.. xdalah..jgn takut2kan dia lah..yang belum kahwin lagi senang nak bentuk. Posted by: mami Apr 16 2009, 12:59 PM

QUOTE (WebZone-_-Attack @ Apr 16 2009, 02:07 AM)

Alamak, biar aku cuba tolong jawabkan utk mami ok, Setahu aku, mami guna benda ni hari2, dan tak silap aku pengalaman mami selepas menggunakan benda ni hidup lagi lebih ceria sebab banyak perubahan berlaku...

ko patut cuba aina_sara ?

kah kah, gurau2 je mami

Mekasih yah webzone..bg pihak...hahaa..mami suka sangat layan thread dangan kamu semua.. Posted by: mami Apr 16 2009, 02:29 PM http://www.produk-wanita.com

Posted by: si_jelita_kot Apr 24 2009, 02:32 PM hye mami and sume....saya pun nak bagi tau....saya dah cube product ni... kesannye boleh nampak walaupun dalam mase 2@3 hari..

Posted by: ganazz Apr 24 2009, 05:15 PM

QUOTE (mami @ Apr 16 2009, 02:29 PM)

http://www.produk-wanita.com

tak nampak

PAM pun!!!!! camner nampak kesan???? Terselindung la.....

Posted by: aina_sara Apr 25 2009, 12:03 PM amboi..amboi..amboi... ganaz + gatai hang ni noo...

errr... tapi nape gambo tu nmpk cam kendur je..? huhu..

Posted by: aEiN Apr 25 2009, 12:46 PM ermmm,,, nmpk mcm menarik jer,,,,,

Posted by: ♦‫ح م‬

‫م‬

Apr 25 2009, 12:53 PM

tak habis belajar tak leh guna....kena habis kan dulu..

Posted by: ganazz Apr 25 2009, 02:42 PM

QUOTE (aina_sara @ Apr 25 2009, 12:03 PM)

errr... tapi nape gambo tu nmpk cam kendur je..? huhu..

DEMO ada kurang.... Tak CukUp PAM!!!! Posted by: aEiN Apr 26 2009, 01:07 PM xpe2,,, blajo x abis 2 lain cter,,,, tp nk rase gak,, hahaha,,,

Posted by: ganazz Apr 26 2009, 10:02 PM

QUOTE (aEiN @ Apr 26 2009, 01:07 PM)

xpe2,,, blajo x abis 2 lain cter,,,, tp nk rase gak,, hahaha,,,

Betul Ka.....
Posted by: mami Apr 27 2009, 04:18 PM
QUOTE (si_jelita_kot @ Apr 24 2009, 02:32 PM)

hye mami and sume....saya pun nak bagi tau....saya dah cube product ni... kesannye boleh nampak walaupun dalam mase 2@3 hari..

soorry guys..mami late reply..mami been bz lately.. so,yeke jelita?...hurm..gud2...u terangkan skit dekat sini mcm mn kesannya...especially aina sara...dia sangat berminat untuk tau.

actually kalu kena dengan penggunaannya,memg sangat cepat kesannya.. Posted by: mami Apr 27 2009, 04:19 PM

QUOTE (ganazz @ Apr 24 2009, 05:15 PM)

tak nampak

PAM pun!!!!! camner nampak kesan???? Terselindung la.....

itu yang org buat tertanya2...hah..tol tak.. Posted by: mami Apr 27 2009, 04:20 PM

QUOTE (aEiN @ Apr 25 2009, 12:46 PM)

ermmm,,, nmpk mcm menarik jer,,,,,

memg menarik..sila2..ke thread mami ni ye..kita bersembang panjang..dengan berkaitan payudara dan kesihatannya... Posted by: mami Apr 27 2009, 04:22 PM

QUOTE (aEiN @ Apr 26 2009, 01:07 PM)

xpe2,,, blajo x abis 2 lain cter,,,, tp nk rase gak,, hahaha,,,

xpe...boleh aja...untuk nampak payudara lagi kelihatan cantik...ada juga baru lepas skolah pon ada ja... Posted by: aEiN Apr 27 2009, 07:18 PM

QUOTE (ganazz @ Apr 26 2009, 10:02 PM)

Betul Ka.....
amboi besaq nmpk font 2,, bahaye btol la ganazz nie,,, aein nk try jer,,, x slh kan,,, untuk mse dpn gakk,,,, Posted by: ganazz Apr 27 2009, 09:11 PM

QUOTE (aEiN @ Apr 27 2009, 07:18 PM)

aein nk try jer,,, x slh kan,,, untuk mse dpn gakk,,,,

mampui!!!! la kalo lagu nie.......

Posted by: aEiN Apr 28 2009, 10:05 AM amboi ganazz ang wat apa?? gatai la ang nie,,, awt ang jeles ka???

Posted by: bizonedrop Apr 28 2009, 10:15 AM bagus gak ek... nak soh org umah tenguk thread ni... kalau yg baik untuk masa depan...elok la pakai..

Posted by: si_jelita_kot Apr 28 2009, 10:57 AM

QUOTE (mami @ Apr 27 2009, 04:18 PM)

soorry guys..mami late reply..mami been bz lately.. so,yeke jelita?...hurm..gud2...u terangkan skit dekat sini mcm mn kesannya...especially aina sara...dia sangat berminat untuk tau. actually kalu kena dengan penggunaannya,memg sangat cepat kesannya..

kesan tu tak la mendadak...tapi ada la...kalau cepat sangat tu bukan yang asli namenye....yang penting mesti rajin n displin mengikut yang disarankan.....tapi tiap2 kali pump tu jangan la ingat hari ni buat hari ni jugak la...dapat hasil nye...kene slow2...hari ni dah dekat 2 minggu saya guna pump ni..alhamdulilah...belum lagi ada kesan yang tak elok....hihihihi mami tau tak saya nak beli product sama jugak macam aina sara....ni...saya ambik masa sebulan gak nak pikr....takut ada kesan sampingan....tapi last sekali saya ambik keputusan tuk cube dulu...tak cube mane nak tau....

so.....cube la.....

P/S: hurmm ade sikit info nak kongsi....sy ada terjumpe sorg perempuan cine....di jual product untuk breast enlargement....die kate kat sy...org melayu nak cantik luar dan dalam tapi selalu malu nak tanye.....n nak mencube....hurmmm bile dipikirkan balik betul jgk....kan...so cube la...nasib baik saya jumpe product mami....ni... Posted by: bizonedrop Apr 28 2009, 11:31 AM

QUOTE (si_jelita_kot @ Apr 28 2009, 10:57 AM)

kesan tu tak la mendadak...tapi ada la...kalau cepat sangat tu bukan yang asli namenye....yang penting mesti rajin n displin mengikut yang disarankan.....tapi tiap2 kali pump tu jangan la ingat hari ni buat hari ni jugak la...dapat hasil nye...kene slow2...hari ni dah dekat 2 minggu saya guna pump ni..alhamdulilah...belum lagi ada kesan yang tak elok....hihihihi mami tau tak saya nak beli product sama jugak macam aina sara....ni...saya ambik masa sebulan gak nak pikr....takut ada kesan sampingan....tapi last sekali saya ambik keputusan tuk cube dulu...tak cube mane nak tau....

so.....cube la.....

Nak tanya...leh kurus ke pakai ni..? Brapa satu set? agak2 berapa lama nampak kesan? Posted by: si_jelita_kot Apr 28 2009, 11:58 AM

QUOTE (bizonedrop @ Apr 28 2009, 11:31 AM)

Nak tanya...leh kurus ke pakai ni..? Brapa satu set? agak2 berapa lama nampak kesan?

kurus tu saya tak sure la....macam mane...sebab saya nye target lain...nak nampak cantek...n terletak......cube awak tanye mami.... Posted by: mami Apr 29 2009, 03:00 PM

QUOTE (aEiN @ Apr 27 2009, 07:18 PM)

amboi besaq nmpk font 2,, bahaye btol la ganazz nie,,, aein nk try jer,,, x slh kan,,, untuk mse dpn gakk,,,,

xsalah aen..come2...bc posting jelita...dia telah mencubanya.. Posted by: mami Apr 29 2009, 03:02 PM

QUOTE (bizonedrop @ Apr 28 2009, 10:15 AM)

bagus gak ek... nak soh org umah tenguk thread ni... kalau yg baik untuk masa depan...elok la pakai..

hm..betul tu.separuh husb,xmenggalakkan..jgn membazirlah katanya..xtaulah elok ke tidak..mind set orng2 mcm nielah tak menuju ke ms depan..u boleh ajak wife u join thread nie untuk kita sesame berbincang lebih

lanjut..bagus u bg dorongan untk lebih cantik kepada wife u... Posted by: mami Apr 29 2009, 03:09 PM

QUOTE (si_jelita_kot @ Apr 28 2009, 10:57 AM)

kesan tu tak la mendadak...tapi ada la...kalau cepat sangat tu bukan yang asli namenye....yang penting mesti rajin n displin mengikut yang disarankan.....tapi tiap2 kali pump tu jangan la ingat hari ni buat hari ni jugak la...dapat hasil nye...kene slow2...hari ni dah dekat 2 minggu saya guna pump ni..alhamdulilah...belum lagi ada kesan yang tak elok....hihihihi mami tau tak saya nak beli product sama jugak macam aina sara....ni...saya ambik masa sebulan gak nak pikr....takut ada kesan sampingan....tapi last sekali saya ambik keputusan tuk cube dulu...tak cube mane nak tau....

so.....cube la.....

P/S: hurmm ade sikit info nak kongsi....sy ada terjumpe sorg perempuan cine....di jual product untuk breast enlargement....die kate kat sy...org melayu nak cantik luar dan dalam tapi selalu malu nak tanye.....n nak mencube....hurmmm bile dipikirkan balik betul jgk....kan...so cube la...nasib baik saya jumpe product mami....ni...

tq atas tetstimoni jelita.. sangat bagus sekali. ye,betul kata jelita..kalu tak cube mana nak tau ye . Permulaannya org memg was2 dengan proudk sebegini..nak2 lgi online mcm nie..so agak curious jugalah dengan sesuatu produk tu..berkesan ke tak..ada tinggalkan kesan sampingan yang teruk ke tak..kan...xpe..persepsi seseorng lain .. tapi user kita sekarang pon dah pandai menilai sendiri.. yang inginkan kecantikan diri tu..mungkin tak ragu2..betulkan jelita??...

Posted by: mami Apr 29 2009, 03:24 PM

QUOTE (si_jelita_kot @ Apr 28 2009, 11:58 AM)

kurus tu saya tak sure la....macam mane...sebab saya nye target lain...nak nampak cantek...n terletak......cube awak tanye mami....

ok..secara tak langsung melangsingkan badan kita..segala lebihan isi di sekita tepi badan kita akan di sedut naik...bagaiman prosesnya?? cuba lihat bagaimana prosesnya...

SEBELUM

SELEPAS

Posted by: si_jelita_kot Apr 30 2009, 01:03 PM

QUOTE (mami @ Apr 29 2009, 03:09 PM)

tq atas tetstimoni jelita.. sangat bagus sekali. ye,betul kata jelita..kalu tak cube mana nak tau ye . Permulaannya org memg was2 dengan proudk sebegini..nak2 lgi online mcm nie..so agak curious jugalah dengan sesuatu produk tu..berkesan ke tak..ada tinggalkan kesan sampingan yang teruk ke tak..kan...xpe..persepsi seseorng lain .. tapi user kita sekarang pon dah pandai menilai sendiri.. yang inginkan kecantikan diri tu..mungkin tak ragu2..betulkan jelita??...

Yerp betol sekali mami

...memang la kite kene pentingkan keselamatan...juge....tak slh kalau kite

cube dulu...lagi pun kalau dipikirkan macam mane...org lain sangup ambik injection,silikon and makan pill lagi risiko....kalau nak ikutkan punce breast cancer bermule ketulan lemak yang terkumpul...ermm betulll sebab tu kan kite di galak kan massage breast selalu........ermm so pump ni pun kite leh anggap satu alat urut kan mami ....apa lagi jom la cube ramai2

Posted by: mami Apr 30 2009, 01:43 PM

QUOTE (si_jelita_kot @ Apr 30 2009, 01:03 PM)

Yerp betol sekali mami

...memang la kite kene pentingkan keselamatan...juge....tak slh kalau kite

cube dulu...lagi pun kalau dipikirkan macam mane...org lain sangup ambik injection,silikon and makan pill lagi risiko....kalau nak ikutkan punce breast cancer bermule ketulan lemak yang terkumpul...ermm betulll

sebab tu kan kite di galak kan massage breast selalu........ermm so pump ni pun kite leh anggap satu alat urut kan mami ....apa lagi jom la cube ramai2

YE..BETUL TU... DENGAN INJECTION, PEMAKAIAN SILIKO SERTA PIL JUGA MENGELUARKAN BELANJA YANG BESAR..DENGAN PAM PAYUDARA INI HANYA PERLU MENGELUARKAN RM 250 JE...DAN LONG TERM USE LAGI TU...XYAH KEEP ON DRAW MONEY...HURMM....MARI2...BELI...

Posted by: aina_sara May 6 2009, 11:48 AM mami, aina mau tanya sama mami, yg pam tu leh basuh ke tak? maksud saya leh kena air tak pam tu??

Posted by: mami May 6 2009, 12:32 PM

QUOTE (aina_sara @ May 6 2009, 11:48 AM)

mami, aina mau tanya sama mami, yg pam tu leh basuh ke tak? maksud saya leh kena air tak pam tu??

pam dia xboleh..tapi cup dia semestinya boleh...xda pape yang affect Posted by: aina_sara May 6 2009, 02:20 PM oo..maksud saya cup dia tu lah. bleh basuh ye.. satu lagi kan mami, andai kata cup tu rosak, tp pam x rosak, leh beli cup tu saja atau kena beli satu set lg?

Posted by: mami May 6 2009, 03:12 PM

QUOTE (aina_sara @ May 6 2009, 02:20 PM)

oo..maksud saya cup dia tu lah. bleh basuh ye.. satu lagi kan mami, andai kata cup tu rosak, tp pam x rosak, leh beli cup tu saja atau kena beli satu set lg?

aina boleh pulangkan kat kami dan kami akan bari yang lain.tp dalam waktu warrantylah ye.

Posted by: mami May 8 2009, 11:21 AM

HAPPY FRIDAY TO ALL
Posted by: ganazz May 8 2009, 11:24 AM

QUOTE (mami @ May 8 2009, 11:21 AM)

HAPPY FRIDAY TO ALL
kena rawatan menganjaL terungguL!!!! Posted by: mami May 8 2009, 04:57 PM

PROMOSI HARI IBU
SELAMA BULAN MEI INI...

DAPATKAN PAM PAYUDARA VES_CO DENGAN HARGA RM250

PERCUMA CREAM GLO BREAST ENLARGEMENT CREAM

TINGGALKAN PESANAN ANDA SEKARANG!!!

Posted by: mami May 8 2009, 04:59 PM REBUT PROMOSI INI SEKARANG!!!!

Posted by: ganazz May 13 2009, 09:03 PM tul kata mami.... rebut peluang. Jgn berebut! nanti kan...kan... TERbooB!!!

Posted by: mami May 14 2009, 10:31 AM wah!!! itu melampau tu ganazz...hahah ia sedang2 comel je...tu boleh sakit tulang blakang tu.

Posted by: cargas May 15 2009, 03:02 AM

QUOTE (e_sentinel @ Nov 9 2008, 04:39 PM)

.. ooops ..sori .. tersalah masuk pulak ..

aku pun tersalah masuk bro... Posted by: bizonedrop May 15 2009, 09:57 AM takpe...amik positif! tapi..mata jaga ek...

Posted by: mami May 15 2009, 10:41 AM xpe..belajar sesuatu..

Posted by: aina_sara May 17 2009, 05:45 PM woowww!!

Posted by: dawos May 17 2009, 06:39 PM

QUOTE (aina_sara @ May 17 2009, 05:45 PM)

woowww!!

aina_sara taknak cube ker.?? Posted by: mami May 18 2009, 03:47 PM

wooww je aina?? dah cuba dah??

Posted by: bizonedrop May 18 2009, 03:49 PM

QUOTE (aina_sara @ May 17 2009, 05:45 PM)

woowww!!

dah beli ke aina_sara?? mesti boom ni...ade perubahan tak? Posted by: mami May 19 2009, 12:49 PM haah...cemane??bg testi ckit kat mami..xpe pm je mami...

Posted by: dawos May 19 2009, 01:52 PM ntah aina_sara nie.. kongsi2 lar.. mana tau perubahan tue elok marah yer.. sharing is caring kan... jgn

Posted by: bizonedrop May 19 2009, 02:02 PM ataupun...ambo rasa aina_sara terkejut tenguk pic kat atas nun...d booom! sakit pinggang tuu...

Posted by: mami May 19 2009, 03:17 PM

QUOTE (dawos @ May 19 2009, 01:52 PM)

ntah aina_sara nie.. kongsi2 lar.. mana tau perubahan tue elok marah yer..

sharing is caring kan...

jgn

yup sharing is caring..mungkin bg aina takkan semua benda nak di kongsi..xpe..just pm mami je..utk

pengetahuan mami..ok.. Posted by: mami May 19 2009, 03:18 PM

QUOTE (bizonedrop @ May 19 2009, 02:02 PM)

ataupun...ambo rasa aina_sara terkejut tenguk pic kat atas nun...d booom! sakit pinggang tuu...

hahha..tau xpe..itu boleh mendatangkan sakit tulang belank tu tau.. Posted by: mami May 19 2009, 03:19 PM BACALAH ARTIKEL TERBARU MAMI YE... ABOUT AIR MINERAL DI BIARKAN DI DALAM KERETA...

http://WWW.INFO-PAYUDARA.BLOGSPOT.COM

Posted by: bizonedrop May 19 2009, 05:01 PM lelaki camner lak mami? Rasanya sama kot kesan buruknya...pasal saya selalu gak letak n minum air mineral dalam kete..huhu

Posted by: aEiN May 20 2009, 02:37 PM

QUOTE (mami @ Apr 29 2009, 03:00 PM)

xsalah aen..come2...bc posting jelita...dia telah mencubanya..

tp mami klo da besor sendr mcm ner erk???

perlu ker gne kan pam?? Posted by: dawos May 20 2009, 04:17 PM

QUOTE (aEiN @ May 20 2009, 02:37 PM)

tp mami klo da besor sendr mcm ner erk???

perlu ker gne kan pam??

perlu gak... untuk menegangkan supaya tak kendur.. bukan nak besar lagi pun(melainkan itu yang aEiN nak.. tatau lar..) pam tue cume digunakan untuk memejalkan lagi supaya tak kendur..just penggunaannye dikurangkan kepada 2minggu sekali ker.. sebulan sekali ker... huhu ntah btol ntah tidak.. ape2 kite tnye mami kite yang lebih arif tentang nie sume.. Posted by: mami May 20 2009, 07:00 PM

QUOTE (dawos @ May 20 2009, 04:17 PM)

perlu gak... untuk menegangkan supaya tak kendur.. bukan nak besar lagi pun(melainkan itu yang aEiN nak.. tatau lar..) pam tue cume digunakan untuk memejalkan lagi supaya tak kendur..just penggunaannye dikurangkan kepada 2minggu sekali ker.. sebulan sekali ker... huhu ntah btol ntah tidak.. ape2 kite tnye mami kite yang lebih arif tentang nie sume..

betol kata dawos.. ves vacuum juga untuk memjalkan serta menaikkan payudara yang kendur..so tighten our breast... Posted by: mami May 20 2009, 07:01 PM

QUOTE (bizonedrop @ May 19 2009, 05:01 PM)

lelaki camner lak mami? Rasanya sama kot kesan buruknya...pasal saya selalu gak letak n minum air mineral dalam kete..huhu

mami rasa kesannye pon sama juga..sebab chemical yang mengembangkan.. Posted by: mami May 26 2009, 12:25 PM

PROMOSI PERCUMA CREAM DI SAMBUNG SEHINGGA PERTENGAHAN BULAN JUN.....!!!!!!!
]

Posted by: ganazz May 27 2009, 09:21 PM promosi saja yg percuma.... ingat tu....

Posted by: mami May 28 2009, 02:45 PM betul tu...cepat dapatkan.. www.produk-wanita.com

Posted by: ♦‫ح م‬

‫م‬

May 28 2009, 04:15 PM

QUOTE (ganazz @ May 27 2009, 09:21 PM)

promosi saja yg percuma.... ingat tu....

nampaknya ganaazzzz dah semakin aktif dalam topic ni..siap ade contoh...caya la... Posted by: mami May 29 2009, 04:13 PM

QUOTE (♦‫ح م‬

‫م‬

@ May 28 2009, 04:15 PM)

nampaknya ganaazzzz dah semakin aktif dalam topic ni..siap ade contoh...caya la...

thanz for ganaazz...u mengHOTkan lg thread mami ni...

keep it up.. for testi pon boleh jugak.k... Posted by: mami Jun 2 2009, 11:11 AM hai morning cakap.net.....

Posted by: WebZone-_-Attack Jun 2 2009, 05:20 PM

QUOTE (♦‫ح م‬

‫م‬

@ May 28 2009, 04:15 PM)

nampaknya ganaazzzz dah semakin aktif dalam topic ni..siap ade contoh...caya la...

Ye ye ye. Kegemaran GANAZZ

Posted by: ganazz Jun 2 2009, 10:36 PM seorang perempuan dengan payudara yang besar dan bulat seperti buah melon biasanya terlihat keibuan namun ternyata sifatnya jauh dari hal itu. Ia gemar makan, suka dimanja dan dikagumi namun tidak terlalu suka hal-hal berbau sex payudara berbentuk lemon - bebas dan selalu menjadi pusat perhatian. Perempuan seperti ini sangat menikmati hidup dan dapat menertawakan diri sendiri. Mereka menginginkan hidup seimbang tanpa gejolak yang berarti. Payudara berbentuk oval, mempunyai sifat cerdas, walaupun ia seorang perempuan yang bergelut di kariar alias wanita kariar, namun ia tetap memiliki sifat romantis. Selain itu mereka biasanya setia. Siapapun yang mendapatkan hati mereka biasanya tidak akan cepat melupakan perempuan seperti ini. Payudara dengan bentuk buah anggur mencerminkan perempuan tersebut kurang mahir dalam hal-hal seksual. Perempuan seperti ini mungkin terlihat erotis, namun kenyataannya mereka adalah jenis perempuan yang pemalu dan sederhana di ranjang. Mereka suka memanjakan pasangan tapi lebih senang melimpahi pasangan mereka dengan kasih sayang dari pada sex. Perempuan dengan kategori buah jeruk, biasanya kurang gemar menghangatkan suasana di atas ranjang. Walaupun ia cukup percaya diri dan mengetahui tujuan hidupnya, namun ia hanya sedikit tertarik pada sex. Ia lebih menyukai percakapan yang bermutu. Perempuan dengan bentuk payudara kecil yang menyerupai buah cherry biasanya lucu dan menyenangkan. Mereka pandai menghibur dan mengambil hati orang lain serta cerdas. Mereka juga dapat menjadi

pasangan yang hebat dalam hidup sehari-hari. Selain itu mereka juga mempunyai ketertarikan yang tinggi terhadap sex. Sedangkan seorang perempuan yang mempunyai bentuk payudara menyerupai buah pir menyenangi berbagai bentuk cinta dengan macam-macam variasi di dalamnya. Kadang-kadang ia bisa bersikap sangat religius namun di kesempatan lain juga sangat pandai menutupi perselingkuhannya (kunci rahsia).

Posted by: ♦‫ح م‬

‫م‬

Jun 2 2009, 11:05 PM

tgk tu..ganazz dan kuarkan pandangan nya...cukup bernas...siap ade bentuk jeruk lagi...

Posted by: mami Jun 3 2009, 11:23 AM

4 ganazz... dalam blog mami pon ada buah dada menentukan perangai wanita. info-info sebegini,kebanyakkan ramai orang suka..

Posted by: ganazz Jun 3 2009, 11:35 AM tambah skit lagi info....

Posted by: mami Jun 3 2009, 03:19 PM sangat bernas dan bgus tips dan tekniknya.... mekasih ganazz

Posted by: ganazz Jun 5 2009, 11:16 PM Wanita biasanya akan amat senang kalau pasangannya begitu menyukai, menikmati, dan merasa terpuaskan dengan payudara yang dimiliki.

Posted by: ♦‫ح م‬

‫م‬

Jun 6 2009, 12:39 AM

ganazz dah kawin?? banyak pengalaman ni....kena balajar dari otai

Posted by: mami Jun 10 2009, 02:26 PM mami rasa kalau pada suami-suami yang diluar sana yang meninggalkan testimoni nya tentang result isterinya..mungkin lagi akan menambah credibility produk sebegini..

Posted by: mami Jun 10 2009, 03:05 PM

QUOTE (ganazz @ Jun 5 2009, 11:16 PM)

Wanita biasanya akan amat senang kalau pasangannya begitu menyukai, menikmati, dan merasa terpuaskan dengan payudara yang dimiliki.

ye,mami setuju... Posted by: mami Jun 17 2009, 09:59 AM salam pagi dari mami....

Posted by: aina_sara Jun 17 2009, 01:50 PM hai mami... kalu ahli cakap nak beli pam tu dpt rega special tak?? kot laaa leh dpt 50% ka...

Posted by: WebZone-_-Attack Jun 17 2009, 02:43 PM

QUOTE (aina_sara @ Jun 17 2009, 01:50 PM)

hai mami... kalu ahli cakap nak beli pam tu dpt rega special tak?? kot laaa leh dpt 50% ka...

SAMPAI KEHARI INI ..............................

Posted by: aina_sara Jun 17 2009, 02:49 PM sibuk je ko ni webzone.. ini cakap hal org perempuan lah, ko apa tau..

Posted by: ganazz Jun 17 2009, 10:26 PM kasik diskon kira bole.... itu PLASTIK punya barang kang?!!!!.... bukan BISI punya....

Posted by: mami Jun 18 2009, 12:19 PM

QUOTE (aina_sara @ Jun 17 2009, 01:50 PM)

hai mami... kalu ahli cakap nak beli pam tu dpt rega special tak?? kot laaa leh dpt 50% ka...

aina_ssara..anything pm mami k... Posted by: mami Jun 18 2009, 12:20 PM

QUOTE (ganazz @ Jun 17 2009, 10:26 PM)

kasik diskon kira bole.... itu PLASTIK punya barang kang?!!!!.... bukan BISI punya....

hahhaa..xda lah ganaz..xkanlah mami nak wat mcm tue... Posted by: mami Jun 29 2009, 10:26 AM ...SALAM PAGI DARI MAMI... moga perniagaan berjalan dengan lancar http://www.produk-wanita.com

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com) © Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)


				
DOCUMENT INFO
Description: untuk kecantikan wanita. kaedah perawatan payudara di rumah.