70 672 Exam Microsoft 70

Document Sample
70 672 Exam Microsoft 70 Powered By Docstoc
					Exam    :   Microsoft 70-672

Title   :   Designing and Providing
             Microsoft Volume
             Licensing Solutions to
             Large Organizations




Version :   Demo
1. You need to identify the purchasing model that Wide World Importers currently uses.

Which purchasing model do they currently use?

A. Centralized decision-making and centralized purchasing

B. Decentralized decision-making and centralized purchasing

C. Centralized decision-making and decentralized purchasing

D. Decentralized decision-making and decentralized purchasing

Answer: D



2. Which purchasing model would be the most cost effective for Litware?

A. Centralized purchasing

B. Decentralized purchasing

C. Transactional purchasing

D. Department-wide purchasing

Answer: A



3. You need to recommend a solution to support the company’s business goals for server consolidation.

What solution should you recommend?

A. Deploy Windows Server 2008 R2 with Hyper-V

B. Deploy Microsoft Desktop Optimization Pack

C. Deploy Microsoft System Center Configuration Manager

D. Implement Windows Virtual Desktop Access (VDA)

Answer: A



4. You need to recommend the license that provides access to SharePoint Foundation.

Which license should you recommend?

A. SharePoint Server CAL

B. SharePoint Server for Internet Sites Standard

C. Windows Server CAL

D. Windows Server External Connector

Answer: C
5. You need to recommend a solution that consolidates the company’s CALs.

What should you recommend?

A. Core CAL suite

B. Enterprise CAL suite

C. Small Business Server CAL suite

D. Small Business Server CAL suite for Premium

Answer: B



6. The company is considering renewal of the existing agreement.

Which business goal indicates that the company should consider other options?

A. Provide long-term budget planning.

B. Minimize up-front costs of software upgrades.

C. Upgrade to the latest version of all server products.

D. Standardize desktop applications across the organization and remain current.

Answer: A



7. Which licensing program would suit the company’s worldwide locations and business requirements?

A. Enterprise Agreement

B. Open License

C. Open Value Company-wide

D. Select Plus

Answer: A



8. You need to recommend a Microsoft product that allows Woodgrove Bank to manage software updates

and patches. The product must support the bank’s planned changes.

Which product should you recommend?

A. Microsoft System Center Essentials

B. Microsoft Systems Center Data Protection Manager

C. Microsoft System Center Operations Manager
D. Microsoft System Center Configuration Manager

Answer: D



9. You need to recommend a licensing solution that allows Trey Research to run four virtual machines on

their existing desktops and portable computers. Your solution must minimize costs.

What licensing solution should you recommend?

A. Windows 7 Ultimate through OEM

B. Windows 7 Ultimate through retail

C. Windows 7 Professional Upgrade licenses under a Open License agreement

D. Windows 7 Professional Upgrade licenses with Software Assurance under any Volume Licensing

program

Answer: D



0. The company wants to enable employees to access the same desktop environment from their home

computers that they use when they are at work. The desktop environment would include each employee’s

operating system and installed applications.

Which solution should you recommend?

A. Deploy the software on the home computers by using reimaging rights.

B. Deploy a virtual desktop infrastructure on the company servers.

C. Install the software on the home computers from the Home Use Program.

D. Install the software on the home computers from the company’s volume licensing media.

Answer: B



11. Which functionality of System Center Configuration Manager would fulfill the company’s business

requirements?

A. data backup

B. configuration management

C. power management

D. software deployment

Answer: D
12. Which of the following services meet the company’s business goals for the remote users?

A. Remote Desktop Services

B. Exchange Hosted Services

C. Rights Management Services

D. Windows SharePoint Services

Answer: A



13. You need to recommend a product that allows Tailspin Toys to meet its business goals for desktop asset

management.

Which product should you recommend?

A. Microsoft Forefront Identity Manager Server

B. Microsoft Desktop Optimization Pack

C. Microsoft System Center Virtual Machine Manager

D. Microsoft System Center Data Protection Manager

Answer: B



14. Which program excludes Microsoft Forefront Protection Suite?

A. Open Value

B. Open License

C. Select License

D. Enterprise Agreement

Answer: B



15. You need to identify the licenses that meet the company's business goals for Unified Messaging.

Which two licenses should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose

two.)

A. Exchange Server Standard CAL

B. Exchange Server Enterprise CAL

C. Exchange Server External Connector (EC)
D. Windows Server External Connector (EC)

Answer: AB

				
DOCUMENT INFO