Docstoc

Fall Exam Schedule 09 10

Document Sample
Fall Exam Schedule 09 10 Powered By Docstoc
					1/04/2010
                                                   Fall Semester Exam 2009 - 2010
                                                           PLEASE POST

  TUESDAY: 2, 4                       WEDNESDAY: 6, 8               THURSDAY: 1, 3                               FRIDAY: 5, 7
  Tuesday, January 12, 2010                                         Thursday, January 14, 2010
  1st period          9:00 – 9:55     Class     (55 minutes)        1st period   9:00 – 9:05              Review         (5 minutes)
                                                                     st
                                                                    1 period     9:05 – 10:35             Exam           (90 minutes)
  2nd period          10:02 – 10:32    Review   (30 minutes)
  2nd period          10:32 – 12:02    Exam     (90 minutes)        1ST lunch        10:35 – 11:12                       (37 minutes)
                                                                     rd
                                                                    3 period         11:17 – 11:54         Review        (37 minutes)
  “A” lunch          12:09 – 12:40              (31 minutes)        3rd period       10:40 – 11:17         Review        (37 minutes)
  3rd period         12:45 – 1: 53    Class     (68 minutes)        2nd lunch        11:17 – 11:54                       (37 minutes)
  3rd period         12:09 – 12:45    Class     (36 minutes)
  “B” lunch          12:45 – 1:16               (31 minutes)        3rd period       12:00 – 1:30 Exam        (90 minutes)
  3rd period         1:21 – 1:53                (32 minutes)                         (EARLY DISMISSAL@ 1:30 pm)
  3rd period         12:09 – 1:21     Class     (72 minutes)                          1:45 – 4:00 Teacher grading
  “C” lunch          1:21- 1:53       Class     (32 minutes)
                                                                    Friday, January 15, 2010
   th
  4 period           2:00 – 2:30      Review    (30 minutes)
  4th period         2:30 – 4:00      Exam      (90 minutes)        5th period       9:00 – 9:05          Review         (5 minutes)
                                                                    5th t period     9:05 – 10:35         Exam           (90 minutes)
  Wednesday, January 13, 2010
  5th period         9:00 – 9:55      Class     (55 minutes)
                                                                    1ST lunch        10:35 – 11:12                       (37 minutes)
                                                                    7th period       11:17 – 11:54         Review        (37 minutes)
  6th period          10:02 – 10:32    Review   (30 minutes)        7th period       10:40 – 11:17         Review        (37 minutes)
  6th period          10:32 – 12:02    Exam     (90 minutes)
                                                                    2nd lunch        11:17 – 11:54                       (37 minutes)
  “A” lunch          12:09 – 12:40              (31 minutes)        7th period   12:00 – 1:30 Exam         (90 minutes)
   th
  7 period           12:45 – 1:53     Class     (68 minutes)                     (EARLY DISMISSAL@ 1:30 pm)
  7th period         12:09 – 12:45    Class     (36 minutes)                       1:45 – 4:00 Teacher grading
  “B” lunch          12:45 – 1:16               (31 minutes)        Lunches will be based on location of 3rd and 7th Periods-
  7th period         1:21 – 1:53                (32 minutes)
                                                                    1st lunch – A, B, C wings
  7th period         12:09 – 1:21     Class     (72 minutes)
                                                                    2nd Lunch D, E, F, G, portables
  “C” lunch          1:21- 1:53       Class     (32 minutes)
                                                                    No exams are to be given early. If a student needs to miss any of the scheduled exam
  8th period         2:00 – 2:30      Review    (30 minutes)        times, a make-up time after that time will be arranged. Any exception will be extremely
  8th period         2:30 – 4:00      Exam      (90 minutes)        rare and will require administrative approval.

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:1
posted:4/20/2011
language:English
pages:1
VISAKH VISAKH
About