Your Federal Quarterly Tax Payments are due April 15th Get Help Now >>

STS PARTNER ACCREDITATION ST0-94X by examsking

VIEWS: 1 PAGES: 6

This free SYMANTEC ST0-94X exam study material is provided by Examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific ST0-94X product page for more STS PARTNER ACCREDITATION ST0-94X preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.

More Info
									WWW.EXAMSKING.COM




 STS Partner Accreditation EXAM ST0-94X
 Veritas Storage Foundation 5.1
 for UNIX (STS)
 http://www.examsking.com/ST0-94X.html




                                          Exams King

                                          www.examsking.com
Question: 1


Which object is used as a building block for a plex?

A. a physical disk
B. a volume
C. a subdisk
D. a VxVM disk

                                                                                        Answer: C




Question: 2


An administrator wants to preserve data on existing slices of a disk and place the disk under Volume
Manager control. What can the administrator do to preserve the data?

A. encapsulate the disk
B. import the disk
C. initialize the disk
D. back up the configuration of the disk

                                                                                        Answer: A



Question: 3


Which two circumstances justify moving a disk group from Server A to Server B? (Select two.)

A. Server A is having hardware problems.
B. The volumes on Server B are redundant.
C. Server B offers better performance than Server A.
D. The volumes on Server A are concatenated.
E. Server B has no access to the SAN.

                                                                                      Answer: A,E,

For interactive and self-paced preparation of exam ST0-94X, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                    2
Question: 4


Which command creates a striped volume in the default disk group?

A. vxvol define vol02 100g layout=stripe
B. vxmake volume vol02 100g layout=stripe
C. vxvol make vol02 100g layout=stripe
D. vxassist make vol02 100g layout=stripe

                                                                                      Answer: D



Question: 5



What is the name given to a collection of VxVM disks that share a common configuration and that are used
to hold the data for a specific application or set of applications?

A. plex
B. volume
C. disk group
D. subdisk

                                                                                      Answer: C



Question: 6


Which advantage does the Data Change Object (DCO) feature provide?

A. optimized resynchronization of stale volume data
B. volume resynchronization across heterogeneous systems
C. optimized replication of volume data
D. fast resynchronization of RAID 5 volumes

                                                                                      Answer: A


For interactive and self-paced preparation of exam ST0-94X, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                        3
Question: 7


Which disk layout provides portability between operating system platforms?

A. common-platform simple format (CSF)
B. common-platform disk format (CDF)
C. cross-platform simple disk (CSD)
D. cross-platform data sharing (CDS)

                                                                                       Answer: D



Question: 8


Which Storage Foundation utility is used to generate random read and random write work loads so that the
performance of a file system can be analyzed?

A. vxbench
B. vxtrace
C. vxstat
D. vmstat

                                                                                       Answer: A



Question: 9



Which requirement must be met when using the Web Installer to install Storage Foundation on multiple
systems?

A. Only the target systems must be running the same operating system.
B. The installation server and all target systems must be running the same operating system.
C. All systems must be running the same operating system patch level.
D. Only one system can be installed at a time.

                                                                                        Answer: B


For interactive and self-paced preparation of exam ST0-94X, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                        4
Question: 10



A server with one disk group is running Veritas Storage Foundation and suffers a system board failure. The
administrator moves the disks in that disk group to a new server. When the administrator tries to import the
disk group, the import fails. What should the administrator do next to successfully import the disk group?

A. clear the host ID during the import
B. initialize the disks in the disk group
C. refresh the disks in the disk group
D. force import the disk group

                                                                                       Answer: A




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-94X, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                            5
 Thank You For Trying Our Demo



                       STS Partner Accreditation EXAM ST0-94X
                       Veritas Storage Foundation 5.1
                                for UNIX (STS)
                       http://www.examsking.com/ST0-94X.html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam ST0-94X, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-94X, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   6

								
To top