STS PARTNER ACCREDITATION ST0-91W

Document Sample
STS PARTNER ACCREDITATION ST0-91W Powered By Docstoc
					WWW.EXAMSKING.COM




 STS Partner Accreditation EXAM ST0-91W
 Symantec NetBackup 7.0 for
 Windows (STS)
 http://www.examsking.com/ST0-91W.html




                                          Exams King

                                          www.examsking.com
Question: 1



Which two are valid Media Manager storage unit types? (Select two.)

A. standalone tape drive
B. NDMP devices
C. AdvancedDisk
D. Robot
E. BasicDisk

                                                                                      Answer: A,D,



Question: 2



On which system(s) is the Symantec NetBackup 7.0 LiveUpdate agent installed by default?

A. master server only
B. master server and media server only
C. master server, media server, and client
D. media server and client only

                                                                                       Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-91W, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                  2
Question: 3


A Symantec NetBackup 7.0 administrator at an accounting company has assigned the following default data
classifications to the data that is being protected on a single disk storage unit.
Type of data         Data Classification
E-mail              Platinum
Financial data       Gold
Sales              Silver
Personnel           Bronze
Disk space is now limited and the administrator needs to ensure that financial data is preserved longer than
e-mail dat
a. What should the administrator do?
A. delete the Platinum data classification ID associated with e-mail data and re-define it for use with financial
data
B. temporarily suspend the NetBackup scheduler, alter the Data Classification Names and Description to
reflect their new values, and resume the scheduler
C. manually duplicate the data again to the same disk storage unit using a lifecycle policy and set the data
classification value to Platinum
D. alter the rank for the Gold data classification to be higher than the rank of the Platinum data classification

                                                                                           Answer: D



Question: 4



Multiple data streams are configured and there is a policy with four items in the backup selections list.
Storage units with multiple tape drives are set up to "allow multiple concurrent write drives." Only
one job is going active at a time. What must be set to a value greater than 1 to allow all four streams to go
active concurrently?

A. the master server "Maximum jobs per client" host property
B. the master server "Maximum backup copies" host property
C. the storage unit "Maximum streams per drive" attribute
D. the tape drive "Media multiplexing" property

                                                                                           Answer: A




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-91W, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                                 3
Question: 5



An organization has a library with ten drives on the Storage Area Network (SAN). The library can be reached
by all five media servers. Currently, two drives are assigned per media server. Which option or agent can be
used to allow each media server to use all drives on the SAN?

A. NetBackup Virtual Tape Option
B. Shared Storage Option
C. NetBackup OpenStorage
D. NetBackup SAN Media Server

                                                                                        Answer: B



Question: 6

What does Media Manager do when a volume reaches maximum mounts?

A. suspend the tape
B. freeze the tape
C. expire the tape
D. return the tape to scratch pool

                                                                                        Answer: A



Question: 7

Which two statements are true about the function of the Initiate Import utility in Symantec Netbackup 7.0?
(Select two.)

A. Phase I creates a list of expired images.
B. Phase II lists and creates image files from tape or disk.
C. Phase I reads and creates image files in the image database.
D. Phase I requires each tape to be mounted if tape media is used.
E. Phase II imports the backups and creates fragments.

                                                                                      Answer: A,D,


For interactive and self-paced preparation of exam ST0-91W, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                            4
Question: 8


What is an accurate description of a Symantec NetBackup 7.0 domain?

A. all media servers and clients owned by multiple master servers
B. all clients owned by multiple master servers
C. all media servers and clients owned by one master server
D. all master and media servers on the same subnet

                                                                                       Answer: C



Question: 9


When performing a catalog backup, the Symantec NetBackup relational database (NBDB) is copied to a
temporary location before being backed up. On a Windows master server, where is the temporary location
for the NBDB files?

A. install_path\NetBackupDB\staging
B. install_path\NetBackupDB\temp
C. install_path\NetBackupDB\DbExt\Catalog
D. install_path\NetBackupDB\data
                                                                                       Answer: A



Question: 10


In Symantec NetBackup 7.0 and Media Manager, which two configurations are allowed? (Select two.)

A. media type = DLT, device = DLT, robot = TLD
B. media type = HCART, device = DLT, robot = TLD
C. media type = DLT2_CLN, device = DLT2, robot = TL8
D. media type = DLT2_CLN, device = DLT2, robot = TLD
E. media type = DLT4, device = DLT4, robot = TLD

                                                                                      Answer: A,D,



For interactive and self-paced preparation of exam ST0-91W, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                      5
 Thank You For Trying Our Demo



                       STS Partner Accreditation EXAM ST0-91W
                          Symantec NetBackup 7.0 for
                                Windows (STS)
                       http://www.examsking.com/ST0-91W.html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam ST0-91W, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-91W, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:3
posted:4/14/2011
language:English
pages:6
Description: This free SYMANTEC ST0-91W exam study material is provided by Examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific ST0-91W product page for more STS PARTNER ACCREDITATION ST0-91W preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.