Docstoc

CISCO UNIFIED COMMUNICATIONS 642-188

Document Sample
CISCO UNIFIED COMMUNICATIONS 642-188 Powered By Docstoc
					WWW.EXAMSKING.COM




 Cisco Unified Communications
 EXAM 642-188
 Implementing Cisco TelePresence
 Installations(ITI)
 http://www.examsking.com/642-188.html   Exams King

                                         www.examsking.com
Question: 1



When using the camera target on a Cisco TelePresence System 1300, how often do you *** are calibrated?

A. three times
B. twice
C. once
D. four times

                                                                                      Answer: C



Question: 2



Which device will cause a Cisco TelePresence call to drop if not plugged in?

A. microphone
B. Auto-Collaborate cable
C. camera Ethernet
D. speaker
E. camera HDMI

                                                                                      Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam 642-188, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                      2
Question: 3


Drag the CTS-1000 quick **** ***** from the left and **** on the night from start to **** ****




A.




                                                                                      Answer: A




For interactive and self-paced preparation of exam 642-188, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                               3
Question: 4


What are three reasons a dedicated CUCM cluster is recommended for Cisco TelePresence systems? (Choose
three.)

A. Can prioritize Cisco TelePresence traffic separate than other video traffic.
B. Easier to create trunks with a dedicated CUCM cluster.
C. The endpoints are able to connect faster.
D. Some endpoints do not work with Cisco IP Phones.
E. Production environment may not be running minimum CUCM version required for Cisco TelePresence.
F. Easier to manage Cisco TelePresence systems related CUCM upgrades.
                                                                                      Answer: B,C,F



Question: 5



Which would be considered the best environment to house a dedicated Cisco TelePresence system?

A. a conference room in the corner of a building with the best view
B. a conference room next to the elevator for easy accessibility
C. a conference room along an interior corridor
D. an open space in the demonstration area of a briefing center
E. a large meeting room used for events

                                                                                       Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam 642-188, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                      4
Question: 6



When booting the Cisco TelePresence 500,how do you determine which IP address is used by the coder
before connecting to the codec via WebGUI?

A. The coder uses 10.1.1.1 as its default IP setting
B. The IP address is displayed on the phone user interface
C. The coder uses 192.168.200.2 as its default IP setting
D. The IP address is displayed during the boot process on the phone

                                                                                        Answer: A




Question: 7



When building the large camera target for the Cisco TelePresence 1300, the target is placed on the easel
with the bottom edge of the target what distance from the ground?

A. 28 inches
B. 30 inches
C. 32 inches
D. 34 inches

                                                                                        Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam 642-188, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                        5
Question: 8



Which statement is correct when making preliminary adjustments to the vertical height of the display for a
pedestal stand-mounted Cisco TelePresence System 500?

A. Ensure that the user is at least 4 feet (1.2 meters) away from the display and that the display height is set
to 52 inches.
B. Ensure that the user is at least 4 feet (1.2 meters) away from the display.
C. The distance between eye level and the floor is 48 inches if the user height is unknown.
D. Raise the pedestal stand to its maximum height.

                                                                                           Answer: A




For interactive and self-paced preparation of exam 642-188, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                                6
 Thank You For Trying Our Demo




                           Cisco Unified Communications
                                  EXAM 642-188
                     Implementing Cisco TelePresence
                              Installations(ITI)
                      http://www.examsking.com/642-188.html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam 642-188, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam 642-188, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   7

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:66
posted:4/6/2011
language:English
pages:7
Description: This free CISCO 642-188 exam study material is provided by Examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific 642-188 product page for more CISCO UNIFIED COMMUNICATIONS 642-188 preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.