VMWARE VMWARE CERTIFIED PROFESSIONAL VCP 410

Document Sample
VMWARE VMWARE CERTIFIED PROFESSIONAL VCP 410 Powered By Docstoc
					         VMware Certified Professional EXAM VCP-410
                 VMware Certified Professional 14 on vSphere 4

         http://www.certificationtutorials.com/vmware/VCP-410-exam.htm




For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    1
       Question: 1.


       VMware Site Recovery Manager requires which of the following two VMware products as part of the solution
       (Choose Two)?

       A. VMware vCenter Server
       B. VMware Data Recovery
       C. VMware HA
       D. VMware ESX/esxi

                                                                                        Answer: AD


       Question: 2.


       A request has been made to the SAN Administrator to provision a new LUN. A LUN (LUN 6) is created and the
       SAN administrator presents the LUN to the ESX Server using the storage array SAN Management softwarE.
       After a Rescan operation on the ESX Server, the LUN does not show up. Other LUNs from the same storage
       array are visiblE. Which of the following could be the cause (Choose Two)?

       A. The HBA on the active path is shared with the service console
       B. LUN masking on a range of LUNS is enabled on the ESX Server, causing LUN 6 to be ignored
       C. Zoning is not set up correctly
       D. The LUN was not presented to file correct ESX Server

                                                                                        Answer: BD


       Question: 3.


       An Adrninistrator has determined that storage performance to a group of virtual machines is reduced during
       peak activity. The virtual machines are all located in a VMFS datastore called Production l on an Active/Active
       storage array. The ESX Host is currently configured with an MRU multipathing policy. Which of the following
       achons could be taken to improve the storage performance of these virtual machines (Choose Two)?

       A. Add additional physical storage and add an extent to the VMFS datastore called Productionl
       B. Change the storage multipathing policy to Fixed
       C. Change the storage multipathing policy to RoundRobin
       D. Add additional physical storage, create a new VMFS datastore called Production2 on the new storage, then
       migrate a portion of the virtual machines from Production l to Production 2

                                                                                        Answer: BD

For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                         2
       Question: 4.


       In configuing a VMware HA Cluster the System Administrator can configure Admission Control. There are two
       options: Prevent VMs from being powered on if they violate availability constraints, or Allow VMs to be
       powered on even if they violate availability constraints. If the System Administrator chooses the opition Allow
       VMs to be powered on even if they violate availability constraints then which of the following apply in the
       even of an ESX Host failure (Choose Two)?

       A. Virhal Machines can be powered on until the percentage of cluster resources reaches 25%
       B. Only Virhal Machines with a high restart priority will be restarted on surviving ESX Hosts
       C. VMware HA restarts Virtual Machines on surviving hosts with the most unreserved capacity
       D. VMware HA cannot guarantee that all VMs from a failed host will be restarted

                                                                                        Answer: CD


       Question: 5.


       An ESX Server in a DRS cluster is placed into Maintenance ModE. Which of the following conditions are true
       (Choose Two)?

       A. If the DRS cluster is in fully automated mode, DRS will automatically VMohon Virtual Machines to other ESX
       Servers
       B. If the DRS cluster is in manual mode then the ESX Host will not enter Maintenance Mode until all VMs are
       migrated or powered off
       C. If the DRS cluster is in partially automated mode then the Virtual Machines that have a High Restart Priority
       will be moved to another ESX Server
       D. If the DRS cluster is in partially automated mode, DRS will make a migration recommendation and then
       VMohon Virtual Machines to other ESX servers

                                                                                        Answer: AC




For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                          3
       Question: 6.


       If a virtual machine is removed from a Resource Pool, the total number of shares associated with the Resource
       Pool:

       A. Remains the same if a Custom Share value was configured, increases if a High, Medium or Low value was
       configured
       B. Remains the same
       C. Decreases
       D. Increases

                                                                                         Answer: A




       Question: 7.


       Which of the following migration techniques can be used to move virtual disk files to another datastore
       (Choose Two)?

       A. Migrating a Suspended Virtual Machine
       B. Storage VMotion
       C. VMware Data Recovery
       D. Vmotion

                                                                                         Answer: AB


       Question: 8.


       An administrator is migrating a virtual machine in a DRS cluster. The migration fails the Validahon Check due
       to a CPU incompatibility issuE. Which of the following steps can be taken to resolve the issue (Choose Two)?

       A. Identify the CPU feature incompatibility, then mask the feature on all virtual machines in the cluster
       B. Enable EVC in the DRS opitions
       C. Identify the CPU feature incompatibility, then disable the feature in the BIOS of the affected ESX Hosts
       D. Enable EVC from the configuration tab of each ESX Host

                                                                                        Answer: AD




For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                       4
       Question: 9.


       A user has permissions to create and manage alarms and tasks for a group of virtual machines. An
       administrator modifies permissions for the user so that they no longer create alarms. Once this change is
       made:

       A. The user can no longer create alarms and cannot modify or delete any existing alarms
       B. The user can no longer create alarms and cannot delete any existing alarms
       C. The user can no longer create alarms, but can modify or delete their existing alarms
       D. The alarms option is greyed out in the vSphere Client and no alarm related actions may be taken by the
       user

                                                                                           Answer: D


       Question: 10.


       Which action can be successfully performed when multiple datacenters are configured in vCenter
       Server?

       A. Virtual Machines can be failed over to another datacenter (using HA)
       B. Virtual Machines can exist on hosts in a DRS cluster that spans datacenters
       C. Virtual Machines in one datacenter can be cloned to another datacenter
       D. Virtual Machines in one datacenter can be VMotion migrated to another datacenter

                                                                                           Answer: C


       Question: 11.


       In Guided Consolidation , a higher Confidence Metric indicates which of the following?

       A. The displayed destination ESX Server is the best fit from all available ESX Servers
       B. A given destination ESX Server is a better fit for the source machine
       C. The data collected from the source machine is more reliable
       D. The source machine is a better candidate for virtualization

                                                                                           Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features           http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                     5
       Question: 12.


       When removing a role, which of the following applies (Choose Two)?

       A. Users assigned to the removed role can be reassigned to any other existmg role
       B. Users assigned to the removed role lose all privileges
       C. Users assigned to the removed role are unaffected, but new users cannot be assigned the removed role
       D. Users assigned to the removed role are automatically assigned the Read Only role

                                                                                        Answer: BC


       Question: 13.


       Which of the following CHAP Authentication mechanisms is available when using Software iSCSI, but not
       Hardware iSCSI?

       A. Mutual CHAP
       B. Oneway CHAP
       C. PerSubnet CHAP
       D. PerTarget CHAP

                                                                                        Answer: A


       Question: 14.


       In vSphere 4, when multiple Multipathing Pluggable (MPPs) exist, the Pluggable Storage Architecture (PSA)
       performs which of the following two tasks (Choose Two)?

       A. Manages physical path claiming and unclaiming
       B. Associates of physical paths with logical devices
       C. Implements logical device bandwidth sharmg
       D. Provides logical device and physical path F/O statistics

                                                                                       Answer: AD




For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    6
       Question: 15.


       If you cannot connect to a standalone ESX Host with the vSphere client, which command would you use to
       verify that the VMware Host Agent is running (Choose Two)

       A. ps-ef ︱grep hostd
       B. vmware-v
       C. service mgmt-vmware status
       D. esxcfg-info

                                                                                        Answer: AC




For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    7
         Thank You For Trying Our Demo




         VMware Certified Professional EXAM VCP-410
                 VMware Certified Professional 14 on vSphere 4

         http://www.certificationtutorials.com/vmware/VCP-410-exam.htm


       If you have any questions or difficulties regarding this
       product, feel free to contact Us.
       For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our
       practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
       features!




For interactive and self-paced preparation of exam VCP-410, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    8

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Stats:
views:84
posted:3/22/2011
language:English
pages:8
Description: VMWARE CERTIFIED PROFESSIONAL VCP-410 exams questions demo, these are the actual questions possible in VMWARE CERTIFIED PROFESSIONAL VCP-410 exam. All Certification Tutorials products are provided with full technical support and money back guarantee. Visit: certificationtutorials.com for VMWARE CERTIFIED PROFESSIONAL and other VMWARE certification preparation material. Free Demos Available.