Docstoc

HP HP APC HP0 J40 (PDF)

Document Sample
HP HP APC HP0 J40 (PDF) Powered By Docstoc
					                        HP APC EXAM HP0-J40
                          Designing HP StorageWorks Solutions

              http://www.certificationtutorials.com/hp/HP0-J40-exam.htm




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-J40, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    1
       Question: 1


       A consultant designs a storage management solution focused on chargeback options for a mid-sized customer. Which
       option for storage service cost management is used in HP Storage Essentials SRM when costs are based on the ownership
       percentage of a department?

       A. fabric-based
       B. storage-based
       C. asset-based
       D. department-based

                                                                                              Answer: C

       Question: 2


       A consultant recently visited a customer at a paper manufacturing site. The company has a small IT staff that performs
       basic server and storage administration. The IT staff wants a simple way to diagnose system faults, perform basic
       configuration management and keep system software up-to-date. The paper manufacturer currently has EVA-based
       storage, a small SAN, and 10-15 servers. Two of these servers are VMware hosts, with 10-20 VMs per host running both
       Windows Server and SuSE Enterprise Linux operating systems. Which HP software should the consultant recommend to
       meet the IT staff's requirements?

       A. HP ProLiant Essentials Manager
       B. HP System Management Platform
       C. HP Storage Essentials
       D. HP Systems Insight Manager

                                                                                              Answer: D

       Question: 3


       A customer needs a proposal for an HP Compliance Archiving solution. Which tool assists in defining and sizing the
       solution?

       A. HP Storage Builder for Windows
       B. HP StorageWorks Sizing Tool
       C. HP Integrated Archive Platform Sizing Tool
       D. HP Enterprise Configurator

                                                                                              Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-J40, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features              http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                                2
       Question: 4


       A consultant sees an opportunity within a customer environment for a Converged Infrastructure as the customer already
       has many of the A consultant sees an opportunity within a customer? environment for a Converged Infrastructure as the
       customer already has many of the building blocks necessary. The customer's goals are to accelerate standardization, reduce
       operational costs and accelerate business results. The customer needs to be transitioned away from a product centric
       approach. Which model enables the customer 1o achieve their goals?

       A. data center smart model
       B. accelerate Converged Infrastructure model
       C. wire-once infrastructure model
       D. shared-service management model

                                                                                                   Answer: D

       Question: 5


       A customer wants to align their IT infrastructure to their rapidly growing business processes and needs support in
       designing a long term strategy. In a first meeting, a consultant presents a roadmap to migrate the existing traditional
       environment into a virtualized infrastructure. Which action could be a first milestone in the storage roadmap?

       A. create a bill of material to support the selling process
       B. perform a workshop to evaluate current resources and processes
       C. evaluate a proof of concept checklist to verity design feasibility
       D. verify component interoperability to strengthen the proposed design

                                                                                                   Answer: B

       Question: 6


       A consultant designs a disaster tolerance and disaster recovery solution in a Windows environment using Enterprise Virtual
       Arrays (EVAs) and Cluster Extension EVAs (CLXs).Why should a majority node be set or a file share witness be
       integrated in the design?

       A. to verity that source and destination copies are identical
       B. to prevent systems of LUN mapping changes in case of failover
       C. to provide protection against split-brain situations
       D. to guarantee the highest possible data consistency in the environment

                                                                                                   Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-J40, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                  http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                                    3
       Question: 7


       A flower distribution company is planning to redesign their web site and offer additional products and delivery services.
       They expect a significant increase in web traffic and sales. They want to ensure a quick response time and in some cases,
       provide same day delivery of an order. This will put an increased demand on their existing IT environment. This
       environment consists of a small SAN, two C7000 blade chassis and a storage array. Which changes to their environment
       are recommended? (Select two.)

       A. upgrade to larger disks in the storage array
       B. install an IC Accelerator in BladeSystem
       C. install additional disks in the storage array
       D. set up replication between the storage blades and the storage array
       E. install additional SAN switches

                                                                                               Answer: BC




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-J40, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                                   4
         Thank You For Trying Our Demo




                        HP APC EXAM HP0-J40
                          Designing HP StorageWorks Solutions

              http://www.certificationtutorials.com/hp/HP0-J40-exam.htm

       If you have any questions or difficulties regarding this
       product, feel free to contact Us.
       For interactive and self-paced preparation of exam HP0-J40, try our
       practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
       features!




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-J40, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    5

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Stats:
views:14
posted:3/22/2011
language:English
pages:5
Description: HP APC HP0-J40 exams questions demo, these are the actual questions possible in HP APC HP0-J40 exam. All Certification Tutorials products are provided with full technical support and money back guarantee. Visit: certificationtutorials.com for HP APC and other HP certification preparation material. Free Demos Available.