Docstoc

SYMANTEC SYMANTEC ASC ASC-099

Document Sample
SYMANTEC SYMANTEC ASC ASC-099 Powered By Docstoc
					            Symantec ASC EXAM ASC-099
                            ASC Archiving and eDiscovery 2010

        http://www.certificationtutorials.com/symantec/ASC-099-exam.htm




For interactive and self-paced preparation of exam ASC-099, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    1
       Question: 1


       How does the Domino Archiving task determine whether items are eligible for archiving?

       A. It check the messages properties.
       B. It check the hidden view of the mail file.
       C. Enterprise Vault Domino Gatewaydeterminesthe eligibility.
       D. none ofthe above

                                                                                        Answer: B


       Question: 2

       When identifying risks, an administrator should prioritize them according to what? (Select two.)

       A. likelihood of occurrence
       B. order of occurrence
       C. level of inconvenience to the customer
       D. impact to the project
       E. visibility to senior management

                                                                                       Answer: A, D


       Question: 3

       Which section is NOT part of the EVPM initialization file?

       A. Directory
       B. Archive
       c. Filter
       D. Permission

                                                                                        Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam ASC-099, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    2
       Question: 4

       Which of the following two items you need to review on the internal planning call after the Statement of Work
       (SOW) has been signed? (Select two.)

       A. Project Closeout document
       B. Software Purchase Order
       C. Software Replacement project plan
       D. Signed Statement of Work (SOW)
       E. Software Licensing Quote

                                                                                       Answer: B, 0


       Question: 5

       By default, the content for files larger than which size will NOT be indexed?

       A. 50MB
       B. 150 MB
       C. 200 MB
       D. 250 MB

                                                                                        Answer: A


       Question: 6

       Which two kinds of data are located in the header cache? (Select two.)

       A. retention category
       B. attachments
       C. message body
       D. index
       E. folder hierarchy

                                                                                       Answer: A, E




For interactive and self-paced preparation of exam ASC-099, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                       3
       Question: 7

       When running the Enable Mailbox Wizard, the message “No Mailboxes found” is displayed. What might be the
       problem?

       A. The Archiving task has not run.
       B. The Provisioning task is not running.
       C. Provisioning has never been run.
       D. An archive has not been created.

                                                                                         Answer: C


       Question: 8

       Before going to a customer site for solution deployment, what should a consultant check for?

       A. places to stay and eat
       B. product updates
       C. competitive products
       D. customer’s competition

                                                                                        Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam ASC-099, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    4
         Thank You For Trying Our Demo




            Symantec ASC EXAM ASC-099
                            ASC Archiving and eDiscovery 2010

        http://www.certificationtutorials.com/symantec/ASC-099-exam.htm


       If you have any questions or difficulties regarding this
       product, feel free to contact Us.
       For interactive and self-paced preparation of exam ASC-099, try our
       practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
       features!




For interactive and self-paced preparation of exam ASC-099, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    5

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Stats:
views:18
posted:3/22/2011
language:English
pages:5
Description: SYMANTEC ASC ASC-099 exams questions demo, these are the actual questions possible in SYMANTEC ASC ASC-099 exam. All Certification Tutorials products are provided with full technical support and money back guarantee. Visit: certificationtutorials.com for SYMANTEC ASC and other SYMANTEC certification preparation material. Free Demos Available.