; 642 974
Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out
Your Federal Quarterly Tax Payments are due April 15th Get Help Now >>

642 974

VIEWS: 24 PAGES: 5

  • pg 1
									                TestKing Cisco 642-974 Exam Questions & Answers




642-974
Data Center Network Infrastructure Support - 2

Exam number/code: 642-974
Exam name: Data Center Network Infrastructure Support - 2
Questions & Answers: 118 Q&A
Related Certifications: Specialist




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Cisco 642-974 questions and answers to practice for your next Cisco certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 642-974 brain dumps in retention
and skill building.

Cisco 642-974 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Cisco 642-974 preparation tools are the perfect fit for any Cisco certification
candidate with 642-974 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                TestKing Cisco 642-974 Exam Questions & Answers


  Exam: 642-974 Certification Questions & Answers


Question 1:

On a Cisco Catalyst 6500 Series Switch, how many physical links can be aggregated into an
EtherChannel group?

A. 16
B. 8
C. 32
D. 4

Answer: B



Question 2:

What will be upgraded as a result of this command?

upgrade ftp://ftpuser@10.1.2.3//upgrade/IPS-K9-r-1.1-a-5.1-1.pkg

A. both application and recovery partitions immediately
B. application partition
C. both application and recovery partitions at the next scheduled automatic IDSM update
D. recovery partition

Answer: D



Question 3:

How can you configure the NAM to view a list of all switches that are sending NDE packets?

A. Enter the commandsh data-source nde.
B. Configure Cisco Discovery Protocol to detect all switches on the network.
C. The NAM will automatically detect NDE broadcasts and add each switch to the NetFlow
device table.
D. LaunchNetFlow Listening Mode from the Cisco Traffic Analyzer application.

Answer: D



Question 4:

You work as a systems administrator at Pass4sure.com. As far as you know, which two are
the roles of the authentication server in Cisco TrustSec? (Choose two.)

A. provide authorization policy for supplicants
B. supplicant authentication
C. enforce Security-groupACLs
D. provide re-authentication timeouts

Answer: A,B



Question 5:
               TestKing Cisco 642-974 Exam Questions & Answers
You are the senior desktop administrator for Pass4sure.com. When you take an action on
ISSU, Which two of following features may be used during an ISSU? (Choose two.)

A. Nonstop Forwarding
B. Stateful Switchover
C. virtual device contexts
D. Fibre Channel over Ethernet

Answer: A,B



Question 6:

You work as a network administrator at TestKing.com. You study the exhibit carefully. Which
command enables Telnet management of the FWSM from the remote management
workstation at 192.168.1.23?

Exhibit:




A. telnet 10.0.1.2 outside
B. telnet 192.168.1.23 255.255.255.255 outside
C. telnet 192.168.1.0 255.255.255.0
D. telnet 10.0.1.0 255.255.255.0 outside

Answer: B



Question 7:

Which step will configure high availability on two IDSMs in in-line mode?

A. Install theIDSMs in separate chassis.
B. Configure anEtherChannel between the two IDSMs.
C. Enable hardware bypass on the primary IDSM.
D. Enable software bypass on the backup IDSM.

Answer: D



Question 8:

You are a help desk trainee for Pass4sure.com. When you configure the network, the
Graceful Restart feature permits routers to perform which function?

A. initialize the standby supervisor transparently
B. remain in the data forwarding path through a process restart
C. perform a more rapid reboot
D. maintain management connections through a supervisor switchover

Answer: B
                TestKing Cisco 642-974 Exam Questions & Answers
Question 9:

You are a Cisco engineer of Pass4sure.com. While implementing the network, which two
improved Ethernet features facilitate FCoE? (Choose two.)

A. virtual interface group
B. collision avoidance
C. priority flow control
D. jumbo frames

Answer: C,D



Question 10:

You work as the network administrator at Pass4sure.com. As far as you know, while
deploying the network, which protocol feature examines Layer 2 traffic within a VLAN to find
out the ports where interested multicast receivers reside?

A. Internet Group Management Protocol (IGMP) queries
B. Cisco's Protocol Independent Multicast inspection
C. Cisco's Protocol Independent Multicast rendezvous point
D. IGMP snooping

Answer: D



Question 11:

You are a Cisco engineer of Pass4sure.com. When you deploy the network, which is the first
step of the ISSU process?

A. Switch over to the standby supervisor.
B. Bring up the standby supervisor with the newkickstart image.
C. Upgrade the BIOS of standby supervisors.
D. Upgrade the BIOS of the active supervisor.

Answer: C



Question 12:

You work as the network administrator at Pass4sure.com. In the configuration of the
company network, which of following commands creates a private VLAN relationship
between a primary VLAN and a secondary VLAN?

A. private-vlan association
B. private-vlan type
C. private-vlan mapping
D. switchport private-vlan

Answer: A



Question 13:

An FWSM is running in transparent mode. Which command will prevent spanning-tree
routing loops?

A. access-list [name]ethertype permit bpdu
                TestKing Cisco 642-974 Exam Questions & Answers
B. access-list [name]ethertype permit bpdu any any
C. access-list [name] extended permitbpdu any any
D. access-list [name] extended permitstp any any eq bpdu

Answer: A



Question 14:

You are a Cisco engineer of Pass4sure.com. You are maintaining the company network, as
much as you know, which of the following information will be included when information
gathered during the DCNM initial discovery ?

A. management information base (MIB) stems
B. directly connected devices only
C. Simple Network Management Protocol (SNMP) clients
D. running configuration

Answer: D



Question 15:

What can you do to obtain faster RPR+ failover?

A. Minimize the number of entries in the Layer 3 routing tables.
B. Disable core dump on both supervisors.
C. Use RPR instead of RPR+.
D. Decrease the supervisor synchronization interval.

Answer: B



  Related 642-974 Exams:




  Popular Certification Exams:


000-647            3M0-212            1Y0-913            4H0-020      190-753
000-210            1z0-242            1z0-211            642-533      70-444
E20-340            SC0-411            190-849            1Y0-259      HP0-461


  Hot Certifications:


DBA                MCSE 2003          DB2                ACPT         MCSE 2008
                   Security


  Popular Certification Providers:


Intel              ETA                EMC                GRE          CIW

								
To top