Docstoc
EXCLUSIVE OFFER FOR DOCSTOC USERS
Try the all-new QuickBooks Online for FREE.  No credit card required.

BCP-520 Question Answers

Document Sample
BCP-520 Question Answers Powered By Docstoc
					           www.certsking.com




                        BMCIS Exam-BCP-520
                      Integrating the BlackBerry MVS Solution

                            http://www.certsking.com/BCP-520.html




                                        Total Questions:                      10




For interactive and self-paced preparation of exam BCP-520, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    1
      Question: 1


      When a BlackBerry MVS user places a BlackBerry device-initiated call to an external number, what must occur
      to complete the call? (Choose one.)

      A. The BlackBerry MVS Session Manager must initiate a call to the user mobile number
      B. The PBX must set up a SIP call to the user desk phone
      C. The BlackBerry Enterprise Server must send a data packet to the user BlackBerry device with ANI
      information
      D. The BlackBerry MVS Session Manager must initiate a call to the external number the user dialed
      E. The BlackBerry MVS Client must send a registration notice to the PBX

                                                                                              Answer: D


      Question: 2


      What is the default line port for the BlackBerry MVS Telephony Connector configuration? (Choose one.)

      A. 1433
      B. 1301
      C. 4101
      D. 5060
      E. 6060
      F. 8445

                                                                                              Answer: D


      Question: 3


      Within the BlackBerry MVS Console, where are call direction settings configured for BlackBerry MVS Voice
      over Mobile calls? (Choose one.)

      A. Class of Service
      B. Templates
      C. Users
      D. Telephony Connectors
      E Session Managers

                                                                                               Answer: A



For interactive and self-paced preparation of exam BCP-520, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                               2
      Question: 4


      Which two features does BlackBerry Desktop Manager offer that BlackBerry Web Desktop Manager does not?
      (Choose two.)

      A. Wi-Fi network
      B. Voice VLAN
      C. SIP Line
      D. VoIP connector
      E. SIP Trunk

                                                                                           Answer: C, E


      Question: 5


      Which calling type requires that a DID be assigned to the BlackBerry MVS Session Manager? (Choose one)

      A. BlackBerry device-initiated calling
      B. Voice over Wi-Fi calling
      C. PBX-initiated calling
      D. Voice mail integration
      E. Call transferring

                                                                                             Answer: A


      Question: 6


      Which two of the following components are used when a BlackBerry MVS user makes an internal call over Wi-
      Fi? (Choose two.)

      A. BlackBerry Enterprise Server
      B. SIP Trunk
      C. BlackBerry MVS Console
      D. PSTN Voice Gateway
      E. BlackBerry MVS Session Manager

                                                                                           Answer: A, E



For interactive and self-paced preparation of exam BCP-520, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                             3
      Question: 7


      Which two security features are available with BlackBerry MVS 5.0? (Choose two.)

      A. AES encryption
      B. Peer-to-Peer encryption
      C. Call and Diagnostic Logging
      D. Authentication of BlackBerry MVS users
      E. SIMIME encryption

                                                                                              Answer: C, D


      Question: 8


      Which three user settings can be used to determine if the BlackBerry device will ring for an incoming
      BlackBerry MVS call? (Choose three.)

      A. Call direction
      B. Call scheduling
      C. Line Preference
      D. Allowed caller list
      E. Unknown caller

                                                                                             Answer: B, D, E


      Question: 9


      Which two databases are supported on the BlackBerry Enterprise Server? (Choose two.)

      A. IBMDB2UDB
      B. Microsoft SQL Server 2008
      C. Oracle Database
      D. Microsoft SQL Server 2005 SP2
      E. Microsoft Access 2007

                                                                                              Answer: B, D




For interactive and self-paced preparation of exam BCP-520, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                            4
      Question: 10


      Which two desk phone features are accessible from the BlackBerry MVS Client? (Choose two.)

      A. Call park
      B. Hold and resume calls
      C. Calltransfer
      D. Call Forwarding
      E. Multiple Line Selection

                                                                                          Answer: B, C




For interactive and self-paced preparation of exam BCP-520, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                       5
        Thank You For Trying Our Demo



                        BMCIS Exam-BCP-520
                      Integrating the BlackBerry MVS Solution

                            http://www.certsking.com/BCP-520.html



      If you have any questions or difficulties regarding this
      product, feel free to contact Us.
      For interactive and self-paced preparation of exam BCP-520, try our
      practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
      features!




For interactive and self-paced preparation of exam BCP-520, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:2
posted:3/9/2011
language:English
pages:6
Description: Enjoy free BCP-520 exam preparation material. Certsking.com is the industry leader in all BLACKBERRY and other IT certification preparation products. BLACKBERRY BMCIS BCP-520 and all other exam products are provided with full technical support and money back guarantee.