CertDumps 642-902 Exam Answers by wuwei19871118

VIEWS: 96 PAGES: 8

									       Cisco 642-902

implementing cisco ip routing




         Version Demo
         Version:Demo




                          Total Questions 20
                                          20)
                                Questions(20
Question: 1
Two Certdumps EIGRP routers are attempting to establish themselves as neighbors.
multicast packet type is responsible for neighbor discovery?


A. Update
B. Query
C. Acknowledgment
D. Reply
E. Hello
F. None of the other alternatives apply


Answer: E


Question: 2
EIGRP is being used as the routing protocol on the Certdumps network. While
troubleshooting some network connectivity issues, you notice a large number of EIGRP SIA
(Stuck in Active) messages. What causes these SIA routes? (Select two)


A. The neighboring router stops receiving ACK packets from this router.
B. The neighboring router starts receiving route updates from this router.
C. The neighboring router is too busy to answer the query (generally caused by high CPU
utilization).
D. The neighboring router is having memory problems and cannot allocate the memory to
process the query or build the reply packet.


Answer: C, D


Question: 3
Router PG1 is an ABR that is part of the Certdumps OSPF network. PG1 has been configured
with the “area range” command. What does this command provide?


A. It provides the range of areas in the OSPF internetwork.
B. It provides the range of areas in which this ABR participates.
C. It provides a summary of networks to be advertised outside the area.
D. It provides a summary of networks outside the area and inside the AS.


Answer: C


Question: 4
Router PG1 is configured for BGP and peering with other BGP routers has been established.
During the BGP configuration on this router, the command “aggregate-address
173.33.0.0255.255.252.0” was issued. However, the peers do not receive this aggregate
network in BGP advertisements. Also, the router does not have this aggregate network in its
BGP table. Which option indicates a possible reason this command did not cause the router to
advertise the aggregate network to its peers?


A. The next hop IP address must be a loopback address.
B. Interface NULL 0 is likely shutdown.
C. The IGP running on this router does not have network 173.33.0.0/22 installed.
D. The BGP command no synchronization is missing.
E. Subnets of 173.33.0.0/22 do not exist in the BGP table.
F. The BGP command no auto-summary is missing.


Answer: E


Question: 5
Hosts on the Certdumps LAN are IPv6 enabled. When an IPv6 enabled host boots, it sends a
router solicitation (RS) message to the Certdumps router. This IPv6 router responds with a
router advertisement (RA). Which two items are contained in the RA? (Select two)


A. Any route advertisements it has received
B. Request for the local host IP address
C. Keepalive timers
D. Prefixes for the link
E. Lifetime of the prefix
F. IPv6 address for the host


Answer: D, E


Question: 6
Certdumps is using 6to4 tunneling within their IPv6 network. Which two statements about this
kind of tunneling are accurate? (Choose two)


A. 6to4 is a manual tunnel method.
B. Prepending a reserved IPv6 code to the hexadecimal representation of 192.168.0.1
facilitates 6to4 tunneling.
C. Each 6to4 site receives a /48 prefix in a 6to4 tunnel.
D. 2002::/48 is the address range specifically assigned to 6to4.
E. Prepending 0x2002 with the IPv4 address creates an IPv6 address that is used in 6to4
tunneling.


Answer: C, E


Question: 7
During a redistribution of routes from OSPF into EIGRP, the Certdumps administrator notices
that none of the OSPF routes are showing up in EIGRP. What are two possible causes?
(Choose two.)
A. Incorrect distribute lists have been configured
B. Missing ip classless command
C. CEF not enabled
D. No default metric configured for EIGRP


Answer: A, D


Question: 8
What is the international standard for transmitting data over a cable system?


A. PPPoE
B. AAL5
C. DOCSIS
D. CMTS
E. IPTV


Answer: C


Question: 9
When configuring EIGRP on new WAN technologies such as an MPLS VPN or Metro
Ethernet, it is important that an engineer understand what layer of the OSI model these
technologies function on to determine how EIGRP will form neighbor relationships. From the
choices below, choose the proper OSIlayer each WAN technology runs on. Choose two.


A. MPLS VPN is a layer 2 technology
B. Metro Ethernet is a layer 2 technology
C. MPLS VPN is a layer 3 technology
D. Metro Ethernet is a layer 3 technology
E. MPLS VPN is a layer 4 technology


Answer: B, C


Question: 10
Which statement about a non-zero value for the load metric (k2) for EIGRP is true?
Select the best response.


A. A change in the load on an interface will cause EIGRP to recalculate the routing metrics
and send a corresponding update out to each of its neighbors.
B. EIGRP calculates interface load as a 5-minute exponentially weighted average that is
updated every 5 minutes.
C. EIGRP considers the load of an interface only when sending an update for some other
reason.
D. A change in the load on an interface will cause EIGRP to recalculate and update the
administrative distance for all routes learned on that interface.
Answer: C


Question: 11
The administrator wants to verify the current state of the OSPF database loading process.
Which show command should the administrator use?
Select the best response.


A. show ip ospf [process-id] interface
B. show ip ospf neighbor
C. show ip ospf [process-id]
D. show ip ospf [process-id area-id] database


Answer: B


Question: 12
Which two methods use IPsec to provide secure connectivity from the branch office to the
headquarters office? (Choose two.)
Select 2 response(s).


A. DMVPN
B. MPLS VPN
C. Virtual Tunnel Interface (VTI)
D. SSL VPN
E. PPPoE


Answer: A,C


Question: 13
To make OSPF area 4 totally stubby, the following command was issued on the ABR in router
configuration mode:
area 4 stub
Which two things need to be done to finish making area 4 a totally stubby area? (Choose two.)
Select 2 response(s).


A. Apply the area 4 stub command to all routers in the area.
B. On the ABR, use the area 4 stub command with the no-summary keyword.
C. On the ABR, specify a default cost for the area with the area default-cost command.
D. On the ABR, use the default-information originate command to inject a default route into
area 4.
E. Use the auto-cost command on each router in the area to automatically determine the cost
to other OSPF areas.


Answer: A,B
Question: 14
Which of the following are requirements of OSPF router connections?
Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply.


A. The routers must not be passive in the command interface.
B. Interfaces' primary addresses must be in the same subnet.
C. K values used in metric calculations must match.
D. Router IDs must be the same.
E. Hello timer and the Hold timer must match.


Answer: A, B, E


Question: 15
Which two statements are true of the OSPF link-state routing protocol? (Choose two.)
Select 2 response(s).


A. Using the Bellman-Ford algorithm, each OSPF router independently calculates its best
paths to all destinations in the network.
B. Using the DUAL algorithm, each OSPF router independently calculates its best paths to all
destinations in the network.
C. OSPF sends summaries of individual link-state entries every 30 minutes to ensure LSDB
synchronization.
D. OSPF sends triggered updates when a network change occurs.
E. OSPF sends updates every 10 seconds.
F. When a link changes state, the router that detected the change creates a link-state
advertisement (LSA) and propagates it to all OSPF devices using the 224.0.0.6 multicast
address.


Answer: C,D


Question: 16
Which three statements are true about IP multicast configuration? (Choose three.)
Select 3 response(s).


A. PIM sparse mode interfaces are always added to the multicast routing table in a router.
B. PIM dense mode interfaces are always added to the multicast routing table in a router.
C. PIM sparse-dense mode acts as PIM dense mode if an RP is not known.
D. PIM sparse-dense mode and PIM dense mode require an RP on the network.
E. PIM sparse mode and PIM sparse-dense mode require an RP on the network.
F. PIM sparse mode and PIM dense mode require an RP on the network.


Answer: B,C,E
Question: 17
Which IPv6 address correctly compresses the IPv6 unicast address
2001:0:0:0:0DB8:0:0:417A?
Select the best response.


A. 2001:0DB8:417A
B. 2001::0DB8::417A
C. 2001:::0DB8::417A
D. 2001:0DB8:0:0:417A
E. 2001::DB8:0:0:417A
F. 2001:::0DB8:0:0:417A


Answer: E


Question: 18
A router is running BGP and receives more than one route for a particular prefix. Assume all
the routes for this prefix have the same attributes. Which three path features would be
reasons be for the router to ignore some of the routes and not consider them as candidates
for the best path? (Choose three.)
Select 3 response(s).


A. paths that are marked as synchronized in the show ip bgp output
B. paths that are marked as not synchronized in the show ip bgp output
C. paths for which the NEXT_HOP is accessible
D. paths for which the NEXT_HOP is inaccessible
E. paths from an external BGP (eBGP) neighbor if the local autonomous system (AS) appears
in the AS_PATH
F. paths from an internal BGP (iBGP) neighbor if the local autonomous system (AS) appears
in the AS_PATH


Answer: B,D,E


Question: 19
Which EIGRP packet statement is true?
Select the best response.


A. On high-speed links, hello packets are broadcast every 5 seconds for neighbor discovery.
B. On low-speed links, hello packets are broadcast every 15 seconds for neighbor discovery.
C. Reply packets are multicast to IP address 224.0.0.10 using RTP.
D. Update packets route reliable change information only to the affected routers.
E. Reply packets are used to send routing updates.


Answer: D
Question: 20
In IPv6, the interfaces running OSPF can be configured with multiple address prefixes. Which
statement is true about the IPv6 addresses that can be included into the OSPF process?
Select the best response.


A. Specific addresses cannot be selected for importation into the OSPF process.
B. Specific addresses can be selected using an ACL.
C. Specific addresses can be selected using a route map.
D. Specific addresses can be selected using a prefix list.


Answer: A

								
To top