Citrix 1Y0-A03 PDF Exam Questions and Answers from Testking

Document Sample
Citrix 1Y0-A03 PDF Exam Questions and Answers from Testking Powered By Docstoc
					                TestKing Citrix 1Y0-A03 Exam Questions & Answers




1Y0-A03
Citrix XenDesktop 2.0 Enterprise Edition: Administration

Exam number/code: 1Y0-A03
Exam name: Citrix XenDesktop 2.0 Enterprise Edition:
Administration
Questions & Answers: 63 Q&A
Related Certifications: CCA



Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Citrix 1Y0-A03 questions and answers to practice for your next Citrix certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 1Y0-A03 brain dumps in
retention and skill building.

Citrix 1Y0-A03 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Citrix 1Y0-A03 preparation tools are the perfect fit for any Citrix certification
candidate with 1Y0-A03 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
               TestKing Citrix 1Y0-A03 Exam Questions & Answers


  Exam: 1Y0-A03 Certification Questions & Answers


Question 1:

In a XenDesktop environment, which two roles does Microsoft Active Directory serve?
(Choose two.)

A. Securing remote access to virtual desktops and applications
B. Securing the communication between the Desktop Delivery Controllers and the virtual
desktops
C. Enabling virtual desktops to discover the Desktop Delivery Controllers in a farm
D. Creating trusts to join domains in different trees

Answer: B,C



Question 2:

On which component should an administrator install the Virtual Desktop Agent for a
XenDesktop environment that includes Provisioning Server and XenServer?

A. Desktop Delivery Controller
B. Virtual machine
C. Provisioning Server
D. Target device

Answer: B



Question 3:

An administrator recently edited several properties in a desktop group. Some of the changes
the administrator made include:Changing the desktop group nameModifying the idle pool
settingsChanging the logoff behaviorAllowing all connections without the need for Access
Gateway Standard Edition
Before editing the desktop group, the administrator also set up a policy to disable USB drive
mapping for the desktop group. However, when the administrator tests the policy by logging
into a virtual desktop as a user, USB drive mapping is still allowed.
How can the administrator configure the environment to work properly for the desktop
group?

A. Edit the policy to log off all users and reboot their virtual desktops
B. Configure the policy so that all drives are disabled
C. Configure the farm to disallow connections through Access Gateway Standard Edition
D. Edi the desktop group name in the policy to match the new desktop group name

Answer: D



Question 4:

Which two components must an administrator use to provide secure access to virtual
desktops for remote users? (Choose two.)

A. Web Interface
B. Access Gateway Standard Edition
C. Program Neighborhood
                TestKing Citrix 1Y0-A03 Exam Questions & Answers
D. Citrix Desktop Toolbar

Answer: A,B



Question 5:

An administrator finished creating a vDisk named "CIS0109" and proceeds to open the
XenDesktop Setup Wizard. However, when the XenDesktop Setup Wizard launches, the
administrator does not see the vDisk. How can the administrator modify the vDisk to resolve
this issue?

A. Select "Enable Active Directory Machine Account Password Management"
B. Set the Access Mode to Private Image
C. Change thevDisk name to "CIS0109"
D. Unassign the vDisk from all target devices

Answer: C



Question 6:

An administrator receives several notices from users in a pooled desktop group that their
startup time is taking longer than expected when they log on to their virtual desktops. How
can the administrator reduce the amount of time users wait for their desktops to startup?

A. Edit the logoff behavior to suspend the virtual machine
B. Increase the idle desktop pool count
C. Change the desktop group to pre-assigned
D. Run dedicated blade PCS for the users in the desktop group

Answer: B



Question 7:

An administrator receives several notices from users in a pooled desktop group that their
startup time is taking longer than expected when they log on to their virtual desktops. How
can the administrator reduce the amount of time users wait for their desktops to startup?

A. Edit the logoff behavior to suspend the virtual machine
B. Change the desktop group to pre-assigned
C. Increase the idle desktop pool count
D. Run dedicated blade PCS for the users in the desktop group

Answer: C



Question 8:

An administrator must select _____________ and _______________to configure a policy
for preventing users from connecting to their local network printers.

A. Disable TWAIN Redirection
B. Do not auto-create client printers
C. Turn off client printer mapping
D. Turn off COM port mapping

Answer: B,C
                TestKing Citrix 1Y0-A03 Exam Questions & Answers
Question 9:

An administrator is configuring a XenDesktop environment to include Provisioning Server
and XenServer. When configuring the XenDesktop environment with Provisioning server and
Xenserver, which DHCP option should the administrator select in order for the server to
identify the IP Address of the TFTP service?

A. 68
B. 66
C. 67
D. 60

Answer: B



Question 10:

An administrator needs to improve the performance of graphic-intensive applications for
users on lower bandwidth connections. However, the administrator must ensure that the
displayed images maintain high quality. The administrator decides to enable image
acceleration using lossy compression. Which two additional steps must the administrator
take to improve the performance of the application and maintain image quality? (Choose
two.)

A. Enable ultra-high compression
B. Restrict compression to connections under 512Kb/Sec
C. Set the compression level to medium
D. Enable heavyweight compression

Answer: C,D



Question 11:

In order to allow remote access through Access Gateway Standard Edition, an administrator
must set up _______.

A. IIS administration
B. Desktop Receiver Embedded on the endpoint device
C. A filter that allows users to connect
D. The Access Management Console

Answer: C



Question 12:

An administrator has added a virtual desktop to a desktop group in the Desktop Delivery
Controller farm. However, when the administrator checks the desktop group in the Access
Management Console, the desktop state for the virtual desktop lists it as "Not Registered".
According to best practice, which step should the administrator take first to troubleshoot this
issue?

A. Run theipconfig and ping <othermachine.domain.com> on the Desktop Delivery
Controller and Virtual Desktop Agent
B. Check that the system time on all systems is within one minute of each other
C. Remove the virtual desktop from the domain and then rejoin it
D. Reinstall the Virtual Desktop Agent and restart it

Answer: A
                TestKing Citrix 1Y0-A03 Exam Questions & Answers
Question 13:

An administrator has configured multiple policies in a XenDesktop environment. However,
the administrator needs to configure one policy specifically for users in the headquarters
building. In order to best configure the policy to apply only to those users in the headquarters
building, the administrator should apply a _______ filter.

A. Client IP Address
B. Users
C. Server
D. Client Name

Answer: A



Question 14:

An administrator implemented XenDesktop 2.0 Enterprise Edition. The administrator is using
XenMotion, standard image vDisks, XenApp and NAS storage. Which two purposes does
the storage component serve in this XenDesktop environment? (Choose two.)

A. Provides a shared IMA store betweenXenApp and XenDesktop
B. Allows for the installation of the Desktop Delivery Controller
C. Provides High Availability for virtual machine access
D. Allows for rapid provisioning ofvDisks in the XenDesktop environment

Answer: C,D



Question 15:

An administrator created a desktop group with pooled desktops and wants to ensure that
users can log on to their virtual desktop without waiting for it too start up. There are currently
15 users and virtual desktops in the desk group. Ten users log on during the hours of 8:00
am to 5:00 pm while the other five users log on form 2:000 pm to 11:00 pm. How can the
administrator deploy the virtual desktops to this desktop group to meet the demands of users
during the hours that all users are on?

A. Edit the desktop group properties to restart the virtual desktop when the user logs off
B. Configure the idle pool settings to maintain 15 virtual desktops available from 8:00 am to
11 pm
C. Configure the idle pool settings to maintain six virtual desktops available from 8:00 am to
5:00 pm
D. Edit the logon information for the desktop group to maintain six virtual desktops available
from 2:00 to 5:00 pm

Answer: C



  Related 1Y0-A03 Exams:




  Popular Certification Exams:


RDCR08301           JN0-202            642-655             RH302              920-443
642-072             TB0-107            1Y0-613             9A0-055            000-710
E22-183             3M0-331            642-425             HP0-J27            156-515.65
             TestKing Citrix 1Y0-A03 Exam Questions & Answers


 Hot Certifications:


CLP              SAP                Hitachi Certified 5 CNE   Adobe Certified
                                    Professional              Expert


 Popular Certification Providers:


ETA              Sybase             Lotus           ACSM      Legato

				
DOCUMENT INFO