UNIXWARE 090-076

Document Sample
UNIXWARE 090-076 Powered By Docstoc
					WWW.EXAMSKING.COM




 UnixWare EXAM 090-076
 UNIXWARE 7 ADMINISTRATION

 I & II V1.0
 http://www.examsking.com/090-076.html
                                         Exams King

                                         www.examsking.com
Question: 1.


Which two programs can you use to add new software packages to your system after it is installed and
running?

A. scoadmin(1M) Application Installerand pkgtrans(1)
B. scoadmin(1M) Application Installerand pkgadd(1M)
C. scoadmin(1M) SCO ARCServe/Open Backup Managerand pkgtrans(1M)
D. scoadmin(1M) SCO ARCServe/Open Backup Managerand pkgadd(1M)

                                                                                      Answer: B



Question: 2.


Which command line creates a character special device file with a major number=19 and a minor number=1?

A. mknod /dev/devicename c 19 1
B. mknod /dev/devicename c 1 19
C. mkdev /dev/devicename c 19 1
D. mkdev /dev/devicename c 1 19

                                                                                      Answer: A



Question: 3.


Which command allows you to directly connect to a modem that is connected to COM1.

A. cu -d /dev/term/00m
B. cu -d /dev/term/01m
C. cu -l /dev/term/00m
D. cu -l /dev/term/01m

                                                                                      Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam 090-076, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                       2
Question: 4.


Which command is used to assign users to an administrative role?

A. adminuser(1M)
B. adminrole(1M)
C. useradd(1M)
D. usermod(1M)

                                                                                      Answer: B



Question: 5.


Which command can you use to lock a user account in UnixWare 7?

A. accton(1M)
B. acct(1M)
C. lock(2xnx)
D. passwd(1)

                                                                                      Answer: D



Question: 6.


Which directory structure contains important system accounting and log files?

A. /etc/acct
B. /etc/security
C. /var/adm
D. /var/spool

                                                                                      Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam 090-076, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                               3
Question: 7.


What is the maximum vxfs (VERITAS) filesystem size?

A. 2 terabytes
B. 1 terabyte
C. 2 gigabytes
D. 1 gigabyte

                                                                                           Answer: B



Question: 8.


Which answer best describes the bfs filesystem type?

A. It is a special-purpose filesystem that contains all of the stand-alone programs and files for booting your
system.
B. It provides resource sharing between machines of different architectures and operating systems.
C. It lets users boot DOS floppies.
D. It uses intent logging and supports extent-based allocation.

                                                                                           Answer: A



Question: 9.


Which filesystem provides NetWare file services to a UnixWare 7 platform?

A. cdfs
B. dosfs
C. nfs
D. nucfs

                                                                                           Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam 090-076, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                              4
Question: 10.


When running thefdisk(1M) command and selecting se whole disk for UNIX, which statement is true?

A. Any existing partitions are destroyed and the UNIX partition is marked active.
B. Any existing partitions are destroyed and you must manually activate the partition.
C. Any existing partitions are NOT destroyed and the UNIX partition is marked active.
D. Any existing partitions are NOT destroyed and you must manually activate the partition.

                                                                                       Answer: A




For interactive and self-paced preparation of exam 090-076, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                5
Thank You For Trying Our Demo



                                UnixWare EXAM 090-076
                       UNIXWARE 7 ADMINISTRATION

                                             I & II V1.0
                       http://www.examsking.com/090-076.html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam 090-076, try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam 090-076, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:5
posted:2/7/2011
language:English
pages:6
Description: This free SCO 090-076 exam study material is provided by Examsking.com. We suggest you to visit the site and see the specific 090-076 product page for more UNIXWARE 090-076 preparation related products. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.