IBM WEBSPHERE 000-373 by examsking

VIEWS: 23 PAGES: 7

More Info
									WWW.EXAMSKING.COM




 IBM WebSphere EXAM 000-373
 IBM Certified Solution Developer
 - WebSphere Business Monitor V6.2

 http://www.examsking.com/000-373 .html
                                          Exams King

                                          www.examsking.com
Question: 1


The business users expect a fast response time when using dimensional analysis and are only interested in
business measures based on business processes of the last year.
Which Monitor components should the solution developer configure to satisfy the expectation of the
dashboard users?

A. Tune CEI
B. Enable Alphablox data caching
C. Enable data movement service and data archiving service
D. Configure Alphablox dynamic member instead of static member caching

                                                                                      Answer: B,C,




Question: 2


A solution developer is designing a business monitoring dashboard. The customer-stated requirement is that
only the process improvement team will be allowed access to the Business Monitor page
content.
The solution developer configures this authorization requirement via the:

A. Business Space Manager
B. WebSphere user registry
C. LDAP superuser group
D. Monitor Data Security

                                                                                       Answer: A




For interactive and self-paced preparation of exam 000-373, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                          2
Question: 3


Which of the following is a business advantage of WebSphere Business Monitor?

A. Business process flexibility
B. Track system resource utilization
C. Continuous process improvement
D. Reduce the cost of application development

                                                                                      Answer: C



Question: 4


Identify the 3 configuration options involved in installing a monitoring model.

A. Manage schema, configure CEI, configure alerts.
B. Manage schema, manage AlphaBlox cubes, configure CEI .
C. Manage AlphaBlox cubes, configure CEI, export KPI data.
D. Manage AlphaBlox cubes, manage failed events, configure alerts.

                                                                                      Answer: B



Question: 5


To avoid a locked event?or Transaction in doubt?status, when shutting down Monitor servers in a multi-
clustered environment, the solution developer should use the following stop order:

A. CEI cluster, logic cluster, moderator cluster, messaging cluster
B. Messaging cluster, CEI cluster, moderator cluster, logic cluster
C. Moderator cluster, logic cluster, CEI cluster, messaging cluster
D. Logic cluster, moderator cluster, CEI cluster, messaging cluster

                                                                                      Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam 000-373, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                      3
Question: 6


The business process monitoring environment is making extensive use of CEI and messaging infrastructure.
Best practices recommend that the distinct functions are distributed among the several
clusters.
Which statements are true for this distributed environment?

A. There is additional administration and configuration required.
B. By enabling data movement service, it reduces the load from CEI.
C. Putting each component to the same JVM makes better use of system resources.
D. The messaging cluster scales with additional cluster members beyond the number of messaging engines.
E. Having several clusters with multiple members performing specific functions allows the solution
developer greater flexibility in adjusting and tuning.

                                                                                       Answer: A,E,




Question: 7


What does Business Activity Monitoring encompass?

A. Measuring business performance.
B. Observing real-time and completed business processes
C. Analyzing business plans
D. Reporting on business operations
E. Planning business organizations.
F. Funding business operations.
                                                                                      Answer: A,B,D,




For interactive and self-paced preparation of exam 000-373, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                        4
Question: 8


The solution developer is establishing single sign on for all cells within the monitor server using LTPA keys.
Which steps need to be performed within the WebSphere Application Server admin
console?

A. Security -> SSL Certificate and Key Management -> Manage endpoint security configurations -> update
configuration, click OK
B. Security -> SSL Certificate and Key Management -> Authentication mechanisms and expiration -> Select a
key set group, enter password, export keys
C. Security -> Secure administration, applications, and infrastructure -> Manage endpoint security
configurations -> update configuration, click OK
D. Security -> Secure administration, applications, and infrastructure -> Authentication mechanisms and
expiration -> Select a key set group, enter password, export keys

                                                                                           Answer: D




Question: 9


A telecommunication company is introducing a business process monitoring solution. Since the scope of the
application is well-defined by the business department, the IT department decides to build
up a four cluster environment. This means that BPEL processes and Monitor models share the same cluster.
Which order must be followed during profile creation?

A. Installation order is not important
B. Create Monitor custom node first and then augment it with process server
C. Create process server custom node first and then augment it with the Monitor profile
D. It is not possible to run WebSphere Business Monitor and WebSphere Process Server using the same
profile

                                                                                           Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam 000-373, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                              5
Question: 10


The solution developer decided to use portlet based dashboards. What option is required to be installed to
the portal environment?

A. Alphablox
B. REST proxy
C. Monitor binaries
D. Monitor plug-ins

                                                                                       Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam 000-373, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                                          6
 Thank You For Trying Our Demo




                         IBM WebSphere EXAM 000-373
                      IBM Certified Solution Developer
                     - WebSphere Business Monitor V6.2

                       http://www.examsking.com/000-373 .html

If you have any questions or difficulties regarding this
product, feel free to contact Us.
For interactive and self-paced preparation of exam 000-373 , try our
practice exams. Practice exams also include self assessment and
reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam 000-373, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features.                   7

								
To top