SYMANTEC STS PARTNER ACCREDITATION ST0-067 by certificationtut

VIEWS: 12 PAGES: 6

More Info
									        STS Partner Accreditation EXAM ST0-067
                  Symantec Control Compliance Suite 9.0 (STS)
        http://www.certificationtutorials.com/symantec/ST0-067-exam.htm




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-067, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    1
       Question: 1

        What is required to assign permissions to the asset system?

       A. user/group
       B. role
       C. role and user/group
       D. group

                                                                                         Answer: C


       Question: 2

       A customer has four Enterprise Security Manager (ESM) managers in their environment.
       What is the minimum number of Symantec Control Compliance Suite 9.0 sites to which these managers can be
       assigned?

       A. 1
       B. 2
       C. 3
       D. 4

                                                                                        Answer: A


       Question: 3

       What are two functions of the Enterprise Configuration Service? (Select two.)

       A. It maintains a list of master and slave query engines.
       B. It maintains rules for query engine data collection.
       C. It maintains a list of RMS configured users.
       D. It maintains a list of registered UNIX targets.
       E. It maintains Scope files.

                                                                                       Answer: A,B,




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-067, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    2
       Question: 4

       What must be done in order to create a new asset type?

       A. import assets from this new type
       B. create the asset type in the asset interface
       C. extend the asset schema
       D. install a new bv-Control snapin

                                                                                         Answer: C


       Question: 5

       What are two valid CSV collector settings? (Select two.)

       A. Command Threads
       B. File(s) Path
       C. Job Poll Interval
       D. Search Pattern
       E. Hostname

                                                                                       Answer: B,D,


       Question: 6

       A Data Processing Service in a Load Balancer role distributes jobs to Data Processing Services in which two
       roles? (Select two.)

       A. Evaluator
       B. BladeRunner
       C. Collector
       D. Load Balancer
       E. Scheduler

                                                                                       Answer: A,C,




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-067, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                     3
       Question: 7

       Which two job types invoke the Data Processing Service data collector? (Select two.)

       A. Data Collection job
       B. Asset Import job
       C. Evaluation job
       D. Evidence Collection job
       E. Reporting job

                                                                                       Answer: A,B,


       Question: 8

       From which organization are Symantec Control Compliance Suite 9.0 Predefined Standards most commonly
       derived?

       A. National Institute of Standards and Technology
       B. National Security Agency
       C. Center for Internet Security
       D. International Organization for Standardization

                                                                                         Answer: C


       Question: 9

       The dashboard run date is displayed in which format?

       A. the date and time of the local computer
       B. the date and time of the Data Processing Service computers
       C. the Coordinated Universal Time (UTC) date and time
       D. the date and time format of the application server

                                                                                        Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-067, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    4
       Question: 10

       How can agentless asset data collection speed be improved on a large network?

       A. install the console on a faster machine
       B. tune the SQL database for performance
       C. set up multiple information server deployments on the network
       D. install RMS and Symantec Control Compliance Suite 9.0 on the same box

                                                                                         Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-067, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    5
         Thank You For Trying Our Demo




        STS Partner Accreditation EXAM ST0-067
                  Symantec Control Compliance Suite 9.0 (STS)
        http://www.certificationtutorials.com/symantec/ST0-067-exam.htm

       If you have any questions or difficulties regarding this
       product, feel free to contact Us.
       For interactive and self-paced preparation of exam ST0-067, try our
       practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
       features!




For interactive and self-paced preparation of exam ST0-067, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features          http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                    6

								
To top