Docstoc

HP HP CERTIFIED PROFESSIONAL HP2 Q04

Document Sample
HP HP CERTIFIED PROFESSIONAL HP2 Q04 Powered By Docstoc
					        HP Certified Professional EXAM HP2-Q04
                           Selling HP Integrity Server Solutions

             http://www.certificationtutorials.com/hp/HP2-Q04-exam.htm




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Q04, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features         http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                   1
       Question: 1

       Which is a benefit to HP Integrity server customers?

       A. an increase in cable management complexity
       B. energy efficiency, with up to 10% improvement
       C. the highest level of availability for every application
       D. simplicity and efficiency that results in lower TCO

                                                                                                  Answer: C

       Question: 2

       Which messaging statement describes what HP Integrity servers deliver?

       A. HP Integrity servers simply deliver more computing power.
       B. HP Integrity servers always deliver availability, scalability, and virtualization.
       C. HP Integrity servers deliver predictable, standards-based IT staff resources.
       D. HP Integrity servers deliver maximum power using maximum resources.

                                                                                                  Answer: B

       Question: 3

        Which statement is true of today's IT infrastructure? (Select two.)

       A. Underutilized server capacity is no longer an issue.
       B. Cost of operations is now the lowest portion of the IT budget.
       C. The IT environment has become complex and difficult to maintain.
       D. Energy needs for power and cooling are no longer concerns of the CIO.
       E. There is a struggle to meet service level agreements for critical workloads.

                                                                                                Answer: C, E

       Question: 4

       Which statement is true about the roadmap for the HP Integrity server family?

       A. It is tied closely to the roadmap for PA-RISC processors.
       B. It is tied closely to the roadmap for the Intel Itanium processor.
       C. It is tied to projected increases in power and cooling availability.
       D. It is tied to the trend towards higher bandwidth single-core processors.

                                                                                                  Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Q04, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                              2
       Question: 5

       Which Integrity servers benefit from the higher performance and greater availability of the HP sx2000bchipset? (Select
       two.)

       A. HP Integrity rx2660
       B. HP Integrity rx6600
       C. HP Integrity rx8640
       D. HP Integrity rx3600
       E. HP Integrity Superdome
                                                                                             Answer: C, E

       Question: 6

        Which HP Integrity servers use the zx2 chipset and provide double chip spare memory? (Select two.)

       A. rx2660
       B. rx3600
       C. rx7640
       D. rx6600
       E. rx8640

                                                                                             Answer: A, B

       Question: 7

       How many processor cores are the maximum supported in the high-end HP Integrity Superdome servers?

       A. 32
       B. 64
       C. 128
       D. 256
                                                                                                Answer: C


       Question: 8

       Which key capabilities based on customer IT imperatives allow HP Integrity solutions to provide better return on IT
       investment? (Select three.)

       A. increased ROI
       B. flexible capacity
       C. complete IT utility
       D. secured availability
       E. simplified management
       F. performance-based tuning

                                                                                           Answer: B, D, E


For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Q04, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features               http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                                3
       Question: 9

       Which components are part of the HP 9000 Evolution program?

       A. extensive services and tools that enable evolution
       B. support for PA-RISC and Itanium in the same cabinet
       C. extended warranties for HP 9000 servers and components
       D. strong partner support to ensure continued support of key applications
       E. programs and incentives that ease the financial considerations for transition

                                                                                             Answer: A, D, E

       Question: 10

       Which statement is true about the comparison between entry-level and mid-range Integrity servers?

       A. Integrity entry-level servers do not support multi-OS capabilities, while mid-range servers do.
       B. Integrity entry-level servers do not provide remote management capabilities, while mid-range servers do.
       C. Integrity entry-level servers support only software-based partitions, while mid-range servers support software-based,
       soft and hard partitions.
       D. Integrity entry-level servers support single-core processors, but mid-range servers support dual-core processors.

                                                                                                 Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Q04, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                  http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                                  4
         Thank You For Trying Our Demo




        HP Certified Professional EXAM HP2-Q04
                           Selling HP Integrity Server Solutions

             http://www.certificationtutorials.com/hp/HP2-Q04-exam.htm

       If you have any questions or difficulties regarding this
       product, feel free to contact Us.
       For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Q04, try our
       practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
       features!




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-Q04, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features         http://www.certificationtutorials.com
                                                                                                                   5

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Stats:
views:119
posted:1/25/2011
language:English
pages:5
Description: HP CERTIFIED PROFESSIONAL HP2-Q04 exams questions demo, these are the actual questions possible in HP CERTIFIED PROFESSIONAL HP2-Q04 exam. All Certification Tutorials products are provided with full technical support and money back guarantee. Visit: certificationtutorials.com for HP CERTIFIED PROFESSIONAL and other HP certification preparation material. Free Demos Available.