Docstoc

Free HP2 B44 Questions (PDF)

Document Sample
Free HP2 B44 Questions (PDF) Powered By Docstoc
					                        HP ASP EXAM HP2-B44
                       Selling HP Imaging and Printing Supplies

                            http://www. aonetesting.com/HP2-B44.html




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-B44, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features         http://www.aonetesting.com   1   1
         Question: 1

         Who are the most valuable customers (MVC) in Small Medium businesses for HP Supplies?

         A. food suppliers and caterers
         B. oil retailers and HP mono LaserJet users
         C. advertising agencies and color printouts
         D. logistics companies and mono HP mfp users

                                                                                            Answer: C

         Question: 2

         Name two sales and marketing programs for HP Supplies.

         A. HP Pay For Print program and HP Corporate Supplies program
         B. HP Recycle Cash-back program and HP Rent For Print program
         C. HP Low Carbon Footprint Program and HP New Customer Explorer program
         D. HP SMB Supplies program and HP Commercial Supplies Outsourced Marketing

                                                                                           Answer: A

         Question: 3

         How many years can HP LTO-3 tapes survive in a vault?

         A. 10 years
         B. 15 years
         C. 30 years
         D. 100 years

                                                                                            Answer: C

         Question: 4

         What are the key advantages of original HP inks?

         A. unique HP specially formulated color inks for outstanding fade resistant offset printing
         B. unique HP specially formulated color inks to produce a range of durable metallic effects
         C. unique HP specially formulated color inks for outstanding image quality and fade resistance
         D. unique HP specially formulated color inks for graphic artists specializing in industrial design

                                                                                            Answer: C



For interactive and self-paced preparation of exam HP2-B44, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features         http://www.aonetesting.com         2   2
         Question: 5

         HP inks are formulated to deliver great results across a wide range of media. What are the quality
         performance capabilities of these inks?
         A. opaque, solvent and great image quality
         B. durable, permanence and great image quality
         C. spreadable, translucent and great image quality
         D. transparent, effervescent and great image quality

                                                                                            Answer: B

         Question: 6

         Why are HP tapes an environmentally friendly storage solution?

         A. Tape drives are free of ozone emissions unlike disk drives.
         B. Tape require a fraction of the energy costs of disk storage.
         C. Tape production requires a fraction of the raw materials of disk storage.
         D. Tapes are manufactured from eco-friendly natural resources unlike disks.

                                                                                            Answer: C

         Question: 7

         What is a possible result of users choosing remanufactured or refilled cartridges in an attempt to reduce the
         cost of printing supplies?

         A. an increase in Total Cost of Printing due to the higher cost of better quality paper and finishing time for
         collated documents
         B. an increase in the Total Cost of Printing due to the greater volume of color printing slowing down the
         network
         C. an increase in the Total Cost of Printing due to the reduction in print speed resulting in longer print
         queues on the network
         D. an increase in the Total Cost of Printing due to the cost of reprinting low quality pages and a rise in help
         desk calls for support

                                                                                            Answer: D




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-B44, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features         http://www.aonetesting.com                 3    3
         Question: 8

         What are some advantages of using original HP LaserJet print cartridges?

         A. organic system, biodegradable solution for easy disposal
         B. clean system, no printer clearing or additional service required
         C. clean system, printer cleaning on replacement only, minimal service required
         D. two piece cartridge, low cost of replacement, separate printing system replacement

                                                                                        Answer: B

         Question: 9

         How do HP LTO-3 Ultrium cartridges offer customers the best value for money?

         A. It can provide over twice the capacity during back up compared to an alternative leading brand.
         B. It can provide over five times the capacity during back up compared to an alternative leading brand.
         C. It can provide over three times the capacity during back up compared to an alternative leading brand.
         D. It can provide over one and a half times the capacity during back up compared to an alternative leading
         brand.

                                                                                        Answer: A

         Question: 10

         An HP LaserJet cartridge contains 70% of the printer’s imaging system. What are its other key winning
         features?

         A. flexibility, consistent high speed, expandability, reversibility and land-fill approved for easy disposal
         B. few reprints needed, good second hand value, unrestricted channel availability and a six month warranty
         C. reliability, consistent outstanding print quality, productivity, manageability and environmentally
         responsible
         D. two piece compact unit for clean replacement, low cost, reduced weight and designed for smaller printer
         footprint

                                                                                        Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-B44, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features         http://www.aonetesting.com             4     4
          Thank You For Trying Our Demo




                        HP ASP EXAM HP2-B44
                       Selling HP Imaging and Printing Supplies

                            http://www. aonetesting.com/HP2-B44.html

         If you have any questions or difficulties regarding this
         product, feel free to contact Us.
         For interactive and self-paced preparation of exam HP2-B44, try our
         practice exams. Practice exams also include self assessment and
         reporting features!




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-B44, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features         http://www.aonetesting.com   5   5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:10
posted:11/13/2010
language:English
pages:5
Description: For more and updated HP2-B44 exam questions and answers visit aonetesting.com. They provide much type of HP2-B44 exam preparation products to facilitate learning and success. All the products are provided with full technical support and money back guarantee.