Atlase e Harta Historike - ketu _marjan.dodaj_ by madopol007

VIEWS: 333 PAGES: 1

									                             Hartat Historike
                          Referim për të gjetur harta të vjetra historike

                         1.  Harta Historike: Bota
Kliko në njërin prej linçeve ose zbrite fajllin
                         2.  Harta Historike: Afrika
                         3.  Harta Historike: Amerika
                         4.  Harta Historike: Azia
                         5.  Harta Historike: Australia dhe Pacifiku
                         6.  Harta Historike: Evropa
                         7.  Harta Historike: Lindja e Afërt              Atlasi komplet, punuar
                                                          nga Marjan DODA
                         8.  Harta Historike: Regjionet Polare dhe Oqeania
                                                           Kliko ketu 
                         9.  Harta Historike: Rusia dhe ish Republikat Sovjetike
                         10.  Harta Historike: Shtetet e Bashkuara të Amerikës
                         11.  Harta Ushtarake - Seria e Hartave Topografike (1945-)
                         12.  Atlasi i Historisë Moderne i Këmbrixhit (1912)
                         13.  Atlasi Historik nga William Shepherd (1911)
                         14.  Atlasi Historik nga William Shepherd (1923-26)
                         15.  Atlasi Kombëtar i SHBA-së (1970)             Marjan DODAJ
                         16.  Atlasi Historik Shkollor nga C. Colbeck (1905)    marjandodaj@yahoo.com
                         17.  Harta Historike nga Web Faqet tjera
                                        Burimi: http://www.lib.utexas.edu/maps/historical/  Truse EXIT nëse donë me ik

								
To top