Testinside 090-554

Document Sample
Testinside 090-554 Powered By Docstoc
					                            TestInside SCO Caldera 090-554 SCO Caldera Certification




090-554 SCO Caldera
SCO Caldera SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 NETWORK
ADMINISTRATION V30A1

Practice Exam: 090-554 Exams
Exam Number/Code: 090-554
Exam Name: SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 NETWORK
ADMINISTRATION V30A1
Questions and Answers: 168 Q&As
( SCO Caldera )


"SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 NETWORK ADMINISTRATION                                  E x a m : 090-554
V30A1", also known as 090-554 exam, is a SCO Caldera certification.With
the complete collection of questions and answers, TestInside has assembled to take you through 168 Q&As to your
090-554 Exam preparation. In the 090-554 exam resources, you will cover every field and category in SCO Caldera
Certification helping to ready you for your successful SCO Caldera Certification.


Quality and Value for the 090-554 Exam TestInside Practice Exams for SCO Caldera SCO Caldera Certification 090-
554 are written to the highest standards of technical accuracy, using only certified subject matter experts and
published authors for development.


TestInside provide the professional Q&A.

1. We offer free update service for three month.
After you purchase our product, we will offer free update in time for three month.


2. High quality and Value for the 090-554 Exam.
090-554 simulation test questions, including the examination question and the answer, complete by our senior IT
lecturers and the SCO Caldera product experts, included the current newest 090-554 examination questions.


3. 100% Guarantee to Pass Your SCO Caldera exam and get your SCO Caldera Certification.
If you do not pass the SCO Caldera Certification 090-554 exam (SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 NETWORK
ADMINISTRATION V30A1) on your first attempt using our TestInside testing engine and pdf file, we will give you a
FULL REFUND of your purchasing fee.



use TestInside 090-554 Q&A ensure you pass the exam at your first try.

TestInside professional provide SCO Caldera 090-554 the newest Q&A, completely covers 090-554 test original topic.
With our complete SCO Caldera resources, you will minimize your SCO Caldera cost and be ready to pass your 090-
554 tests on Your First Try, 100% Money Back Guarantee included!


SCO Caldera 090-554 Test belongs to one of the SCO Caldera certified test, if needs to obtain the SCO Caldera
certificate, you also need to participate in other related test, the details you may visit the SCO Caldera certified topic,
in there, you will see all related SCO Caldera certified subject of examination.



TestInside Testing Engine Features

Comprehensive questions and answers about 090-554 exam
090-554 exam questions accompanied by exhibits
Verified Answers Researched by Industry Experts and almost 100% correct
090-554 exam questions updated on regular basis
Same type as the certification exams, 090-554 exam preparation is in multiple-choice questions (MCQs).

Tested by multiple times before publishing
Try free 090-554 exam demo before you decide to buy it in Test-Inside.com.
Note:This pdf demo do not include the question's picture.




Exam : SCO Caldera 090-554
Title : SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 NETWORK ADMINISTRATION V30A1




1. Which item is the administrator NOT asked to enter when adding a new network adapter?
A. Hardware address
B. IP address
C. Netmask
D. Broadcast address
Answer: A


2. Which is an example of a valid Class A address?
A. 119.32.259.134
B. 126.80.1.96
C. 129.222.101.17
D. 192.127.212.88
Answer: B


3. Which command,if run on an SCO OpenServer system with an IP address of 192.168.11.11,would send packets
onto the network?
A. ping 127.0.0.1
B. ping localhost
C. ping 192.168.11.11
D. None of these commands would send packets onto the network.
Answer: D


4. A Class C network is subnetted so that it uses a 2-bit subnet address and a 6-bit host address? Which of these
netmask values is a correct choice for this network?
Note the following binary to decimal equivalents:
11111111=255
00111111=63
11000000=192
A. 0.0.0.255
B. 0.0.0.63
C. 255.255.255.63
D. 255.255.255.192
Answer: D


5. A Class B network has been subnetted so that it uses an 8-bit subnet address and an 8-bit host address.
Which of these netmask values is a correct choice for this network?
A. 0.0.255.255
B. 0.0.0.255
C. 255.255.0.0
D. 255.255.255.0
Answer: D


6. How many octets are reserved for the HOST portion of a Class A IP address(with no subnets)?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C


7. Your company has a class C network address.You are planning to configure subnets.Each subnet will have at
most fifteen(15)hosts.What is the largest number of subnet bits you can use?
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6
Answer: A


8. Which statement regarding the ARP protocal is ture?
A. The ARP protocol uses the /ect/hosts file to resolve addresses.
B. The ARP protocol provides the IP address of the host that owns a given hardware address.
C. The ARP protocol uses a cache to keep track of addresses it has already discovered.
D. The ARP protocol uses the/etc/ethers file to resolve addresses.
Answer: C


9. Which statement regarding subnets is TRUE?
A. A message sent from a host on one subnet to a host on another subnet must pass through a router.
B. Subnetting a Class C network will increase the number of IP addresses available for hosts.
C. The subnet bits must be consecutive with the network bits in the netmask.
D. The IP addresses 200.100.50.127 and 200.100.50.128 must be on the same subnet.
Answer: A


10. Which statement regarding Ethernet addresses is ture?
A. The address is a unique 48-bit value.
B. The address value is configured in the /etc/hosts file.
C. A host discovers its own Ethernet address with the RARP protocol.
D. A host's Enternet address dose not change when it gets a new network interface card.
Answer: A


More 090-554 Information



 Related 090-554 Exams
       090-160   SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 RECERTIFICATION V30A1

       090-056   SHELL PROGRAMMING FOR SYSTEM ADMINSTRATORS V30A1

       090-055   UNIXWARE 7 NETWORK ADMINISTRATION V10A1

       090-552   SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 ADMINISTRATION V30A1

       090-161   SCO OPENSERVER(TM) RELS 5 ADMIN AE FR MASTER ACE V30A1 TEST

       090-601   SCO OpenServer Release 6 Netwok Administration

       090-077   UNIXWARE 7 ACE RECERTIFICATION V10A1

       090-076   UNIXWARE 7 ADMINISTRATION I & II V1.0
 090-075   SCO UNIXWARE 2.1 SYSTEM ADMINISTRATION -V12B2

 090-091   UNIXWARE 7 NONSTOP CLUSTERS CERTIFICATION EXAM V1.0a0

 090-602   SCO OpenServer Release 6 Master Advanced Certified Engineer

 090-600   SCO OpenServer Release 6 System Administration

 090-554   SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 NETWORK ADMINISTRATION V30A1

 090-078   UNIXWARE 7 FOR MASTER ACE V10A1


Other SCO Caldera Exams
 090-602       090-075       090-055       090-056          090-161      090-601   090-554   090-077

 090-091       090-160       090-552       090-600          090-078      090-076

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags: 090-554
Stats:
views:6
posted:10/16/2010
language:English
pages:4
Description: Free 090-554 Demo Download TestInside offers free demo for SCO Caldera 090-554 exam (SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 NETWORK ADMINISTRATION V30A1). You can check out the interface, question quality and usability of our practice exams before you decide to buy it. We are the only one site can offer demo for almost all products.(Formal version not provide PDF)