Docstoc

HP0-S23 Question Answers

Document Sample
HP0-S23 Question Answers Powered By Docstoc
					           www.certsking.com




                             AIS Exam-HP0-S23
              Design & Implementation of HP Systems Insight Manager v5.3

                            http://www.certsking.com/HP0-S23.html




                                        Total Questions:                      08




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S23, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    1
      Question: 1.

      A Vulnerability and Patch Management (VPM) comprehensive vulnerability scan identifies
      vulnerabilities in which categories? (Select three.)

      A. spam mailing
      B. password cracker
      C. man-in-the-middle attacks
      D. viruses and worms
      E. port checking
      F. firmware revisions

                                                                                          Answer: BDE


      Question: 2.

      On which platform does HP SIM support the installation of an Oracle database?


      A. HP-UX and Linux only
      B. Microsoft Windows 2003 and 2008
      C. all operating systems supported on HP servers
      D. Linux only

                                                                                               Answer: C


      Question: 3.

      Which types of tools can HP SIM run on managed systems? (Select three.)


      A. tools that are Secure Sockets Layer(SSL) aware
      B. tools that are Secure Shell (SSH) aware
      C. tools that are Single Sign-on (SSO) aware
      D. tools that are web launch aware (WLA)
      E. tools that are single-system aware (SSA)
      F. tools that are multiple-system aware (MSA)

                                                                                          Answer: DEF




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S23, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                         2
      Question: 4.

      Which protocol does HP SIM 5.3 use during the discovery process to help in the discovery of Linux
      nodes that do not have InsightAgents?

      A. DMI
      B. SSH
      C. WBEM
      D. WMI

                                                                                               Answer: B


      Question: 5.

      What does HP SIM use to manage data integrity and privacy of communication between the web
      browserand the Central Management Server(CMS)?

      A. trust certificates and Secure Sockets Layer(SSL)
      B. the Secure Shell (SSH) protocol and SSH keys
      C. Distributed Task Facility (DTF) and secure task execution
      D. Java-enabled Kerberos authentication

                                                                                               Answer: A


      Question: 6.

      You are using HP BladeSystem Integrated Manager and see a discovered server blade system name
      as Server_C349KJP5D876 in Encl.Encl4.Why does this blade not display its system name correctly?

      A. The blade was discovered through anothersystem and does not have an operating system.
      B. HP SIM needs to run an identification task in orderto resolve DNS with the system name on the blade. C.The
      blade is not running WBEM agents orhas not subscribed to the CMS.
      D. HP Insight Management Agents 5.50 or later must be installed on the blade in order to properly resolve the
      system name.

                                                                                               Answer: A




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S23, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                            3
      Question: 7.

      Why would a rack orserverblade have a blue question mark icon underhardware status?


      A. It is not supported.
      B. Its status is pending.
      C. It hasan unknown status.
      D. It hasnot yet been fully discovered.

                                                                                             Answer: C


      Question: 8.

      BladeSystemsIntegrated Managercan run on which operating system platforms?(Select three.)


      A. Red Hat Linux
      B. CitrixXenServer
      C. HP-UX D.Tru-64 UNIX
      E. Windows2003
      F. ESX Virtual Sever G.Microsoft Hyper-V

                                                                                            Answer: ACE




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S23, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                        4
        Thank You For Trying Our Demo




                             AIS Exam-HP0-S23
              Design & Implementation of HP Systems Insight Manager v5.3

                            http://www.certsking.com/HP0-S23.html



      If you have any questions or difficulties regarding this
      product, feel free to contact Us.
      For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S23, try our
      practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
      features!




For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S23, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:18
posted:10/12/2010
language:
pages:5
Description: Enjoy free HP0-S23 exam preparation material. certsking.com is the industry leader in all HP and other IT certification preparation products. HP, AIS HP0-S23 and all other exam products are provided with full technical support and money back guarantee.