HP HP2 H08 (PDF)

Document Sample
HP HP2 H08 (PDF) Powered By Docstoc
					           www.certsking.com




                            APS Exam-HP2-H08
         Servicing HP Desktops, Workstations, and Notebooks

                           http://www.certsking.com/HP2-H08.html




                                        Total Questions:                      10




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-H08, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    1
      Question: 1

      What is an advantage of DDR3 RAM?

      A. ECC memory correction is a standard feature.
      B. It is asynchronous dynamic RAM, which improves performance.
      C. Itis more power efficient than DDR2 memory.
      D. It is compatible with DDR2 memory. which enables easy upgrades.

                                                                                               Answer: C


      Question: 2

      What is the difference between SATA and eSATA?

      A. SATA has more drive options.
      B. eSATA uses an extemal port.
      C. SATA has lower power consumption.
      D. eSATA uses a faster bus speed

                                                                                               Answer: B


      Question: 3

      What is a function of High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP)?

      A. It enables you to view and store secure high-definition video and audio.
      B. It provides the software to play secure high-definition content on non-HDCP compliant monitors.
      C. It provides full surround sound audio and high-definition video capabilities to DVI connections.
      D. It enables you to play secure high-definition content on a DVI monitor that is HDCP compliant.

                                                                                               Answer: D


      Question: 4

      What is the primary function of MXM graphics modules in portables?

      A. provides the ability to use scalable link interface (SU) graphic processors
      B. allows the graphics processorto be easily upgraded
      C. provides high-definition hardware support
      D. allows an embedded video chipset installation




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-H08, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                          2
                                                                                             Answer: D


      Question: 5

      What must you do to optimize the performance of a 64-bit processor?

      A. Install 64-bit compatible RAM.
      B. Enable bit control in the BIOS.
      C. Use a 64-bit operating system.
      D. Install faster system memory

                                                                                              Answer: C


      Question: 6

      Identify two BIOS security features introduced with the HP BIOS based on Unified Extensible Firmware
      Interface (UEFI). (Selecttwo.)

      A. system recovery
      B. BIOS user accounts
      C. boot device options
      D. SpareKey
      E. DriveLock

                                                                                            Answer: B, D


      Question: 7

      What does a multi-core processor configuration enable you to do?

      A. install different types of memory in the same system
      B. install processors of different speeds in one system
      C. run multiple processes simultaneously
      D. hot swap the CPUs

                                                                                              Answer: C




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-H08, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                           3
      Question: 8

      A customer is interested in purchasing an HP mobile computer with a quad-core processor. Which product
      should you recommend?

      A. notebook
      B. mobile workstation
      C. netbook
      D. mobile thin client

                                                                                            Answer: A


      Question: 9

      What does HP QuickLook enable vou to do?

      A. access your Outlook data even if your device is in hibernate mode or powered off
      B. access HPtechnical data orsupport information on the Internet
      C. viewthe contents of a system folder with out openingthatfolder
      D. viewthe complete system information relatingto your notebook

                                                                                            Answer: A


      Question: 10

      Which HP product supports a RAID 5 configuration?

      A. notebook
      B. desktop workstation
      C. slimline desktop
      D. mobile workstation

                                                                                            Answer: B




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-H08, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                                         4
        Thank You For Trying Our Demo




                            APS Exam-HP2-H08
         Servicing HP Desktops, Workstations, and Notebooks

                           http://www.certsking.com/HP2-H08.html



      If you have any questions or difficulties regarding this
      product, feel free to contact Us.
      For interactive and self-paced preparation of exam HP2-H08, try our
      practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting
      features!




For interactive and self-paced preparation of exam HP2-H08, try our practice exams.
Practice exams also include self assessment and reporting features                    5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:601
posted:8/17/2010
language:English
pages:5
Description: Enjoy free HP2-H08 exam preparation material. certsking.com is the industry leader in all HP and other IT certification preparation products. HP, APS HP2-H08 and all other exam products are provided with full technical support and money back guarantee.