Docstoc

642-902 CCNP Practice Questions & Answers

Document Sample
642-902 CCNP Practice Questions & Answers Powered By Docstoc
					             Global Leader in IT Certification Resources




Sample Questions and Answers


                          Exam Code
                               642-902



                          Exam Name
               Implementing Cisco IP Routing



Visit http://www.examsheets.net/cisco-642-902.htm to buy complete product.




Exam Sheets is well-established name relating IT certifications resources and
test materials to ensure your success in CCNA, CCIE, MCSE 2003, A+, 10g
DBA and more certifications by Cisco, IBM, Microsoft, HP, Oracle, CompTIA,
etc.
Exam Name:     Implementing Cisco IP Routing
Exam Type:     Cisco
Exam Code:     642-902                                          Total Question      170

Question: 1
Which two statements are true about IS-IS routing?(Choose two.)

A. Based on the default timers, OSPF detects a failure faster than IS-IS does.
B. OSPF default timers permit more tuning than IS-IS does.
C. IS-IS is more efficient than OSPF in the use of CPU resources.
D. OSPF is more scalable than IS-IS because of its ability to identify normal, stub, and NSSA
   areas.
E. IS-IS and OSPF are both Open Standard, link-state routing protocols which support VLSM.

Answer: C, E

Question: 2
Refer to the exhibit. Router RTA has been configured as a DHCP server. The two debug
commands will generate output on RTA when Host A requests an IP address. Which set of
DHCPD debug messages is in the correct sequence?




A. DHCPD: Sending DHCPOFFER to client
   DHCPD: DHCPDISCOVER received from client
   DHCPD: DHCPREQUEST received from client
   DHCPD: Sending DHCPACK to client
B. DHCPD: DHCPDISCOVER received from client
   DHCPD: DHCPREQUEST received from client
   DHCPD: Sending DHCPOFFER to client
   DHCPD: Sending DHCPACK to client
C. DHCPD: DHCPDISCOVER received from client
   DHCPD: Sending DHCPOFFER to client
   DHCPD: DHCPREQUEST received from client
   DHCPD: Sending DHCPACK to client
D. DHCPD: DHCPREQUEST received from client

Page 1 of 54
Exam Name:     Implementing Cisco IP Routing
Exam Type:     Cisco
Exam Code:     642-902                                          Total Question      170

   DHCPD: Sending DHCPOFFER to client
   DHCPD: DHCPDISCOVER received from client
   DHCPD: Sending DHCPACK to client
E. DHCPD: Sending DHCPACK to client
   DHCPD: DHCPDISCOVER received from client
   DHCPD: Sending DHCPOFFER to client
   DHCPD: DHCPREQUEST received from client
F. DHCPD: DHCPDISCOVER received from client
   DHCPD: Sending DHCPACK to client
   DHCPD: Sending DHCPOFFER to client
   DHCPD: DHCPREQUEST received from client

Answer: C

Question: 3
What is the MAC address that comes from the multicast address 239.255.0.1?

A. 01-00-5e-7f-00-01
B. 01-01-ef-ff-00-01
C. 00-00-00-7f-00-01
D. 10-00-ef-ff-00-01

Answer: A

Question: 4
Refer to the exhibit. EIGRP has been configured on all routers in the network. The command
metric weights 0 0 1 0 0 has been added to the EIGRP process so that only the delay metric is
used in the path calculations. Which router will R1 select as the successor and feasible
successor for Network A?




A. R4 becomes the successor for Network A and will be placed in the routing table. R2 becomes
   the feasible successor for Network A.
B. R4 becomes the successor for Network A and will be included in the routing table. No feasible
   successor will be selected as the advertised distance from R2 is higher than the feasible
    distance.
C. R2 becomes the successor and will be placed in the routing table. R4 becomes the easible
   successor for Network A.
D. R2 becomes the successor and will be placed in the routing table. No feasible successor will
    be selected as the reported distance from R4 is lower than the feasible distance.

Answer: B




Page 2 of 54
Exam Name:      Implementing Cisco IP Routing
Exam Type:      Cisco
Exam Code:      642-902                                              Total Question       170

Question: 5
Refer to the exhibit. Which interoperability technique implemented on the dual-stack routers
would allow connectivity between IPv6 sites across automatic created tunnels using the2002::/16
prefix?




A. Dual Stack
B. NAT-PT
C. 6to4 tunnel
D. GRE tunnel
E. ISATAP tunnel

Answer: C

Question: 6
If a metric is not specified for routes that are redistributed into OSPF, the default metric that is
assigned to the routes is 20, except for redistributed BGP routes. What is the metric that is
assigned to redistributed BGP routes?

A. 200
B. 0
C. 1
D. 10

Answer: C

Question: 7
During a redistribution of routes from OSPF into EIGRP, an administrator notices that none of the
OSPF routes are showing in EIGRP. What are two possible causes? (Choose two.)

A. incorrect distribute lists have been configured
B. missing ip classless command
C. CEF not enabled
D. no default metric configured for EIGRP

Answer: A, D


Page 3 of 54
Exam Name:     Implementing Cisco IP Routing
Exam Type:     Cisco
Exam Code:     642-902                                Total Question   170

Question: 8
Which IS-IS router is equivalent to an ABR in OSPF?

A. Level 2-3
B. Level 1-2
C. Level 2
D. Level 0
E. Level 3
F. Level 1

Answer: B

Question: 9 DRAG DROP
Drop




Answer:




Page 4 of 54
Exam Name:     Implementing Cisco IP Routing
Exam Type:     Cisco
Exam Code:     642-902                                            Total Question     170

Question: 10 LAB
1. Seed metric for EIGRP must have the following characteristics: Bandwidth=512 Kbps
2. Delay=100
3. Reliability=255
4. Load= 1
5. MTU=1500
Seed metric for IS-IS must be set to 50. Only redistribute Level-1 IS-IS routes into EIGRP.
Redistribute EIGPR routes into IS-IS as Level-1 routes.




Answer: Pending

Question: 11
Which two networks does the SW1 device have feasible successors for?
(choose two)




Page 5 of 54
Exam Name:     Implementing Cisco IP Routing
Exam Type:     Cisco
Exam Code:     642-902                                          Total Question     170




A. 172.29.1.0/24
B. 10.19.0.0/24
C. 172.29.0.0/
D. 172.29.2.0/24

Answer: B, C

Question: 12
Refer to the exhibit. Big Bids Incorporated is a world wide auction provider. The network uses
EIGRP as its routing protocol throughout the corporation. The network administrator does not
understand the convergence of EIGRP. Using the output of the show ip eigrp topology all-links
command, answer the administrator's questions. Which three EIGRP routes will be installed for
the 172.17.3.128/25 and 172.17.2.0/24 networks? (Choose three)




Page 6 of 54
Exam Name:     Implementing Cisco IP Routing
Exam Type:     Cisco
Exam Code:     642-902                                          Total Question     170




A. 172.17.3.128.25 [90/28160] via 172.17.1 2,01:26:35, FastEthernet0/2
B. 172.17.3.128/25 [90/720] via 172.17.3.2,01:26:35. FastEthemet0/3
C. 172.17.3.128/25 [90/720] via 172.17.10.2,01:26:35. FastEthernet0/1
D. 172.17.2.0/24 [90/720] via 172.17.10.2,02:10:11, FastEthernet0/1
E. 172.17.2.0/24 [90/28160] via 172.17.10.2,02:10:11. FastEthernet0/1
F. 172.17.2.0/24 [90/33280] via 172.17.3.2,02:10:11. FastEthernet0/3

Answer: B, C, D

Question: 13
Refer to the exhibit. Big Bids Incorporated is a worldwide auction provider. The network uses
EIGRP as its routing protocol throughout the corporation. The network administrator does not
understand the convergence of EIGRP. Using the output of the show ip eigrp topology all-links
command, answer the administrator's questions. Which three networks is the router at
172.17.10.2 directly connected to? (Choose three)




Page 7 of 54
Exam Name:     Implementing Cisco IP Routing
Exam Type:     Cisco
Exam Code:     642-902                                            Total Question      170




A. 172.17.0.0/
B. 172.17.1.0/24
C. 172.17.2.0/24
D. 172.17.3.0/25
E. 172.17.3.128/25
F. 172.17.10.0/24

Answer: C, E, F

Question: 14
LAB. (IPv6 OSPF Virtual Link Simulation) Acme is a small export company that has an existing
enterprise network that is running IPv6OSPFv3. Currently OSPF is configured on all routers.
However, R4's loopback address (FEC0:4:4) cannot be seen in R1's IPv6 routing table. You are
tasked with identifying the cause of this fault and implementing the needed corrective actions that
uses OSPF features and does no change the current area assignments. You will know that you
have corrected the fault when R4'sloopback address (FEC0:4:4) can ping from R1 to R4
loopback address. Special Note: To gain the maximum number of points you must remove all
incorrect or unneeded configuration statements related to this issue.




Page 8 of 54

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:448
posted:8/5/2010
language:English
pages:9
Description: Exam Sheets offers Cisco 642-902 CCNP practice exam questions and practice testing software for your best 642-902 exam preparation. Take free 642-902 sample test before buying.