Docstoc

SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION _20082009

Document Sample
SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION _20082009 Powered By Docstoc
					                             SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL
                             FINAL EXAMINATION (2008/2009) TIME TABLE
                                                SECONDARY FIVE
Date                    Subject                                                        Time               Duration

28/2/2009       Visual Art                                                      9:00 a.m. – 12:00 p.m.     3hrs
Sat

9/3/2009        Chinese Language (Reading)                     (Paper 1)        8:15 a.m. – 9:30 a.m.      1hr 15mins
Mon(5)          Chinese Language (Writing)                     (Paper 2)        10:00 a.m. – 11:30 a.m.    1hr 30mins

10/3/2009       English Language (Reading)                     (Paper 1A)       8:15 a.m. – 9:15 a.m.      1hr
Tue(6)          English Language (Writing)                     (Paper 1B)       9:45 a.m. – 11:15 a.m.     1hr 30mins

11/3/2009       Chemistry                                      (Paper 1)        8:15 a.m. – 10:00 a.m.     1hr 45mins
Wed(1)          Chemistry                                      (Paper 2)        10:30 a.m. – 11:30 a.m.    1hr
                Chinese History                                                 8:15 a.m. – 10:15 a.m.     2 hrs

12/3/2009       Religious Studies                              (Section A)      8:15 a.m. – 9:45 a.m.      1hr 30mins
Thu(2)          Religious Studies                              (Section B)      10:15 a.m. – 11:15a.m.     1hr

13/3/2009       Biology                                        (Paper 1)        8:15 a.m. – 10:00 a.m.     1hr 45mins
Fri(3)          Biology                                        (Paper 2)        10:30 a.m. – 11:30 a.m.    1hr
                Economics                                      (Paper 1)        8:15 a.m. – 9:45 a.m.      1hr 30mins
                Economics                                      (Paper 2)        10:30 a.m. – 11:30 a.m.    1hr
                English Language (Oral)                        (Paper 3)
                Session 1: No.:1 - 20                                           1:30 p.m. – 2:30p.m        1hr 20mins
                Session 2: No.:21 - 42                                          2:45 p.m. – 3:45p.m        1hr 20mins

16/3/2009       Additional Mathematics                                          8:15 a.m. – 10:45 a.m.     2hrs 30mins
Mon (4)         Science & Technology                                            8:15 a.m. – 10:15 a.m.     2hrs
                Integrated Humanities                                           8:15a.m. – 10:15 a.m.      2hrs
                History                                                         8:15 a.m. – 10:15 a.m.     2hrs
                Computer & I T                                 (Paper 1)        8:15 a.m. – 10:15 a.m.     2hrs
                Computer & I T                                 (Paper 2)        10:45 a.m. – 11:45 a.m.    1hr

17/3/2009       No Examination
Tue (5)

18/3/2009       Physics                                        (Paper 1)        8:15 a.m. – 10:00 a.m.     1hr 45mins
Wed (6)         Physics                                        (Paper 2)        10:30 a.m. – 11:30 a.m.    1hr
                Geography                                      (Paper 1)        8:15 a.m. – 10:00 a.m.     1hr 45mins
                Geography                                      (Paper 2)        10:30 a.m. – 11:30 a.m.    1hr


19/3/2009       Chinese Language (Listening & Integrated Skill) (Paper 3 & 5)   8:15 a.m. –10:15 a.m.      2hrs
Thu (1)         Principles of Accounts                                          10:45 a.m. –1:15 a.m.      2hrs 30mins

20/3/2009       No Examination
Fri(2)

21/3/2009       Chinese Language (Oral)                        (Paper 4)        9:00 a.m. – 12:00 noon     3hrs
Sat                                                                             1:00 p.m. – 4:00 p.m.      3hrs

23/3/2009       Mathematics                                    (Paper 1)        8:15 a.m. – 10:15 a.m.     2hrs
Mon (3)         Mathematics                                    (Paper 2)        10:45 a.m. – 12:15 a.m.    1hr 30mins

24/3/2009       English Language (Listening & Integrated Skill) (Paper 2)       8:15 a.m. – 10:15 a.m.     2hrs
Tue (4)

25/3/2009       No Examination
Wed (5)

       Examination Venue :       School Hall
       Discussion of Examination Papers:     26/3/2009 (Thu, Day 6) to 31/3/2009 (Tue, Day3)
                                             31/3/2009, Bible Service at Period 8

				
DOCUMENT INFO