Free NS0-163 Killtest real Q&As by lambrown

VIEWS: 27 PAGES: 10

									KillTest

  Q&A
                       The safer , easier way to help you pass any IT exams.




Exam    : Network Appliance NS0-163



Title   : Network Appliance Data
          Protection Solution




Version : Demo




                 1/9
                                                          The safer , easier way to help you pass any IT exams.



1. Which one of the following statements does not apply to NearStore Personality?

A. Converts the destination storage system to a NearStore system

B. This feature requires the nearstore_option license on the destination storage system

C. Provides increased concurrent streams when the storage systems are used as destinations for

SnapMirror and SnapVault transfers

D. The feature is available to all NetApp storage systems

Answer: D



2. Which one of the following statements is not true of SnapLock volumes?

A. There are two types of SnapLock volumes.

B. SnapLock volumes support SnapMirror.

C. SnapLock volumes support per-file retention periods.

D. SnapLock volumes are supported on the gFiler appliance.

Answer: D



3. What is the maximum distance between a standard clustered pair?

A. 10 meters

B. 50 meters

C. 100 meters

D. 500 meters

Answer: D



4. You can avoid data corruption when you issue the cf forcetakeover -d command if the remote node is

_______________.

A. powered on and accessible.

B. fenced off manually.

C. powered off and inaccessible.

D. in a giveback mode.

Answer: C



                                                  2/9
                                                           The safer , easier way to help you pass any IT exams.



5. You want to create an automated test environment that performs a single file SnapRestore. Every time

you run the procedure, however, SnapRestore prompts you to confirm your decision to revert the file. How

can you automate this step?

A. Enter the priv set advanced mode on the storage appliance and the prompt will not appear.

B. Enable the options snaprestore_noprompts enable=on option.

C. Use the -f option with the snap restore command.

D. These prompts are for data protection and auditing and cannot be overridden.

Answer: C



6. Fill in the blank for the following statement using the best answer from the choices that follow.

A snapshot is a frozen, read-only image of the entire Data ONTAP file system that reflects the state of the

____________ at the time the snapshot was created.

A. qtrees

B. directory

C. file system

D. storage appliance

Answer: C



7. Data ONTAP uses inodes in an active file system to reference ___________.

A. disk blocks

B. file segments

C. qtrees

D. snapshots

Answer: A



8. Which one of the following options will allow a snapmirror storage appliance to mirror from this system?

A. snapmirror.destination <destination_filer>

B. options snapmirror.allow <destination_filer>

C. snapmirror.access <destination_filer>

D. options snapmirror.access host = <destination_filer>

                                                    3/9
                                                             The safer , easier way to help you pass any IT exams.



Answer: D



9. Which one of the following actions will cause a currently in sync snapmirror relationship to fall out of

sync?

A. Modifying the /etc/snapmirror.conf file on the source storage appliance

B. Modifying the /etc/snapmirror.conf file on the destination storage appliance

C. Running snapmirror update on the source storage appliance

D. Running snapmirror release on the source storage appliance

Answer: B



10. In a synchronous SnapMirror configuration, the source storage appliance exhibits high latency due to

user traffic and rapid data change from SnapMirror transactions.

Which one of the following tuning methods best resolves this performance behavior? Edit the

/etc/snapmirror.conf file on the destination storage appliance and set:

A. outstanding=3s

B. visibility_interval=3s

C. cksum=3s

D. src_con=3

Answer: A



11. Which one of the following /etc/snapmirror.conf entries will not support synchronous SnapMirror?

A. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol - sync

B. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol outstanding=3s sync

C. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol - 0-55/5 * * *

D. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol visibility_interval=1hr, outstanding=3ms, cksum=crc32 sync

Answer: C



12. The NearStore system is not the recommended secondary storage appliance for Open System

SnapVault.

A. True

                                                     4/9
                                                            The safer , easier way to help you pass any IT exams.



B. False

Answer: B



13. A NearStore system or storage appliance can operate as a secondary and primary system at the

same time.

A. True

B. False

Answer: B



14. Which one of the following statements is true of storage appliance SnapVault backup?

A. The volume is the basic unit of SnapVault backup.

B. The file is the basic unit for SnapVault backup.

C. The directory is the basic unit for SnapVault backup.

D. The qtree is the basic unit for SnapVault backup.

Answer: D



15. Which one of the following is not recommended as a secondary system for SnapVault?

A. NearStore R200

B. FAS900 series

C. F700 series

D. F880

Answer: C



16. Which one of the following is a recommended secondary system for SnapVault?

A. F700 series storage appliance

B. Windows 2000 server

C. Solaris 2.6 or higher server

D. NearStore R200

Answer: D



                                                      5/9
                                                              The safer , easier way to help you pass any IT exams.



17. What is the format for snapvault schedule?

A. YYYY-MM-DD

B. crontab format

C. cnt[@day_list][@hour_list]

D. List of dates in ISO Date format

Answer: C



18. Which OSSV package would you use to perform an OSSV unattended installation?

A. svunattendossv

B. unattendpackager

C. svconfigpackager

D. None of the above

Answer: C



19. Which one of the following statements apply to the Free Space Estimator utility?

A. This utility determines if there is sufficient space on the secondary volume to perform a transfer

B. This utility determines if there is sufficient disk space available on the primary to perform an OSSV

transfer

C. This utility run automatically after each transfer

D. This utility must be enabled on the secondary storage system

Answer: B



20. The snapvault snap sched -x command can be used to:

A. Schedule full backups

B. Start initial backups

C. Schedule incremental backups

D. Specify platforms that can be backed up

Answer: C



21. The SnapVault secondary system makes a snapshot of its own volume where the qtrees are located.

                                                        6/9
                                                        The safer , easier way to help you pass any IT exams.



A. True

B. False

Answer: A



22.   Which Data ONTAP option would you enable to set system wide throttling for all transfers?

A. options replication.throttle.enable

B. options transfer.throttle.enable

C. options transfer.wide.enable

D. options replication.wide.enable

Answer: A



23. Which two supported methods would you use to restore data from a SnapVault for NetBackup

Volume?

A. Use the NetBackup Administration Console

B. Use drag-and-drop technologies

C. Use the snapvault restore Data ONTAP command

D. Use the SnapRestore      Data ONTAP service

Answer: AB



24. Which one of the following statements apply to Advanced Single Instance Storage (ASIS)?

A. Eliminates duplicates files in SnapVault for NetBackup secondary volumes

B. Eliminates duplicates blocks in SnapVault for NetBackup source volumes

C. Eliminates duplicates blocks in SnapVault for NetBackup secondary volumes

D. Eliminates duplicates files in SnapVault for NetBackup source volumes

Correct answers

Answer: C



25. Fill in the blanks for the following statement:The qtree specified for _____ must not exist on the

secondary system before you run the _____ command.

A. sec_qtree_path, snapvault start

                                                  7/9
                                                         The safer , easier way to help you pass any IT exams.



B. pri_qtree_path, snapvault start

C. sec_qtree_path, snapvault enable

D. pri_qtree_path, snapvault enable

Answer: A



26. For each Open Systems platform directory to be backed up to the SnapVault secondary storage

system, you must execute _____ from the primary to secondary storage system.

A. a temporary copy

B. an incremental copy

C. a scheduled update copy

D. an initial baseline copy

Answer: D



27. Fill in the blank for the following statement:To manage a SnapVault backup through a commercial

NDMP application, you must specify a _____ authorized through that application.

A. volume and qtree

B. directory path

C. user and password

D. SnapVault license

Answer: C



28. The snapvault restore command is run on the:

A. Primary system to pull data from the secondary system

B. Primary Open System to pull data from the secondary system

C. Secondary system to push data to the primary storage appliance

D. Secondary system to push data to Open System

Answer: A



29. To restore a primary SnapVault qtree to the exact qtree location on the primary storage system (from

which it was backed up), you must:

                                                   8/9
                                                        The safer , easier way to help you pass any IT exams.



A. Add the new qtree to the primary storage system

B. Restore to a non existing qtree

C. Overwrite the existing qtree on the primary storage system

D. Delete the existing qtree from the secondary storage system

Answer: B



30. The snapvault update command is only available on the secondary system.

A. True

B. False

Answer: A




                                                  9/9

								
To top