Your Federal Quarterly Tax Payments are due April 15th Get Help Now >>

TestKing 920-324 by lambartdennis

VIEWS: 3 PAGES: 6

									                TestKing Nortel 920-324 Exam Questions & Answers




920-324
Communication Server (CS) Rls. 4.0 Database Administrator

Exam number/code: 920-324
Exam name: Communication Server (CS) Rls. 4.0 Database
Administrator
Questions & Answers: 58 Q&A
Related Certifications: NCSS



Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Nortel 920-324 questions and answers to practice for your next Nortel certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 920-324 brain dumps in retention
and skill building.

Nortel 920-324 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Nortel 920-324 preparation tools are the perfect fit for any Nortel certification
candidate with 920-324 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                TestKing Nortel 920-324 Exam Questions & Answers


  Exam: 920-324 Certification Questions & Answers


Question 1:

TestKing.com with a CS 1000 Rls.4.0 wants to allow certain NXXs in an area code to use
the TIE line route to that area code. All other NXXs would go out the regular long distance
route. The customer has decided to use the Free Calling Area Screening table to accomplish
this requirement. After the FCAS table is programmed, hich action should be performed?

A. Apply the Network Class of Service level of the TIE trunk to the FCAS table (LD 16)
B. Apply the table number to the Free Calling Index for the TIE line route in the Route List
Index (LD 86)
C. Apply the table number to the Facility Restriction Level for the TIE line route in the Route
List LD86
D. Program the maximum number of FCAS tables in the Electronic Switch Network data
block (LD 86)

Answer: B



Question 2:

In a CS 1000RLS.4.0 system, you need to define intercept treatments by call type so that
different situations can bee handled efficiently. Which call type does NOT require intercept
treatments to be defined?

A. TIE trunk
B. DID trunk
C. Network Forwarded
D. Attendant Transferred

Answer: C



Question 3:

When setting up a new IP Telephony node on a CS 1000 Rls. 4.0 system how can you limit
the impact of broadcast and multicast messages using Optivity Telephony Manager (OTM)?

A. Configure QoS and enable 802.1 Q support.
B. Configure QoS an enable Network Address Translation (NAT) support.
C. Configure the Digital Signal Processor (DSP) profile data and modify the idle voice
values.
D. Configure the Embedded LAN (ELAN) gateway routing table and enable Simple Network
Management Protocol (SNMP) tapes.

Answer: A



Question 4:

In a CS 1000Rls. 4.0 system, you need to assign a Speed Call list to an Attendant Console.
Which is the correct overlay to access?

A. LD10
B. LD11
C. LD12
               TestKing Nortel 920-324 Exam Questions & Answers
D. LD18

Answer: C



Question 5:

A service provider with a CS 1000 Rls. 4.0 system wants to configure the Embedded LAN
(ELAN) local IP address for the Point-to-Point Protocol interface (10BaseT) with IP address
142.68.33.1. Once LD 117 IS ACCESSED, WHICH TWO COMMANDS CAN BE USED TO
CONFIGURE THIS INTERFACE?

A. NEW HOST LOCAL_PPP 142.68.33.1
B. NEW HOST REMOTE_PPP 142.68.33.1
C. CHG IPM 0 142.68.33.1 255.255.255.0
D. CHG LOCAL_PPP 0 142.68.33.1 255.255.255.0 YES

Answer: A,B



Question 6:

TestKing.com with a CS 1000Rls. 4.0 system wants to allow an M3901 digital telephone to
make only "internal" calls. However, they do want the telephone to receive calls from
anywhere. Which restriction should you program in the CLS in LD 11?

A. TLD (Toll Denied)
B. RE (Fully Restricted)
C. SRE (Semi-restricted)
D. CTD (Conditionally Toll Denied)

Answer: C



Question 7:

TestKing.com has a CS 1000 Rls. 4.0 system. When an external call rings more than three
time, they want the calls to be routed to the department secretary (DN 7777). They want
internal calls to be routed to the voice mail system (DN 6666). Which entry should you place
on the Forward DN (FDN) prompt of the telephones?

A. 0
B. yes
C. 6666
D. 7777

Answer: C



Question 8:

To add and delete a Tone and Digit Switch (TDS) on a CS 1000 Rls. 4.0 using Element
Manager, which web page must you access?

A. D-channel Configuration
B. IP Telephony Configuration
C. Common Equipment Configuration
D. Digital Trunk Interface Configuration

Answer: C
               TestKing Nortel 920-324 Exam Questions & Answers



Question 9:

Which element in a CS 1000 Rls. 4.0 system is configured or modified using Element
Manager under the Network Numbering Plan?

A. the Call Server
B. the Media Gateway
C. the Signaling Server
D. the IP telephony firmware

Answer: A



Question 10:

TestKing.com with a CS 1000 Rls. 4.0 system needs to chang the CODEC negotiation order
on an IP Trunk 3.0 node. After you select the CODEC options section of the Configuring
Digital Signal Processor (DSP) profiles via Optivity Telephony Manager (OTM), what should
you do next?

A. Select the G.711 CODEC and click the move up button.
B. Select the G.723 CODEC and click the move up or move down button.
C. Select the G.729AB CODEC and click the move down button.
D. Select the CODEC that needs to be changed and click the move up or move down
button.

Answer: D



Question 11:

TestKing.com with a CS 1000 Rls 4.0 system has a requirements to configure a NetWork
Connection Server, specifically the CS 1000 Gatekeeper with the appropriate endpoints so
that the Branch office and Virtual office features work. Using Element Manager, which
protocol should you configure as the NCS endpoints to satisfy this requirement?

A. H.323
B. TCP/IP
C. Point-to-Point Protocol (PPP)
D. Meridian Customer Defined Networking

Answer: A



Question 12:

TestKing.com has a CS 1000Rls.4.0 and wants to mark??their access code for the Basic
Automatic Route Selection (BARS). Currently,??is NOT being used as a lead digit for any
other feature, access code, or telephone. Which is the correct overlay to access and the
response to access and the response to enter after the REQ prompt appears?

A. Overlay LD 15: Response:CHG; Type:BARS;ACOD: 8
B. Overly Ld 17: Response: CHG;TYPE BARS;ACOD :8
C. Overlay LD 86: Response: CHGLFEAT:ESN;ACI 8
D. Overlay LD 86 Response CHG; FEAT;ESN;AC2

Answer: C
               TestKing Nortel 920-324 Exam Questions & Answers
Question 13:

TestKing.com has a CS 1000 Rls 4.0 system. They have to configure Atart Arrangement
Incoming (STR) prompt as part of Trunk Data Block programming in LD 14. In addition, they
want to program the system so the terminating trunk is NOT expected to return a plus telling
the originating end to begin sending digits. What is the correct value for STRI prompt
considering the customer's requirements?

A. IMM
B. OWK
C. DDL
D. WNK

Answer: C



Question 14:

TestKing.com has a CS 1000 Rls. 4.0 and wants to print a list of all the members of trunk
route 6. After you access LD 21, which response do you enter after the REQ prompt
appears?

A. Enter LTM and then enter 6 at the ROUT prompt
B. Enter CNT and then enter 6 at the ROUT prompt
C. Enter LIST and then enter RTMB 6 at the TYPE prompt
D. Enter PRT and then enter RDB at the TYPE prompt and enter 6 at the ROUT prompt

Answer: A



Question 15:

On a CS 1000 Rls. 4.0 system, which prompt in LD 16 identifies the route as Primary Access
(PRA) or integrated Service Signaling Link Dedicated (ISLD)?

A. IFC
B. MODE
C. DTRK
D. DGTP

Answer: B



  Related 920-324 Exams:




  Popular Certification Exams:


50-690            920-451            000-351            642-702           EX0-100
642-892           642-176            630-008            Section 9:        70-210
                                                        Assembling
                                                        Objects
E20-845           E20-370            190-273            000-016           642-741
             TestKing Nortel 920-324 Exam Questions & Answers

 Hot Certifications:


NCDS             PCVE               RFID+   LCNS           MCSA 2003


 Popular Certification Providers:


Avaya            LPI                SAP     Microsoft      PostgreSQL

								
To top