TestKing LOT-981

Document Sample
TestKing LOT-981 Powered By Docstoc
					                TestKing IBM LOT-981 Exam Questions & Answers




LOT-981
IBM Lotus Notes 8.5 Building the Infrastructure Exam

Exam number/code: LOT-981
Exam name: IBM Lotus Notes 8.5 Building the Infrastructure Exam
Questions & Answers: 129 Q&A
Related Certifications: Lotus




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the IBM LOT-981 questions and answers to practice for your next IBM certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass LOT-981 brain dumps in
retention and skill building.

IBM LOT-981 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! IBM LOT-981 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification
candidate with LOT-981 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                 TestKing IBM LOT-981 Exam Questions & Answers


  Exam: LOT-981 Certification Questions & Answers


Question 1:

The Domino startup has aborted due to the system time being too far in advance as
compared to the Domino server time. Which of the following next steps would be the best
choice to get the Domino server to start immediately?

A. Rename the notes.ini to <timestamp>notes.ini and restart the server where <timestamp>
is the correct operating system time
B. Edit the notes.ini and type a colon or a semicolon in front of the parameter
LAST_DOMINO_TIME_ABORT
C. Delete the notes.ini file from the server and restart the server
D. Edit the notes.ini to remove the line LAST_OS_UPDATE_TIME

Answer: B



Question 2:

In order to remove an ID vault from a Domino server, you must be a vault administrator,
have Editor access to the Domino Directory and which of the following?

A. Have the ability to delete user policy documents from the Domino Directory
B. Have physical access to the operating system to complete the removal process
C. Have Manager rights to the Administration Process database
D. Have access to the vault ID file and password

Answer: D



Question 3:

Private whitelist filtering on the Domino server only applies to which of the following types of
connections?

A. Hosts subject to maximum message size restrictions
B. Hosts subject to outbound relay enforcement
C. Hosts subject to the addition of message disclaimers
D. Hosts subject to inbound relay enforcement

Answer: D



Question 4:

If an attempt is made by a Lotus Notes client to check for id changes in an ID vault or
synchronization fails with the vault, which of the following occurs?

A. The client will not retry an attempt until the user reauthenticates with the server, including
locking their id
B. The client will not retry an attempt until restarted
C. The client will attempt up to three retry attempts made at five-minute intervals
D. The client will attempt in the next regular cycle

Answer: C
                TestKing IBM LOT-981 Exam Questions & Answers
Question 5:

What is the Database Instance ID (DBIID) used for?

A. It identifies design elements within a database.
B. It is used in replication to identify common databases.
C. It ensures that replica IDs aren't duplicates.
D. It matches changes with a specific database for transaction logging.

Answer: D



Question 6:

When an S/MIME signed message has a disclaimer added by the server and is received by
a Notes user, which of the following is the result?

A. The signature is stripped from the message
B. The message cannot be transmitted and is returned to the user
C. The signature cannot be verified
D. The message cannot be read by the recipient

Answer: C



Question 7:

Private server blacklists are stored in what database?

A. smtpconf.nsf
B. names.nsf
C. blacklist.nsf
D. A Domino administrator defined database

Answer: B



Question 8:

Joe is currently working on the Domino server console and wishes to see what directories
are being utilized by directory services. Which of the following console commands should he
issue to see this information?

A. Show Xdir
B. Show DirSvcs
C. Show DirConfig
D. Show Directories

Answer: A



Question 9:

Given the following scenario, what will occur if the sender attempts to recall a message after
10 days have elapsed since it was originally sent to the recipient:
- The sender and recipient are on the same mail server
- The server is configured to allow message recall
- The recipient is a member of a group policy that allows message recall
- The sender is a member of a group policy that does not allow message recall - The sender
has an explicit policy that allows message recall
- Message recall is allowed for 14 days for the sender
                 TestKing IBM LOT-981 Exam Questions & Answers
- Message recall is allowed for 8 days for the recipient

A. The sender will receive a non-delivery report back stating the message recall failed
B. The sender will be allowed to recall the sent message
C. The sender will not be allowed to recall the sent message
D. The sender will be prompted that they have exceeded the maximum time allowed for
message recall

Answer: B



Question 10:

If the connecting server's local Domino Directory does not contain information about the
destination server, what step is taken next by the connecting server?

A. It appends the local Notes domain to the destination server name and creates a
connection record automatically
B. It tries to locate a local phone number and make a Notes Dialup connection
C. It tries to connect directly to the destination server on the LAN by using the server
common name as its address
D. It notifies the administrator that the remote server is unknown

Answer: C



Question 11:

To improve server serviceability, the Domino 8 (and higher) console logging limit was
increased to which of the following?

A. 1k
B. 64k
C. 1MB
D. 32k

Answer: A



Question 12:

Automatic Diagnostic Collection stores reports in Fault Report documents. In what database
are these documents stored?

A. Reports.nsf
B. In the log.nsf of each server
C. DDM.nsf
D. A mail-in database defined by the administrator

Answer: D



Question 13:

The collected probe results in a DDM Collection Hierarchy database are replicated when
which of the following occurs?

A. A collection server obtains a SMTP message in the ddm.nsf database notifying it to pull
new events
B. A collection server is notified about the change in an event state on a monitored server
                 TestKing IBM LOT-981 Exam Questions & Answers
C. A collection server initiates a push replication with a spoke server
D. A collection server receives the console command 'probe xxx' where xxx is a remote
server

Answer: B



Question 14:

Latrice set up domain searching. Which one of the following is referenced when a domain
search is made?

A. Directory Assistance
B. Domino Directory
C. Database Catalog
D. Domain Catalog

Answer: D



Question 15:

In what order is blacklist and whitelist filtering processed on a received SMTP message?

A. DNS blacklists, DNS whitelists, private blacklists, private whitelists
B. Private blacklists, DNS blacklists, private whitelists, DNS whitelists
C. DNS whitelists, DNS blacklists, private whitelists, private blacklists
D. Private whitelists, private blacklists, DNS whitelists, DNS blacklists

Answer: D



  Related LOT-981 Exams:




  Popular Certification Exams:


190-950            000-M14             000-775             000-879          E20-590
644-141            642-513             NS0-163             70-238           HP0-733
642-321            COG-145             000-649             70-225           EE0-065


  Hot Certifications:


Certified Ethical TCA V2R5             CCDP                MCSE 2003        Fujitsu
Hacker                                                     Security


  Popular Certification Providers:


Hitachi            SAIR                The Open            Business         TIA
                                       Group               Objects

				
DOCUMENT INFO