Docstoc

TestKing LOT-738

Document Sample
TestKing LOT-738 Powered By Docstoc
					                TestKing IBM LOT-738 Exam Questions & Answers




LOT-738
Developing Applications with IBM Lotus Sametime 7.5 Exam

Exam number/code: LOT-738
Exam name: Developing Applications with IBM Lotus Sametime 7.5
Exam
Questions & Answers: 71 Q&A
Related Certifications: Lotus



Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the IBM LOT-738 questions and answers to practice for your next IBM certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass LOT-738 brain dumps in
retention and skill building.

IBM LOT-738 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! IBM LOT-738 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification
candidate with LOT-738 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                 TestKing IBM LOT-738 Exam Questions & Answers


  Exam: LOT-738 Certification Questions & Answers


Question 1:

Muriel has created a view that shows the current year's reported sales in the Sales Tracking
application. She would like to give her users the ability to sort on the customer, region, and
sales manager columns. How would she accomplish this task?

A. Set the Allow custom sorting option for the view.
B. Set the Click on column header to sort value to Both for all three columns.
C. Set the Click on column header to sort value to Custom for all three columns.
D. Set each column's Sort option to Descending.

Answer: B



Question 2:

Jared would like to change the default database icon that was created for his new Invoice
application. Where can he find the icon design element in Designer?

A. Resources > Icon
B. Resources > Images
C. Resources > Images > Icon
D. Resources > Files > Icon

Answer: A



Question 3:

Danielle is updating the companyName field on all documents in a view. The field can
include varying text, but the field always includes the text "Blue Corporation." For example,
one of the documents has "Blue Corporation, a wholly-owned subsidiary of GigantaCorp" as
the contents of the companyName field. What formula can Danielle include in her agent to
change the "Blue Corporation" text in each companyName field to now be "Green
Enterprises"?

A. FIELDcompanyName := @SetString(companyName; "Blue Corporation"; "Green
Enterprises")
B. FIELDcompanyName := @Replace( companyName; "Blue Corporation"; "Green
Enterprises")
C. FIELDcompanyName := @Set(@Middle(companyName; "Blue Corporation"); "Green
Enterprises")
D. FIELDcompanyName := @ReplaceSubstring(companyName; "Blue Corporation"; "Green
Enterprises");

Answer: D



Question 4:

When a user clicks a link in the left frame of the Review application, the linked data displays
in

the frame on the right. Which one of the following did Kristin do to allow this action to
happen?
                TestKing IBM LOT-738 Exam Questions & Answers
A. Entered the name of the target frame in Frameset properties
B. Entered the position of the target frame in Hotspot properties
C. Entered the position of the target frame in Frame properties
D. Entered the name of the target frame in Hotspot properties

Answer: D



Question 5:

The Open Discussions view of the Brainstorming application should display main
documents. The view should also display all comments that have been submitted in
response to the original postings or to other comments. Gabriela has discovered that all
main documents are displaying correctly in this view, but neither the response documents
nor the response to response documents are displaying. What could be the problem?

A. On the Options tab of the View properties, the Show main documents only option is
selected.
B. On the Options tab of the View properties, the Show response documents in a hierarchy
option
is not selected.
C. On the Info tab of the View properties, the Style option is not currently set to Standard
Outline.
D. On the Info tab of the View properties, the Style option is currently set to Standard
Outline.

Answer: B



Question 6:

Burt has been asked to create a unique key to identify each rental transaction in the Video
Rental database. What @Function can he use to create this key?

A. @UniqueKey
B. @RandomKey
C. @Key
D. @Unique

Answer: D



Question 7:

The @Formula statements that Gustavo is entering for validation formulas on his form are in
a smaller font than he would prefer. How can Gustavo adjust the font that he sees while he
is coding within Domino Designer?

A. Create astylesheet with a class named DesignerScript, set the font attributes and import
the
CSS. Right-click the stylesheet and select Designer Default.
B. Select Application properties from the application navigator. Select Fonts from the Script
area
of Options. Select the font, size, and color.
C. Right-click in the Programmer's pane to open the Programmer's Pane properties. Select
the
font, size, and color.
D. Select File > Preferences > Domino Designer. Locate the Appearance section. Select
Script >
Fonts. Select the font, size, and color.
                TestKing IBM LOT-738 Exam Questions & Answers
Answer: C



Question 8:

Greg created a new application that will be used by members of the Accounting department.
He sees that there is a group in the Domino directory that already contains all of the
members of the Accounting department, and it is a Mail only group. How can he use that
group in the ACL of his application to control access?

A. He needs to change the group type to Mail and ACL.
B. He doesn't need to do anything. All group types can be used for ACL access.
C. He needs to change the group type to Multi-purpose.
D. He has to create a copy of the group, and make the new group of type Access Control
List
only. Groups can be used for mail or ACL access, but not both.

Answer: C



Question 9:

Tony wants to create a duplicate of the Video application. He wants to keep a version of the
data on the same server as the production application but does not want any new
documents or document modifications to be replicated into his new database after he
creates it. Which one of the following should Tony do to create his archive?

A. Create a replica copy of the database and disable replication on the database properties.
B. Use Microsoft Windows Explorer to create a copy of the database file.
C. Create a new copy of the database.
D. Create a replica copy of the database.

Answer: C



Question 10:

Tyrone is working on the branding of the company's Registration application, and he needs
to add the company logo to each form. How can he do this task and minimize potential
future maintenance if the logo changes?

A. Add a computed link to the logo in each form.
B. Add the logo from the Resources > Style Sheets area.
C. Add the logo from the Resources > Images area.
D. Add the logo from the Resources > Files area.

Answer: C



Question 11:

Cheryle would like to have access to her mail file while she is traveling and disconnected
from the network. After she arrives at her destination, she wants to connect to the network
and synchronize her mail file updates with the server version of her mail file. How can she
accomplish this task?

A. Create a local copy of her mail file.
B. Create a local synchronized copy of her mail file.
C. Create a local replica of her mail file.
D. Create a local mirror copy of her mail file.
                TestKing IBM LOT-738 Exam Questions & Answers
Answer: C



Question 12:

Diane has a graphics program installed on her computer that she uses while creating and
manipulating images. She would like to have the option to launch that program when she
opens an image resource from Domino Designer. How would she do this task?

A. With an image selected, click Tools > Extend Environment. Select Editor > Image, and
select
the program.
B. From the menu bar select Project > Eclipse > Extend. Select the program.
C. From the menu bar select Tools > Add Tool. Select the program.
D. With an image selected, click the Open With button. Select External Editor and select the
program.

Answer: D



Question 13:

Clarissa has created a view of videos that are currently checked out. She would like to
display a stoplight icon in the view for videos that are overdue. What column property does
she need to select to accomplish this task?

A. Show custom icon image
B. Display values as icons
C. Use icon as value
D. Show icons only

Answer: B



Question 14:

Which one of the following accurately describes field names?

A. They must include text and a number.
B. They must be unique in a database.
C. They can only be used once on each form.
D. They can only be used once in a view.

Answer: C



Question 15:

Melanie lost an invoice document that she had been creating in her Billing Domino
application when a lightening storm disrupted power to her computer. How can she modify
the application to help prevent document losses in the future?

A. Enable theAutosave background agent to periodically save any open documents in the
application.
B. Select AllowAutosave in the Form properties.
C. Select AllowAutosave in the Database properties.
D. Create an action button with theAutosave @Command.

Answer: B
              TestKing IBM LOT-738 Exam Questions & Answers

 Related LOT-738 Exams:




 Popular Certification Exams:


JN0-202          920-450            1z0-225        642-702   000-638
70-214           SC0-501            HP0-919        SY0-201   000-743
000-237          70-210             4A0-107        HP0-A01   000-913


 Hot Certifications:


Server+          Certified SOA      Wireless LAN   CCSA      10g DBA
                 Solution
                 Designer


 Popular Certification Providers:


Oracle           BlackBerry         Novell         GED       Altiris

				
DOCUMENT INFO