TestKing HP0-M20 by lambartdennis

VIEWS: 0 PAGES: 6

									                 TestKing HP HP0-M20 Exam Questions & Answers




HP0-M20
HP Business Availability Center 6.5 Software

Exam number/code: HP0-M20
Exam name: HP Business Availability Center 6.5 Software
Questions & Answers: 120 Q&A
Related Certifications: AIS




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the HP HP0-M20 questions and answers to practice for your next HP certification exam.
If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction
and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the
information into your routine thinking and surpass HP0-M20 brain dumps in retention and
skill building.

HP HP0-M20 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! HP HP0-M20 preparation tools are the perfect fit for any HP certification
candidate with HP0-M20 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                TestKing HP HP0-M20 Exam Questions & Answers


  Exam: HP0-M20 Certification Questions & Answers


Question 1:

In a multiple Servers environment using load balancing solution - how do you make sure that
all Monitor Administration users are synchronized with their LDAP structure?

A. You configure all Processing Servers to point to the same LDAP which resides on one of
them and in this way all of them view the same status and structure -this is done via the
Infrastructure setting
B. All Processing servers work with their own LDAP and every 60 Minutes the LDAP
services on all Center are being synced automatically - this prevents the system from having
a single point of failure
C. All Center servers work with their own LDAP and every 60 Minutes the LDAP services on
all Center are being synchronized automatically - this prevents the system from having a
single point of failure
D. You configure all Center Servers to point to the same LDAP which resides on one of them
and in this way all of them view the same status and structure - this is done via the
Infrastructure setting

Answer: D



Question 2:

On which server do we deploy the purging manager?

A. Core Server
B. Offline processing server
C. Online processing server
D. All data processing servers types

Answer: D



Question 3:

What is the purpose of the Purging Manager?

A. To purge stopped profiles which are not running data from the database in order to
control the growth of the profile database and allow purging of not running profiles. The
Purging Manager also organizes the data in the database in a way maximizes the
performance of data fetching and inserting.
B. To purge the Business Availability Center memory cache on occasional basis in order to
allow smooth functionality of the Server in the performance perspective
C. To prevent the uncontrolled growth of the profile database and allow occasional
controlled purging of old and unneeded data. The Purging Manager also organizes the data
in the database in the a way which will maximize the performance of data fetching and
inserting
D. To set a policy for the growth rate of the profile database and allow occasional blockage
of data in cases the policy is breached

Answer: C



Question 4:
                 TestKing HP HP0-M20 Exam Questions & Answers
In the profile creation wizard, what will happen when you select the profile database name
(in a multiple profile database environment) from the combo box?

A. A failure to create the profile since the default profile database is the only allowed option
B. You don't have an option to select the database - it is selected automatically for you by
the Business Availability Center server
C. Data from the created profile to be sent to the selected database
D. Data from the created profile to be sent to the selected database ONLY if it was marked
as the default database

Answer: C



Question 5:

Which operating systems support SiteScope installation?

A. Window, Linux and Solaris
B. Windows only
C. Windows and Linux
D. Windows and Solaris

Answer: A



Question 6:

Which statement best describes the scenario if the CMDB Service is not up and running?

A. You will not be able to login into BAC and work with the system
B. You will be able to login into BAC but no configuration could be done on the system
C. System will continue to operate
D. You will not be able to work with CMDB related application in BAC but you could work
with EUM/RUM/SLM applications
E. You will not be able to work with CMDB related application in BAC but you could work
with EUM/RUM applications

Answer: A



Question 7:

How can you break data down by to analyze information in the Availability Over Time
Report?

A. transaction, location, and group
B. transaction, location, and system
C. transaction, group, and alerts
D. location, network subnet, system

Answer: A



Question 8:

How does the Business Process Monitor execute monitoring of enterprise applications in
real time?

A. reactively
B. proactively
                 TestKing HP HP0-M20 Exam Questions & Answers
C. passively
D. manually

Answer: B



Question 9:

The Report repository's main function is to store which type of reports?

A. Reports saved by the users at a specific state, meaning the report data will be static and
will not reflect any changes to the data which occurred later, also you can mark the report
saved as public or private (only to you and the administrators), the repository is available via
dashboard SLM and EUM applications
B. Reports saved by the users with dynamic state, meaning the report data will be dynamic
and will reflect any changes to the data which will occur later (the report will be available
only to you and the administrators), the repository is available via dashboard SLM and EUM
applications
C. Reports saved by the users with dynamic state, meaning the report data will be dynamic
and will reflect any changes to the data which will occur later, also you can mark the report
saved as public or private (only to you and the administrators), the repository is available via
dashboard SLM and EUM applications
D. Reports saved by the users at a specific state, meaning the report data will be static and
will not reflect any changes to the data which occurred later, the repository is available via
dashboard SLM and EUM applications and only you and Administrators could access your
saved reports

Answer: A



Question 10:

Which action will the Availability Over Time Report allow an analyst to do?

A. correlate availability issues to known alerts
B. provide measured responses to identified criteria
C. identify service availability problems and pinpoint the source
D. respond to availability problems in real time

Answer: C



Question 11:

Can you verify that discovery results are sent to the CMDB?

A. Yes, you can view it in the Probe console that relates which pattern was activated and
how many CIs were discovered.
B. Yes, it can be viewed with a combination of A and B.
C. No, there is no option to validate this - you can only create a view in the CMDB and see
how many CIs were added from the last time.
D. Yes, you can view it using the Probe web console <Probe machine
name>:8080/Webconsole and view the CIs that were discovered.

Answer: A



Question 12:

One way to reach the Performance Matrix Chart is through the pull-down menu in the
Summary Report Tab. What is another means to reach this chart?
                 TestKing HP HP0-M20 Exam Questions & Answers
A. Changing the View selection
B. Left clicking a chart in other Summary Reports
C. Selecting the Detail choice in other Summary Reports
D. A mouse over a chart in other Summary Reports

Answer: B



Question 13:

What does the Business Availability Center Permission management application do?

A. Enables you to finely tune your BAC environment permissions with third party tools and
other infrastructure components such as database and external directory service
B. Enables you to finely tune your permissions management by applying permission at the
resource level, all resources on which permissions could be applied are categorized in
hierarchical tree representing the Business Availability Center platform, you could apply
specific operations per users on a specific context or specify specific roles which are cross
platform
C. Enables you to finely tune your permissions management by applying permissions at the
resource level, all resources on which permissions could be applied are categorized in
hierarchical tree representing the Business Availability Center platform, you could apply
specific operations per users on a specific context, once you specified operations you could
not specify a cross platform role for the user group
D. Enables you to finely tune your permissions management by applying permission at the
resource level per user or applying specific roles ONLY for a user group

Answer: B



Question 14:

What is the backup procedure for LDAP?

A. Backup is not required as part of BAC 6.x
B. Backup should be done daily. Backup is done using a LDAP backup utility supplied with
BAC under \\<BAC Server Name>\MercuryAM\tools\topazbrowser
C. Backup should be done daily. Backup is done by stopping the LDAP Service by stopping
the BAC Server, and copying the content of \\<BAC Server Name>
\MercuryAM\openldap\bdb directory to a backup location.
D. Backup should be done automatically and on daily basis by the LDAP service and stored
under the \\<BAC Server Name>\MercuryAM\openldap\bk directory. Note that after 10
backups the service will start erasing old backups.

Answer: C



Question 15:

Which groups is the HA (High availability) controller services categorized into?

A. MODELING, OFFLINE, ONLINE
B. PROCESSING, SYSTEM
C. MODELING, OFFLINE, ONLINE, SYSTEM
D. SYSTEM, MODELING, OFFLINE

Answer: C
               TestKing HP HP0-M20 Exam Questions & Answers

 Related HP0-M20 Exams:




 Popular Certification Exams:


HP0-505          HP0-J22            HP2-978   LOT-836    9A0-502
190-722          190-827            922-109   70-292     HP0-145
HP0-M16          4H0-002            50-876    000-939    000-331


 Hot Certifications:


Linux            NAC-NA             DBA       MCAD.NET   TCDA V2R5


 Popular Certification Providers:


Cognos           RedHat             IBM       The Open   MCAT
                                              Group

								
To top