Docstoc

TestKing HP0-922

Document Sample
TestKing HP0-922 Powered By Docstoc
					                 TestKing HP HP0-922 Exam Questions & Answers




HP0-922
Implementing & Supporting HP Storage Essentials v5.1

Exam number/code: HP0-922
Exam name: Implementing & Supporting HP Storage Essentials
v5.1
Questions & Answers: 78 Q&A
Related Certifications: Master ASE, ASE



Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the HP HP0-922 questions and answers to practice for your next HP certification exam.
If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction
and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the
information into your routine thinking and surpass HP0-922 brain dumps in retention and skill
building.

HP HP0-922 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! HP HP0-922 preparation tools are the perfect fit for any HP certification
candidate with HP0-922 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                 TestKing HP HP0-922 Exam Questions & Answers


  Exam: HP0-922 Certification Questions & Answers


Question 1:

Which activities can be monitored with Storage Essentials? ( Select two. )

A. Storage growth planning
B. Disaster recovery planning
C. Underutilized storage identification
D. Domain user rights identification
E. Storage network traffic sniffing

Answer: A,C



Question 2:

Which component ensures HP Systems Insight Manager/Storage Essentials
Synchronization ?

A. CIMOM
B. Connector
C. SMI-S Interface
D. Dedicated transaction Manager

Answer: B



Question 3:

An HP Storage Essentials management server is installed in TestKing.com environment with
several windows systems. All systems are recognized during initial discovery, but no
information is available about HBAs and multipathing. What must you do?

A. Install the Oracle database connector on all systems, including the management server
B. Wait approximately fifteen minutes to allow the detail scan to finish
C. Install the CIM extension on all discovered Windows hosts
D. Install the SIM extension on all discovered Windows hosts

Answer: C



Question 4:

Which operating system is supported for an HP Storage Essentials Management server?

A. Microsoft Windows (32-bit)
B. SGI IRIX
C. HP-UX
D. SUN Solaris

Answer: A



Question 5:

You want to do a hot database backup on the Storage Essentials server. Which statement is
correct?
                 TestKing HP HP0-922 Exam Questions & Answers
A. Enable database archive mode and use RMAN for backup
B. Ensure that HP Systems insight Manager is not running on the same hardware as
Storage essentials
C. Enable database archive mode and use dbadmin utility for backup
D. A hot database backup is not supported in the Storage Essentials environment

Answer: A



Question 6:

The Web Based Enterprise Management (WBEM) WMI mapper is required to support
WMEM with Windows Applications. Which WBEM WMI mapper configuration is
unsupported?

A. Acting as a proxy on a different Windows Server
B. Installed on every managed node
C. Running as a proxy for Internet Explorer
D. Acting as a proxy on the HP SIM Windows CMS

Answer: C



Question 7:

What is recommended before installing CIM Extensions to gather information from the
hosts?

A. Refresh the database
B. Discover applications
C. Discover storage elements
D. Discover hosts

Answer: C



Question 8:

You want a Linux Managed host to show up as a NAS device. What should you do?

A. Install the appropriate Storage Essentials plug-in
B. Edit the management server configuration file on the server
C. Install the add-on NSA CIM extension on that host
D. Modify the configuration file for that managed host

Answer: D



Question 9:

You discovered more Qlogic HBAs in a Solaris server than you inserted for the SAN
connection. What is the reason?

A. An incorrect CIM extension is installed
B. Unsupported firmware is on the QLogic cards
C. A required retro install patch has not been applied
D. Internal Fibre Channel drives are in the machine

Answer: D
                TestKing HP HP0-922 Exam Questions & Answers
Question 10:

What is required when HP storage essentials is managing hosts on a network with firewall
configured?

A. Firewalls must be disabled on the hosts and configured on a gateway which establishes
the connection to the rest of the LAN
B. TCP/IP ports for the managed hosts CIM extension must be open on the firewall
C. The Very Secure FTP server and client components must run on the management server
and the managed hosts
D. Managed hosts and the managed hosts CIM extension must be open on the firewall

Answer: B



Question 11:

In which authentication mode must a Microsoft SQL server database be to enable
monitoring and management from Storage Essentials

A. Mixed
B. Single
C. SQL Server
D. Windows

Answer: A



Question 12:

Which service must be stopped to allow the Database Admin Utility to work?

A. AppStorManager
B. OraService
C. CIMManager
D. CIMService

Answer: A



Question 13:

What are management server components of HP Storage Essentials? (Select three.)

A. Performance Manager
B. Capacity Manager
C. Global Explorer
D. Application Viewer
E. SAN Explorer
F. Storage Replicator

Answer: A,B,D



Question 14:

What is disable within HP Systems Insight Manager When it is connected to Storage
Essentials?

A. SMI Storage Discovery
                TestKing HP HP0-922 Exam Questions & Answers
B. SMI CIM discovery status monitoring
C. SMI-based health status monitoring
D. SMI CIMOM Discovery

Answer: A



Question 15:

Which Backup applications are supported by Backup Manager? ( Choose two.)

A. CommVault Galaxy
B. HP Data Protector
C. Symantec BackupExec
D. Symantec NetBackup
E. Atempo Time Navigator

Answer: B,D



  Related HP0-922 Exams:




  Popular Certification Exams:


70-620            50-686             642-552       LOT-711          1z0-041
70-536            1Y0-A01            TB0-106       1Y0-613          642-513
9A0-057           920-254            HP0-230       920-199          70-630


  Hot Certifications:


MCDST             OCA                Solution      CCA 4.0          VMware
                                     Advisor                        Certified
                                                                    Professional


  Popular Certification Providers:


Genesys           ISEB               Dell          SDI              PostgreSQL

				
DOCUMENT INFO