Docstoc

TestKing HP0-719

Document Sample
TestKing HP0-719 Powered By Docstoc
					                 TestKing HP HP0-719 Exam Questions & Answers




HP0-719
HP OpenView Operations (7.x) Windows

Exam number/code: HP0-719
Exam name: HP OpenView Operations (7.x) Windows
Questions & Answers: 98 Q&A
Related Certifications: AIS, ASE




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the HP HP0-719 questions and answers to practice for your next HP certification exam.
If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction
and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the
information into your routine thinking and surpass HP0-719 brain dumps in retention and skill
building.

HP HP0-719 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! HP HP0-719 preparation tools are the perfect fit for any HP certification
candidate with HP0-719 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                 TestKing HP HP0-719 Exam Questions & Answers


  Exam: HP0-719 Certification Questions & Answers


Question 1:

Choose the TRUE statement regarding the automatic deployment of the OVO for Windows
agent to a UNIX node.

A. This is default behavior when you add a node using the Node Configuration Editor.
B. You enter the root password when you add the node in the Node Configuration Editor.
C. You drag-and-drop the "Operations Agent ' package to the node and enter the root
password.
D. You check the "Auto-Deploy to Node" box in the General tab of the Node Properties
dialog box.
E. The agent CANNOT be automatically deployed.

Answer: E



Question 2:

How can you prevent a user from executing a specific tool?

A. By adding this user to the excluded user list of this tool using the tool editor
B. By NOT selecting the tool group containing the specific tool in the tools tree of all user
roles assigned to this user
C. By appropriately configuring the action agent using the opcinfo file

Answer: B



Question 3:

How is the service ID of a message set? Choose 2 that apply.

A. By the matching rule of a corresponding policy
B. By assigning a policy category to a service ID
C. By explicitly referencing the service ID with the opcmsg command
D. By globally setting the service ID with the corresponding policy if the message is
generated as a result of evaluating a "forward unmatched" rule

Answer: A,C



Question 4:

Under what circumstance would you choose the "Standalone" type of installation for an OVO
for Windows management server?

A. The management server is a domain controller.
B. The management server is a member of a Workgroup.
C. To allow for automatic agent software installation of Windows managed nodes.
D. To allow for automatic agent software installation of Unix managed nodes.

Answer: B
                 TestKing HP HP0-719 Exam Questions & Answers
Question 5:

The OVO/Windows 7.x grapher can be started within a policy rule as what type of action?

A. operator-initiated command
B. automatic command
C. script command
D. start graph command
E. start tool command

Answer: A



Question 6:

Packages for UNIX nodes are deployed using the Agent Adapter via RPC.

A. True
B. False

Answer: B



Question 7:

If you suspect the OVO for Windows service configuration is inconsistent, what tool can you
use to check and fix the services model?

A. ovmodelfixer.exe
B. ovmodelvalidatorx.exe
C. ovmodelchecker.exe
D. none of the above

Answer: B



Question 8:

How can you deploy a policy to a node? Choose 2 that apply.

A. Drag & drop the policy from a policy group to the node.
B. Select the policy. Use 'All tasks->Deploy on...', then select the node.
C. Use CTRL-C to copy the policy, select the node and use CTRL-V to deploy it.
D. Use CTRL-C to copy the policy, select the node and use CTRL-D to deploy it.

Answer: A,B



Question 9:

What is the prerequisite for policies that monitor disk performance - such as WINOSSPI-
SysMon_DiskFullCheck?

A. Deploy instrumentation on the node
B. Install Windows Support tools
C. Install Windows Resource kit
D. Run diskperf -y to start disk performance counters

Answer: D
                 TestKing HP HP0-719 Exam Questions & Answers
Question 10:

It is possible to set up a node using the node configuration editor if the node is NOT
connected to the network.

A. True
B. False

Answer: A



Question 11:

What information must be entered the first time you start the OVO for Windows management
console?

A. The OVO for Windows administrators or operators password
B. The system name of the management console
C. The system name of the management server
D. The permanent license key

Answer: C



Question 12:

User roles can be applied to which Windows user group?

A. HP-OVE-ADMINS and HP-OVE-OPERATORS
B. HP-OVE-OPERATORS
C. HP-OVE-ADMINS
D. Users

Answer: B



Question 13:

Which of the following are shown in the Web Console? Choose 1 correct answer.

A. Policies
B. Messages
C. Service Views
D. All of the above

Answer: B



Question 14:

If you want to collect metrics from the embedded performance component, what is the name
of the data source that you have to use?

A. MDC
B. Coda
C. MWA
D. Perflib

Answer: B
                 TestKing HP HP0-719 Exam Questions & Answers
Question 15:

You configured a node to use the domain name (FQDN) for the 'Server To Node
Communication'. When you look at the node properties you see that it now uses the IP
Address for the 'Server To Node Communication'? What may have occurred?

A. The server detected a domain name change and automatically changed the node
properties.
B. The server detected an IP address change and automatically changed the node
properties.
C. The agent detected an IP address change and notified the server which then
automatically changed the node properties.
D. The server automatically resolved the node name and entered the IP address.

Answer: C



  Related HP0-719 Exams:




  Popular Certification Exams:


HP2-E14           1z0-041            000-348          920-118           2B0-012
HP0-759           3M0-700            HP0-683          HP0-702           350-022
000-017           650-177            HP0-J27          000-648           E22-280


  Hot Certifications:


EMC Specialist    Fortigate          CUSE             Professional      MCSE 2008


  Popular Certification Providers:


RSA               ISEB               McAfee           Alcatel-Lucent    Exin

				
DOCUMENT INFO