Docstoc

TestKing HP0-429

Document Sample
TestKing HP0-429 Powered By Docstoc
					                 TestKing HP HP0-429 Exam Questions & Answers




HP0-429
Installling & Supporting Standard HP SAN Environments

Exam number/code: HP0-429
Exam name: Installling & Supporting Standard HP SAN
Environments
Questions & Answers: 86 Q&A
Related Certifications: ASE



Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the HP HP0-429 questions and answers to practice for your next HP certification exam.
If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction
and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the
information into your routine thinking and surpass HP0-429 brain dumps in retention and skill
building.

HP HP0-429 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! HP HP0-429 preparation tools are the perfect fit for any HP certification
candidate with HP0-429 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                 TestKing HP HP0-429 Exam Questions & Answers


  Exam: HP0-429 Certification Questions & Answers


Question 1:

Which utility can be used to check Emulex HBA status in a Windows environment?

A. Windows disk manager
B. EMULEXScan
C. ioscan
D. LPUTILNT

Answer: D



Question 2:

Why is it recommended to use a separate HBA for EBS in a multipathing SAN environment?

A. It improves performance and reduces host configuration complexity.
B. Secure Path functionality is limited to active/standby if tapes are connected to the same
HBA.
C. OnlyFibre Channel loop ports are supported with libraries.
D. It avoids a failover if the backup fails.

Answer: A



Question 3:

Where do you find information about all working devices connected to the fabric?

A. Node List available on the principal switch
B. Name Server available from every switch
C. configuration documentation available at the customer site
D. Distributed Node Server List available on every switch

Answer: B



Question 4:

Why should event logging be enabled on all devices connected to a SAN?

A. Enabling event logging replicates the event log to other devices for information
redundancy.
B. Distributed event logging keeps the device event logs small and prevents buffer overflow.
C. Certain events, such as signal loss, are detected only in the locality of the problem.
D. Event filtering will not work correctly if event logging is not enabled.

Answer: C



Question 5:

What must you do to connect any device to a switched fabric?

A. Check that the device has a unique WWN.
                  TestKing HP HP0-429 Exam Questions & Answers
B. Assign an AL-PA to the device.
C. Assign a 24-bitFibre Channel address to the device.
D. Nothing. The WWN ishardcoded on all Fibre Channel devices.

Answer: A



Question 6:

What can you do when you launch Embedded Web Server (SANpilot)?

A. Communicate with SAN users.
B. CreateRAIDsets and LUNs.
C. Configure an M-series switch.
D. Control paths to remote hosts.

Answer: C



Question 7:

What happens if switch binding is enabled on a SAN switch?

A. New devices must be registered to become operable.
B. Devices cannot be moved to a different port.
C. Inter-switch linktrunking is disabled.
D. NewGBICs on the switch must be registered to become operable.

Answer: A



Question 8:

In a multipathing SAN, fabric A is exclusively built from M-series switches and fabric B
exclusively from B-series switches. What is the recommended maximum switch hop count
for each fabric?

A. 7 for fabricA, 3 for fabric B
B. 6 for fabricA, 2 for fabric B
C. 2 for each fabric
D. 3 for each fabric

Answer: D



Question 9:

What is the effect of the supportShow command on a B-series switch?

A. shows Brocade's support phone number
B. shows the service level agreement
C. displays important switch support information
D. downloads help information from the online support center

Answer: C



Question 10:
                  TestKing HP HP0-429 Exam Questions & Answers
In a Windows environment, when is full-featured MPIO required?

A. when using storage arrays that support active/passive failover
B. when using storage arrays that use asynchronous data replication
C. when using storage arrays that support active/active failover
D. when using storage arrays in a single path configuration

Answer: C



Question 11:

Which statement is correct?

A. Dual fabrics provide enhanced SAN security.
B. Zoning is an implementation of access control.
C. Cascaded switches provide optimum performance.
D. Inter-switch linktrunking is an implementation of static routing.

Answer: B



Question 12:

Which B-series command displays a summary list of the switch ports?

A. portstatsShow
B. portShow
C. switchShow
D. errShow

Answer: C



Question 13:

An HAFM (High Availability Fabric Manager) appliance must be shut down for maintenance
reasons. Which operations are not interrupted?

A. logging events
B. Fibre Channel traffic
C. configuration changes
D. switch monitoring

Answer: B



Question 14:

Which HP tool is recommended to manage an M-series fabric consisting of Director and
Edge switches?

A. Web Tools
B. High Availability Fabric Manager
C. Embedded Web Server
D. Fabric Manager

Answer: B
                 TestKing HP HP0-429 Exam Questions & Answers


Question 15:

Soft zoning on B-series switches is based on ____.

A. enforcement at ASIC level
B. use of the simple name service
C. inquiry to the fabric management station
D. routing service calls

Answer: B



  Related HP0-429 Exams:




  Popular Certification Exams:


117-302           HP2-T17            000-351         50-682         000-743
000-027           646-588            HP0-Y16         LOT-805        000-873
1z0-211           642-243            642-503         000-257        Section 2 :
                                                                    Quantitative


  Hot Certifications:


NCDS              8.1 Certified      SAP             Business        Solaris 8 SCSA
                  Administrator                      Process Analyst


  Popular Certification Providers:


Network           Sybase             SAS Institute   HP             Lotus
Appliance

				
DOCUMENT INFO