Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

TestKing EE2-181

VIEWS: 0 PAGES: 6

									               TestKing Legato EE2-181 Exam Questions & Answers




EE2-181
Certified EmailXtender Administrator

Exam number/code: EE2-181
Exam name: Certified EmailXtender Administrator
Questions & Answers: 56 Q&A
Related Certifications: LCEA




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Legato EE2-181 questions and answers to practice for your next Legato certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass EE2-181 brain dumps in
retention and skill building.

Legato EE2-181 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Legato EE2-181 preparation tools are the perfect fit for any Legato certification
candidate with EE2-181 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
              TestKing Legato EE2-181 Exam Questions & Answers


  Exam: EE2-181 Certification Questions & Answers


Question 1:

Which three types of journaling can be enabled in an Exchange 5.5 environment?

A. Site Level Journaling
B. Server Level Journaling
C. Organizational Level Journaling
D. Message Store Level Journaling

Answer: A,B,D



Question 2:

What must be done before installing the EmailXTENDER domino listener on a Windows
2000 Advanced server machine?

A. The notes .InI file must be moved to the root of C:\.
B. The client .cfg file should be added to the path in the environment variables on the
Domino server.
C. The \Lotus\Domino program directory should be added to the path the environment
variables.
D. The ADS permissions on the Domino program directory should be set to "Change" so that
the EXadmin service account can access it.

Answer: C



Question 3:

What are three common elements of discovery request to be executed against message
archives?

A. unique message ID
B. size of targeted documents
C. subject matter or legal issue
D. names of targeted users or employees
E. date range within which the target documents (messages) are expected

Answer: C,D,E



Question 4:

Which report provides details about sampling settings and message review group
membership?

A. Configuration report
B. Group Activity report
C. Message Detail report
D. Group Membership report

Answer: A
               TestKing Legato EE2-181 Exam Questions & Answers
Question 5:

Which resource needs to be protected to recover the EmailXtender configuration?

A. SQL database
B. EmailXtender InI file
C. XML configuration files
D. Windows system registry

Answer: D



Question 6:

A bank has requested a sizing estimate for their email archive:
The bank has provided the following details:
The number of users = 11000
Average message size = 100KB
Average number of messages per day = 35
Number of days per work week = 5
Number of weeks per year = 51

Constants:
EmailXtender compression ratio = 50%
EmailXtender index ratio = 10%
Hourly throughput of EmailXtender Server = 1 GB/Hour
1 TB = 1024 GB
1GB = 1024 MB
1 MB = 1024 KB
How many servers need to be deployed to handle the message volume?

A. 1 Dual 1 GHz Server
B. 1 quad 1 GHz Server
C. 2 Dual 1 GHz Server
D. 2 Quad 1 GHz Server

Answer: D



Question 7:

TestKing.com has 8,000 mailbox in two locations: 5,500 at site A and 2,500 at site B. They
plan to capture all messages in a central location.

How many servers should they have and how should they deploy them?

A. one server in site A
B. two servers in site A
C. one server in site A and 1 server in site B
D. two servers in site A and one servers in site B

Answer: A



Question 8:

Which type of search is logged by the EmailXtender Audit Utility?

A. directed
B. user Boolean
C. user archived
               TestKing Legato EE2-181 Exam Questions & Answers
D. closed cabinet

Answer: A



Question 9:

What is the recommended procedure to disable journaling on an Exchange 5.5 server?

A. rerun the EmailXtender journaling utility
B. remove the connection mailbox from EmailXtender
C. delete the mailbox from the Exchange system administrator
D. delete the ExJournal.dll and the Exjournal.exe from the Exchange install directory

Answer: A



Question 10:

What does LEGATO recommend you configure before enabling journaling in Exchange?
(Choose three)

A. archive tasks
B. shortcut tasks
C. exclusive rules
D. collection rules
E. sample periods
F. retention periods

Answer: C,D,F



Question 11:

Which EmailXtender service is responsible for closing containers?

A. EXIndex
B. EXEmail
C. ExVolMgr
D. ExArchive
E. ExAddRule

Answer: D



Question 12:

TestKing.com wants to archive email for 5000 people. They have purchased two servers.

--Server_Quad - A Quad 2 GHz Pentium 4 with 4 GB of RAM
--Server_Dual - A Dual 2 GHz Pentium 4 with 2 GB of RAM

Which is the best practice for deployment?

A. Install EmailXtender and SQL Server onto Server_Dual
B. Install EmailXtender and SQL Server onto Server_Quad
C. Install EmailXtender onto Server_Quad and SQL Server onto Server_Dual
D. Install SQL Server onto Server_Quad and EmailXtender onto Server_Dual

Answer: C
               TestKing Legato EE2-181 Exam Questions & Answers



Question 13:

What is stored within a volume?

A. Folders
B. Indexes
C. Messages
D. Container Files

Answer: C



Question 14:

Which statement about the EmailXtender License Server is true?

A. You must install the license server before installing EmailXtender
B. A separate license is required for each LEGATO messaging product (e.g., EX and EXM).
C. Installation of the license server requires the use of the EmailXtender service account.
D. The license server does not need to run after EmailXtender has accessed it during
installation

Answer: B



Question 15:

In a Windows environment, what are two Lotus-only requirements for EmailXtender
installation? (choose two)

A. XML parser 3.0
B. License server name
C. Email account user password
D. Windows administrator's email address
E. Windows NT/2000 (NetBios) name for the email server

Answer: C,E



  Related EE2-181 Exams:




  Popular Certification Exams:


HP2-026              000-887         1z0-200           UM0-300            E20-095
000-643              000-535         000-002           000-R11            COG-125
LOT-756              000-915         1z0-264           646-653            920-105


  Hot Certifications:


F9CD                 CIPTS           JNCIS             Storage            Solaris 9 SCSA
                                                       Networking
            TestKing Legato EE2-181 Exam Questions & Answers


 Popular Certification Providers:


Citrix          Novell              Isilon   Huawei      Extreme
                                                         Networks

								
To top