Docstoc

TestKing 920-251

Document Sample
TestKing 920-251 Powered By Docstoc
					                TestKing Nortel 920-251 Exam Questions & Answers




920-251
Alteon

Exam number/code: 920-251
Exam name: Alteon
Questions & Answers: 77 Q&A
Related Certifications: NCSS




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Nortel 920-251 questions and answers to practice for your next Nortel certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 920-251 brain dumps in retention
and skill building.

Nortel 920-251 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Nortel 920-251 preparation tools are the perfect fit for any Nortel certification
candidate with 920-251 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
               TestKing Nortel 920-251 Exam Questions & Answers


  Exam: 920-251 Certification Questions & Answers


Question 1:

After upgrading from Version 1 to Version 2, what changes do you make to the Alteon web
switch attached to the ISD-SSLs?

A. None
B. Give new IP addresses to the ISD-SSLs
C. Assign the ISD-SSLs to a new server group
D. Turn off ISD processing and IP numbering

Answer: D



Question 2:

Which two parameters must be the same for all switches able to become master for a given
Virtual interface Router (VIR)?

a. interface IP address for the VIR subnet
b. VRID for the VIR
c. IP address for the VIR
d. Priority for the VIR

Answer: B,C



Question 3:

Select the two actions that could help with boot problems.

A. Select a different software image
B. Boot the "SYSTEM" config block
C. Check the LED patterns
D. Recalculate Kernel Magic

Answer: A,C



Question 4:

After a Virtual Service Router (VSR) has been created, which can only the master do?

A. process packets destined for the VIP
B. host a telnet session
C. respond to ARP requests
D. keep track of available real servers

Answer: C



Question 5:

Which of the following are checked using the default Firewall load-balancing (FWLB) health
check?
                  TestKing Nortel 920-251 Exam Questions & Answers
A. Clean-side Firewall interface
B. Dirty-side Firewall interface
C. Opposing-side switch availability
D. Static route traffic

Answer: A,B,C



Question 6:

Which command tells you the software versions in all images currently on the switch?

A. /info/dump
B. /cfg/dump
C. /cfg/sys/cur
D. /boot/cur

Answer: D



Question 7:

Select two valid characteristics of content identifiers such as URLs.

A. be of varying length
B. appear at unpredictable locations within a request
C. be interrupted by VLAN tagging
D. be terminated by VLAN tagging

Answer: A,B



Question 8:

What could cause switches to improperly redirect traffic?

A. IP forwarding is turned ON.
B. Filtering is not enabled on the correct port.
C. RTS is not enabled on the correct port.
D. Packets are being rejected at the VIP.

Answer: B,C



Question 9:

The Web OS provides extensions to the Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP). Select
two that are true extensions.

A. Virtual Server Routers
B. Tracking
C. Sharing of virtual router ID
D. Advertisement messages

Answer: A,B



Question 10:
                 TestKing Nortel 920-251 Exam Questions & Answers
Which command causes the switch to immediately dump state information to flash memory
and automatically reboot?

A. /maint/dump
B. /maint/panic
C. /maint/tsdmp
D. /maint/ptdmp

Answer: B



Question 11:

Select two actions to take following switch panic.

A. Reset the switch
B. Use/maint/cldmp to clear the flash region
C. Use/maint/uudmp to extract the dump for analysis
D. Clear the statistic

Answer: B,C



Question 12:

Which two are enabled by default for a Virtual Router (VR)?

A. Tracking
B. Pre-emption
C. Sharing
D. Hot standby

Answer: B,C



Question 13:

Which commend changes the realserver port to 8080?

A. /cfg/slb/virt<virt number>/service <service number>/rport 8080
B. /cfg/slb/real<real number>/service <service number>/rport 8080
C. /cfg/slb/virt<virt number>/service <service number>/sport 8080
D. /cfg/slb/group<group number>/service <service number>/rport 8080

Answer: A



Question 14:

Which two metrics are supported in intrusion Detection System load balancing?

A. Minmisses
B. Leastconns
C. Roundrobin
D. Response

Answer: A,C
               TestKing Nortel 920-251 Exam Questions & Answers
Question 15:

Select two that apply for the Global Server Load Balancing (GSLB) Process.

A. Sites redirect traffic if all local servers are down
B. Sites redirect traffic if all local servers are at max connections
C. Each GSLB site acts as an NIS server for the sub-domain being load balanced
D. Each GSLB site will return its own VIP in response to DNS queries

Answer: A,B



  Related 920-251 Exams:




  Popular Certification Exams:


CCNT              HP0-J15            000-775          70-350            70-529
70-297            920-332            HP0-Y12          642-062           646-204
000-438           132-S-900.7        70-652           920-320           642-691


  Hot Certifications:


CPM               OCP8 to OCP8i Certified             CNE               11g
                  DBA Upgrade   Backup and
                  Exam          Recovery
                                Engineer


  Popular Certification Providers:


Oracle            Network            Adobe            Novell            BEA
                  Appliance