Docstoc

TestKing 920-241

Document Sample
TestKing 920-241 Powered By Docstoc
					                TestKing Nortel 920-241 Exam Questions & Answers




920-241
Alteon

Exam number/code: 920-241
Exam name: Alteon
Questions & Answers: 137 Q&A
Related Certifications: NCDS




Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Nortel 920-241 questions and answers to practice for your next Nortel certification
exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product
satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help
drive the information into your routine thinking and surpass 920-241 brain dumps in retention
and skill building.

Nortel 920-241 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Nortel 920-241 preparation tools are the perfect fit for any Nortel certification
candidate with 920-241 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
                TestKing Nortel 920-241 Exam Questions & Answers


  Exam: 920-241 Certification Questions & Answers


Question 1:

A Hosting provider wants to support streaming video caching on their Alteon Content Cache.
Which action is necessary to support this requirement?

A. enable Streaming Video acceleration
B. nothing Streaming video caching is enabled by default on ACC
C. order and install either the MS or Realmedia streaming video licences
D. change the maximum file size parameter to the maximum estimated size of the expected
streaming content

Answer: C



Question 2:

A hosting provider is running Alteon web switches in a load balancing configuration with
VRRP. The backups have not received a VRRP advertisement message by the designated
timeout period. How will the backups respond?

A. will signal the director that a new master is needed
B. will elect backup with the highest priority as the master
C. will signal the switch manager that a new master is needed
D. will route all sessions to the backup with the least connections

Answer: B



Question 3:

What is the throughput rate for an Alteon Switched Firewall system on the 184 platform with
a deployment of six Switched Firewall Directors?

A. 3 Gbps
B. 6 Gbps
C. 2 Gbps
D. 32 Gbps

Answer: A



Question 4:

An engineer is planning a VPN load balancing (VPNLB) configuration for a customer. For
traffic handling, the engineer wants to ensure that egress and ingress traffic traverse the
same VPN device. Which mechanism should be selected?

A. Hash
B. MinMisses
C. LeastConns
D. Return to Sender

Answer: D
               TestKing Nortel 920-241 Exam Questions & Answers
Question 5:

The number of real server that can be configured on an AD4 running web OS 10.0 is:

A. 128
B. 512
C. 1,024
D. 2,048

Answer: C



Question 6:

An Internet Service Provider has an Alteon Switched Firewall system with one Switched
Firewall Accelerator (SFA) and two Switched Firewall Directors (SFDs). What happens to an
established TCP session when the SFD that processed that session fails?

A. The TCP session must be reinitiated in order to be managed by the other SFD.
B. Nothing because the SFDs are always synchronized and as the first one dies, the second
takes over.
C. The TCP session continues as if nothing happened because it is the Alton Switched
Firewall that handles the TCP session after the SFD allowed it.
D. The TCP session packet flow is allowed to continue until the next health check interval (2
seconds by default) then it is reset.

Answer: C



Question 7:

Which statement is true regarding the mathematically based persistency metrics, MinMisses
and HASH?

A. HASH can be weighted while MinMisses cannot
B. MinMisses can only be used for application redirection
C. HASH provides better resiliency against server failure than MinMisses
D. When using mathematical HTTP persistency, the more real servers in a single group, the
better the distribution

Answer: D



Question 8:

Which Alteon switch management tool provides user-friendly access to all aspects of
individual switch management?

A. LOGUTIL
B. Admin PC
C. Element Management System (EMS)
D. Command Language Interpreter (CLI)

Answer: C



Question 9:

An Alteon web switch configuration is operating in active standby redundancy mode with two
switches. Three services are being supported. Which statement is TRUE regarding active
processing of packets for any one service?
               TestKing Nortel 920-241 Exam Questions & Answers
A. both switches are processing Layer 3 and 4 frames for the service
B. the active switch will be the same for each of the three services
C. only one switch is actively processing packets for the service at any one time
D. both switches are actively processing packets for the service at same time

Answer: C



Question 10:

An engineer is planning a VPN load balancing (VPNLB) configuration for a customer. For
traffic handling, the engineer wants to ensure that egress and ingress traffic traverse the
same VPN device. Which mechanism should be selected?

A. Hash
B. MinMisses
C. LeastConns
D. Return to Sender

Answer: D



Question 11:

Which component is NOT part of the Alteon Switched Firewall System?

A. WebOS
B. Checkpoint NG software
C. Switched Firewall Director
D. Switched Firewall Accelerator

Answer: A



Question 12:

What is the functionality of the imask feature of Alteon WebOS?

A. specifies the incoming range to used in a port based filter
B. specifies a network or rang of addresses allowed to manage the switch
C. specifies a network or range of addresses allowed to manage the switch
D. enables administrators to exceed otherwise limited amounts of VIP and REALs by
specifying network

Answer: D



Question 13:

Which Alteon gigabit web switch platform also has 2MB of memory per port?

A. AD4 platform
B. 184 platform
C. AD3 platform
D. 180e platform

Answer: D
               TestKing Nortel 920-241 Exam Questions & Answers
Question 14:

In a web cache redirection (WCR) scenario, where must the redirection filter be applied?

A. on the ports that connect to the redirector
B. on the VLAN that contains the Content Caches
C. on the ports that are physically connected to the WebServers
D. on the ports that are physically connected to the clients/browsers

Answer: D



Question 15:

Which type of content is NOT usually cached by an Alteon Content Cache?

A. live Streaming video
B. on Demand Streaming video
C. static HTTP web pages .gif files
D. dynamic HTTP web pages like .cgi files

Answer: D



  Related 920-241 Exams:




  Popular Certification Exams:


4H0-022            000-428            000-670            190-833          000-877
50-890             HP0-Y17            LOT-835            000-207          1z0-241
642-091            000-973            A00-206            HP0-M17          000-833


  Hot Certifications:


Master ASE         CCSP               MCITP              MCSA 2008        ACPT


  Popular Certification Providers:


ETA                Network            Fortinet           McAfee           Polycom
                   Appliance