Docstoc

TestKing 70-270

Document Sample
TestKing 70-270 Powered By Docstoc
					              TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers




70-270
Installing, Configuring, and Administering Microsoft Windows
XP Professional

Exam number/code: 70-270
Exam name: Installing, Configuring, and Administering Microsoft
Windows XP Professional
Questions & Answers: 98 Q&A
Related Certifications: MCSE, MCSE 2003, MCSE 2003
Messaging, MCSE 2003 Security, MCSA, MCSA 2003, MCP

Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking
guaranteed certification resources and training kits.

Use the Microsoft 70-270 questions and answers to practice for your next Microsoft
certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100%
product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and
answers help drive the information into your routine thinking and surpass 70-270 brain
dumps in retention and skill building.

Microsoft 70-270 exam answers and practice questions can be used at home or office,
installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train
on-the-go! Microsoft 70-270 preparation tools are the perfect fit for any Microsoft
certification candidate with 70-270 training materials for every level of entry.

Exam Engine Features
Control your IT training process by customizing your practice certification questions and
answers. The fastest and best way to train.

   *   Truly interactive practice tests
   *   Create and take notes on any question
   *   Retake tests until you're satisfied
   *   YOU select the areas of the exam to cover
   *   Filter questions for a new practice test experience each time
   *   Re-visit difficult questions
              TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers


  Exam: 70-270 Certification Questions & Answers


Question 1:

You work as a Network Administrator for TestKing Inc. You upgrade all Windows 98 client
computers in your company's network to Windows XP Professional. David, a Sales
Manager, wants to see last year's sales report of the company. He tries to restore data from
a Windows 98 backup tape. Windows Backup is unable to read or restore data from the
tape. How will you resolve this issue?


A. Import the tapes to an existing application media pool. Log on as a local Administrator
and perform the restoration.
B. Restore data on a Windows 98 computer. Back up the data in non-compressed mode.
Restore the data on David's computer.
C. Create a new system media pool in removable storage. Add the tapes to the media pool.
Perform the restoration.
D. Grant David Allow-Modify permission on removable storage.

Answer: B



Question 2:

You administer an Active Directory network. You plan to deploy a spreadsheet application to
several departments by using Windows Installer and Group Policy. Each department
requires a slightly different customization of the application. You verify that the application
can be packaged. You want to accomplish the deployment by using the least administrative
effort.
Which of the following actions should you perform?

A. Create one .msi file for all departments, and create a separate .mst file for each
department.
B. Create a separate .msi file and a separate .mst file for each department.
C. Create a separate .msi file for each department, and create one .mst file for all
departments.
D. Create a separate .msi file for each department, create a separate .mst file for each
department, and create one .zap file for all departments.

Answer: A



Question 3:

Otto is the network manager of a small company. Several of the users have asked to have
their computers upgraded to Windows XP Professional. One of the users, Jennifer, wants to
upgrade her computer from Windows NT 3.51 Workstation to Windows XP Professional.
Which of the following options should Otto use?

A. Run WINNT.
B. Run WINNT32.
C. Run Upgrade.
D. First, upgrade to Windows NT 4 Workstation or Windows 2000 Professional and then
upgrade to Windows XP Professional.

Answer: D
              TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers


Question 4:

You are the administrator for an Active Directory domain network. All client computers are
running Microsoft Windows XP Professional. You need to move Client A from its current
position into location B, as shown in the exhibit. Client A is currently a DHCP client. After the
computer has been moved, you must ensure that it can communicate with all systems on the
network.

Which of the following represents the correct new settings for Client A? Select the best
answer.




A. IP Address: 172.168.8.4, Gateway: 172.168.1.1, Subnet Mask: 255.255.0.0
B. IP Address: 172.168.1.133, Gateway: 172.168.8.101, Subnet Mask: 255.255.255.0
C. IP Address: 172.168.1.7, Gateway: 172.168.1.1, Subnet Mask: 255.255.255.0
D. IP Address: 172.168.1.7, Gateway: 172.168.1.1, Subnet Mask: 255.255.0.0

Answer: C



Question 5:

TestKing.com has hired you as a helpdesk technician. All laptop computers on the
TestKing.com network run Windows XP Professional.

All TestKing.com users have their local user accounts on their computers. A TestKing.com
employee named Clive Wilson works in the Research and Development department. Clive
Wilson is issued a portable USB print device that he needs to be installed. You log on to the
computer of Clive Wilson and disable the restrictions on loading unsigned drivers. You
notice that the other local computer policies are configured with the default settings.

You restart the computer of Clive Wilson and connect the USB print device. You notice that
the printer does not appear in the Printers folder and no documents can be printed.

How can you ensure that Clive Wilson is able to print without any hiccups? (Choose TWO.
Each answer forms part of the solution.)
              TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers
A. You should change the Driver Signing Options.
B. You should assign Clive Wilson to the local Printer Operators group.
C. You should select the Roll Back Diver.
D. You should select the Make this action the system default check box.

Answer: A,D

Explanation:
To ensure that Clive Wilson can install the USB print device, You need to enable him to load
unsigned drivers. In this scenario you, as an administrator, logged on to his computer and
disabled the restriction on loading unsigned drivers.

Reference:
Rick Wallace, MCSE (Exam 70-270) Microsoft XP Professional Training Kit, Microsoft Press,
Redmond, 2002, Chapter 11, Lessons 1 & 2



Question 6:

You employed as the administrator for TestKing.com. All servers on the network run
Windows Server 2000 and the client computer Windows XP Professional with Service Pack
2 (SP2).

A TestKing.com user named Kara Lang is assigned a computer named TESTKING-WS25
and configured with Remote Deskptop.. Kara Lang complained that she is unable to access
TESTKING-WS25 when using Remote Desktop.

However the configuration dialog box appears to be inaccessible when trying to setup the
Windows Firewall to allow the Remote Desktop Protocol (RDP).

Which actions would you take to enable the user to connect to TESTKING-WS25 when
using Remote Desktop without modifying the computer configuration of Kara Lang? (Choose
TWO. Each answer forms part of the solution.)


A. You should configure the domain Group Policy objects (GPOs).
B. You should select the Allow incoming echo requests setting on the ICMP tab.
C. You should modify the TCP/IP properties.
D. You should enforce the No exceptions Windows Firewall policy not to be applicable on
TESTKING-WS25.
E. You should disable Windows Firewall on TESTKING-WS25.

Answer: C

Explanation:
There is a GPO setting effective on the computer that sets the firewall in a On with no
exceptions state. Disable this policy or create a new policy that overrides these settings to
allow exceptions in the firewall rules.



Question 7:

You work as a Network Administrator of a Windows 2000 domain. The domain consists of a
server named Accounts and thirty Windows XP Professional clients.
You want to accomplish the following tasks:

* Users in the domain should be able to work on any Windows XP Professional computer
and have their own predefined desktop settings available on them.
* Users should be allowed to make changes to the desktop settings while they are logged
on.
* Changes made to the desktop settings should not be saved when they are logged off.
              TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers
You take the following steps:

* Configure a roaming profile for each user in the domain.
* Use \AccountsProfiles\%Username% as the profile path.
Which of the following assigned tasks will you be able to accomplish?

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.


A. Users in the domain will be able to work on any Windows XP Professional computer and
have their own predefined desktop settings available on them.
B. Changes made to the desktop settings will not be saved when they log off.
C. None of the tasks will be accomplished.
D. Users will be allowed to make changes to the desktop settings while they are logged on.

Answer: A,D



Question 8:

Martina has Windows NT 4 Workstation installed on her home desktop computer. This
computer is running some applications that require the use of her sound card; however, her
sound card does not have a Windows XP-compatible driver. Martina is planning on replacing
the sound card at some point, and she has purchased an upgrade to Windows XP
Professional. She decides to install Windows XP Professional on her desktop computer in a
dual-boot configuration. She has an extra 4GB partition that can be used. What is the
minimum free disk space required to install Windows XP Professional on the extra partition?

A. 500MB
B. 650MB
C. 1GB
D. 1.5GB

Answer: D



Question 9:

You work as a technician at TestKing.com. All computers on the TestKing.com network are
configured to run Windows XP Professional.

All Testking.com users enjoy membership of the local Power Users group. TestKing.com
has two work shifts and the computers are shared by employees who work on these shifts.
Every computer has a predefined set shortcuts in addition to the system icons on the
desktop that needs to be available to all users.

Though users are allowed to place their own shortcuts on their desktop. Due to complaints
from numerous users a new TestKing.com policy is passed that prevents users from adding
and removing shortcuts to the default desktop.

Which actions should you take to implement this policy ensuring that users are still able to
change their own desktop configuration as they desire?


A. The Allow-Modify permission should be removed from the Documents as well as the
settings\All Users folder.
B. The Allow-Read permission should be removed from the Document as well as the
Settings\%username% folders for all users.
C. You should apply separate profiles for the separate shifts of employees.
D. You should apply a restrictive Default Domain Group Policy Object.
               TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers
Answer: A

Explanation:
The shortcuts in this scenario are in the All Users folder. Removing the changed permission
from this folder will not allow users to make changes that would affect other users. The
users will be able to add their own shortcuts because these are placed in their individual
profiles.

Reference:
Rick Wallace, MCSE (Exam 70-270) Microsoft XP Professional Training Kit, Microsoft Press,
Redmond, 2002, Chapter 8, Lesson 1



Question 10:

You are employed as an administrator at TestKing.com. All servers on the TestKing.com
network are configured to run Windows Server 2000 and the client computer Windows XP
Professional.

A TestKing.com Marketing Department user named Amy Walsh is assigned a laptop
computer named TESTKING-WS270. Amy Walsh takes TESTKING-WS270 to home in
preparation for out of office workdays.

Amy Walsh complains that she is forced to select either docked or undocked hardware
profiles from the Hardware Profile Menu every time she turns TESTKING-WS270 on offsite.
This is problematic as there is not always a docking station available and wastes valuable
time.

How configure TESTKING-WS270 so that she does not have to enter a hardware profile as
well as to start automatically?


A. You should modify the hardware profiles on TESTKING-WS270 and position the Docked
hardware profile at the top of the list of hardware profiles.
B. You should create a new hardware profile named Docked for the default hardware profile.
C. You should have TESTKING-WS270 restarted in the undocked profile.
D. You should delete the Docked hardware profile.

Answer: D

Explanation:
The docked profile option is not necessary as she is not using a docking station.

Reference:
Rick Wallace, MCSE (Exam 70-270) Microsoft XP Professional Training Kit, Microsoft Press,
Redmond, 2002, Chapter 10, Lesson 3 & Chapter 15, Lesson 6



Question 11:

Meredith is a user with limited mobility. She wants to use an alternative pointing device
instead of a regular mouse pointer. You install the device and load the appropriate driver.
What additional step should you take?

A. Configure SerialKey Devices through Accessibility Options.
B. Configure Disable Serial Devices through Accessibility Options.
C. Configure Alternative Serial Devices through Accessibility Options.
D. Configure ParallelKey Devices through Accessibility Options.

Answer: A
               TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers
Question 12:

You work as an administrator at TestKing.com. The corporate network consists of a single
Active Directory domain named testking.com. All client computers on the corporate network
are configured to run Windows 2000 Professional.

You are preparing to upgrade the client computers to Windows XP Professional with zero
impact on productivity. You use a server named TESTKING-SR01 that has a shared folder
named Data to save the Setup files required for the upgrade. You need to determine the
appropriate manner in which to start the Setup.

What is the first step to make sure the Setup files are installed in an unattended process on
the client computers?


A. You should create a test environment and run an unattended installation of the Setup
Files.
B. You should execute the Winnt32.exe command and follow up with the xcopy command
onTESTKING-SR01.
C. You should execute the Winnt32.exe command with the /dushare:\\TESTKING-
SR01\data parameters.
D. You should use an OEM installation package on the first client computer.

Answer: C

Explanation:
Your best option in this scenario would be to use the dushare switch and indicate the
updates folder.

Reference:
Rick Wallace, MCSE (Exam 70-270) Microsoft XP Professional Training Kit, Microsoft Press,
Redmond, 2002, Chapter 2, Lesson 3
Microsoft Knowledge Base Article - Q312110, How to Deploy the Windows XP Dynamic
Update Package



Question 13:

You are employed as a technician at TestKing.com. All servers on the domain are
configured to run Windows Server 2000 and the client computers Windows XP Professional.

A TestKing.com user named Mia Hamm is assigned a client computer named TESTKING-
WS270. Mia Hamm informs you that the security log on TESTKING-WS270 is full. When you
attempt to clear the security log on TESTKING-WS270 you notice that it is full of events that
relate to logons, resource access, and other events that is not needed at this point in time.

How can you ensure that TESTKING-WS270 prevent logging of these security events?


A. On TESTKING-WS270 auditing should be disabled.
B. On TESTKING-WS270 you need to configure the CrashOnAuditFail setting.
C. On TESTKING-WS270 Mia Hamm should be assigned as a member of the Domain
Admins group.
D. On TESTKING-WS270 auditing should be enabled on the event log.

Answer: A

Explanation:
The security log hold information of logon events and resource access etc. These events
are recorded because auditing is enabled on TESTKING-WS270. To configure the
computer so that the security log does not fill up with these events, we need to disable the
auditing.
               TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers
Reference:
Lisa Donald & James Chellis , MCSA/MCSE: Windows XP Professional Study Guide
Second Edition, Sybex Inc., Alameda, 2003, p.p. 247, 252



Question 14:

You are the newly appointed administrator at TestKing.com. All servers on the TestKing.com
network run Windows 2000 Server and all client computers run Windows XP Professional.

All TestKing.com employees are configured to have roaming profiles. A server named
TESTKING-SR05 is configured to host the roaming profiles of employees in a folder named
KINGDATA.

A TestKing.com user named Kara Lang has been assigned to the Finance division. You
receive a complaint from the Finance manager stating that Kara Lang make changes to her
desktop settings constantly and need assistance from your department which results in her
not meeting her target for the week.

How can you prevent her from making any changes to her roaming profile in increase her
work performance?


A. You should create local computer policy created on TESTKING-SR05 that stops them
from modifying the location of My Documents.
B. You should create a group policy at the domain level that stops Kara Lang from saving
her settings when she leaves a session.
C. You should make sure that the profile of Kara Lang on TESTKING-SR05 is modified to
Ntuser.man.
D. You should copy Kara Lang's user profile into the local computer policy on all client
computers.

Answer: C

Explanation:
Your best option in this scenario would be to select Option C. Ntuser.dat is the default profile
which can be modified by the user. Ntuser.man is the mandatory profile which cannot be
changed by the user.

Reference:
Rick Wallace, MCSE (Exam 70-270) Microsoft XP Professional Training Kit, Microsoft Press,
Redmond, 2002, Chapter 3, Lesson 4



Question 15:

You install Windows XP Professional on your home computer. When the installation
concludes, you see only the Recycle Bin icon on the desktop. You do not see the My
Computer, My Network Places or My Documents icons on the desktop. You want these
icons to appear on the desktop.
Which of the following actions should you perform?

A. Enable Use Windows classic folders in Folder Options.
B. Manually enable the appropriate desktop icons in Control Panel.
C. Configure folders to use the simple folder view.
D. Right-click the desktop, and select Show Desktop Icons.

Answer: B
            TestKing Microsoft 70-270 Exam Questions & Answers

 Related 70-270 Exams:


70-294           70-293             70-291       70-290           70-620


 Popular Certification Exams:


000-386          JN0-202            HA-022X      COG-210          642-891
MB3-528          HP0-Y17            3X0-103      9A0-057          000-101
920-328          000-631            000-870      190-533          000-070


 Hot Certifications:


Oracle           Level 1            SCMAD        CCNP Old         MCSA 2003


 Popular Certification Providers:


BICSI            SDI                BlackBerry   Alcatel-Lucent   Extreme
                                                                  Networks